Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc
3 Fruits Win
Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
playson
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

3 Fruits Win

3 Fruits Win slot este jocul clasic cu fructe care nu doar că plătește foarte bine, ci și are o grafică superbă. Cu fructele sale suculente și cu animațiile care îți vor face poftă de compot, jocul este exact experiența care îmbină clasicul cu modernul. De aceea, în acest articol, îți prezentăm slotul semnat de Playson, unul dintre cei mai tari furnizori. Citește ghidul nostru și joacă 3 Fruits Win gratis pe SuperCazino pentru divertisment și câștiguri frumoase!

3 Fruits Win demo – grafică și muzică

Încă de la introducere, am menționat că aspectul 3 Fruits Win free este unul încântător. Simbolurile sale, în majoritate reprezentate prin fructe, sunt desenate în relief. Animațiile la câștiguri sunt spectaculoase și te vor face să-ți dorești să câștigi și mai mult. Fiecare câștig colosal are și animații pe măsură.

Structura 3 Fruits Win demo este de 5 role a câte 3 rânduri fiecare. Dimensiunile clasice vin la pachet și cu un mod de joc simplu, dar despre acesta vom discuta în detaliu într-un alt capitol.

Furnizorul jocului, Playson, este cunoscut pentru astfel de jocuri simple, dar cu un mod de joc alert și distractiv. Vei mai vedea și că ecranul de joc se adaptează oricăror dimensiuni, deci este făcut și pentru jocul de pe mobil. Sunetele sunt cele tradiționale, iar 3 Fruits Win online nu are o muzică de fundal.

3 Fruits Win slot – rata de plată

3 Fruits Win gratis plătește pe cele 10 linii și o face în ambele sensuri. Formează combinații câștigătoare atât de la stânga spre dreapta, cât și de la dreapta spre stânga. Mai mult, plătește și în rolele din mijloc. Singura condiție este să fie combinații de simboluri de un fel pe minim 3 role adiacente. Rata de plată este excelentă: 96,21%.

3 Fruits Win gratis – cum se joacă?

Funcțiile de joc de la 3 Fruits demo sunt extrem de simple și intuitive. Butoanele sunt dispuse în partea de jos și în partea din dreapta a ecranului:

3 Fruits Win online – simboluri și plăți

Simbolurile 3 Fruits Win gratis aduc următoarele câștiguri pe liniile sale de plată:

Aceste plăți sunt pentru combinații de 5 simboluri pe o linie de plată și pentru pariul maxim de 100 de fise. Desigur, valorile câștigurilor scad proporțional cu miza și cu numărul de simboluri de un fel.

Pentru mai multă distracție, vezi și ce jocuri Stakelogic, jocuri Blueprint sau jocuri 1×2 Gaming poți testa la noi pe site!

3 Fruits Win free

3 Fruits Win gratis nu are multe funcții speciale. Nu vei găsi multiplicatori, rotiri gratuite și nici măcar dublaje. Dar nici nu are nevoie datorită plăților simbolurilor în orice direcție. Găsești numai simbolul Stea, care joacă rolul de simbol Scatter. Astfel, acest simbol plătește oriunde s-ar afla pe cele 5 role ale jocului. Este necesar doar să aterizeze de minim 3 ori într-o rundă. Plata maximă a simbolului Stea este de 5.000 de fise. Ținem să mai menționăm și că apare de numeroase ori, astfel că șansele unei plăți cu simbolul Stea sunt foarte mari.

Concluzii

3 Fruits Win slot este experiența clasică de casino, dar are și câteva elemente inedite. Chiar dacă are un singur simbol special (Scatter), plătește în ambele direcții. Așadar, vei avea plăți excelente asigurate cu acest joc. Încearcă și tu 3 Fruits Win gratis pe SuperCazino pentru a testa aceste calități și pentru a te bucura de grafica ireproșabilă a jocului!

Joacă și:

america express castigatori
5/5 - (2 votes)
America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
magnumbet bonus
5/5 - (2 votes)
MagnumBet Bonus Bun Venit – 3300 RON + 700 Rotiri
Joaca Gratis
verificare bilet winbet
5/5 - (3 votes)
Verificare Bilet Winbet – Cum Verifici Dacă Ai Câștigat
Joaca Gratis
validare cont baumbet
5/5 - (3 votes)
Validare Cont Baumbet – Cum Îți Verifici Contul Online Baumbet
Joaca Gratis
închidere cont fortuna
5/5 - (2 votes)
Închidere cont Fortuna – Sfaturi pentru joc responsabil
Joaca Gratis