Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc
Hot Shots 2
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Hot 4 Cash, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Hot Shots 2

Dacă îți plac atât fotbalul, cât și sloturile, atunci avem o veste excelentă pentru tine. Hot Shots 2 slot le combină pe amândouă și oferă distracție cât cuprinde! În recenzia de față, îți prezentăm toate aspectele pe care trebuie să le cunoști despre Hot Shots 2 online, de la grafică la funcțiile sale speciale. De asemenea, poți încerca și versiunea demo. Joacă-te așadar Hot Shots 2 gratis pe SuperCazino pentru o experiență inedită a sloturilor!

Hot Shots 2 demo – grafică și sunete

Hot Shots 2 free impresionează atât prin grafica sa perfectă și jucăușă, unde sunt prezente animalele pădurii pasionate de fotbal, cât și prin sunete. Oferă așadar experiența totală pe care orice alt slot trebuie să o ofere jucătorilor. Și jocul original a făcut valuri, dar acesta depășește orice așteptări!

Pentru ca lucrurile să fie și mai bune, jocul funcționează simplu, datorită structurii sale clasice de 5 role și 3 rânduri. O asemenea combinație poate fi oferită numai de producătorul de jocuri ca la aparate iSoftBet. El este un furnizor care excelează în temele originale și în gradul scăzut de dificultate pe care le au sloturile acestui producător. O altă bilă albă a jocurilor iSoftBet, valabilă și pentru Hot Shots 2 gratis, este optimizarea pentru orice dimensiuni de ecran, inclusiv pentru ecranele de mobil.

Îți recomandăm să joci cu sunetul pornit, întrucât muzica ambientală și alte sunete sunt exact ce trebuie pentru un astfel de joc captivant.

Hot Shots 2 slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Hot Shots 2 gratis este foarte bun: 96,5%. Este deci ideal și pentru jocul cu miză reală. Are 243 de direcții de plată, deci plătește orice simboluri care se află pe role adiacente, de la stânga spre dreapta, la minim 3 role.

Hot Shots 2 gratis – cum joci?

Nu te poți distra la maxim cu Hot Shots 2 gratis dacă nu știi cum se joacă. Să vedem așadar care sunt butoanele și unde se află:

Joacă și prima iterație a jocului Hot Shots gratis din pagina atașată!

Hot Shots 2 free – simboluri și plăți

Simbolurile Hot Shots 2 demo aduc plăți mai mult decât bune, după cum vei vedea în cele ce urmează:

Hot Shots 2 online – speciale

Specialele de la Hot Shots 2 gratis aduc câștiguri extrem de bune, deci hai să le vedem:

Concluzii

Hot Shots 2 slot este jocul perfect pentru distracție. De asemenea, este genul de slot care merită jucat și pe bani reali. Are și o grafică foarte bună, care atrage. Atractive sunt și funcțiile speciale cu runde gratuite și multiplicatori de câștig. Joacă-te Hot Shots 2 gratis pe SuperCazino pentru a vedea și tu, din proprie experiență, aceste trăsături excelente ale jocului!

Joacă-te și:

promotii zilnice conticazino
5/5 - (3 votes)
Promoții Zilnice ContiCazino – Oferta Zilei ContiCazino
Joaca Gratis
ghid de inregistrare maxbet online
5/5 - (4 votes)
Înregistrare MaxBet – Cum Deschizi Un Cont Maxbet
Joaca Gratis
casa pariurilor premii banner
4.4/5 - (8 votes)
Promoții Casa Pariurilor – Calendar de Crăciun
Joaca Gratis
pariuri cs
5/5 - (2 votes)
Pariuri CS GO – Cum Să Joci cu 50 RON Gratis
Joaca Gratis