Hot Shots

Joacă acum Hot Shots cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo hot shots gratis isoftbet
hot shots slot

Apasă START pentru a începe
Hot Shots

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Campionatul Mondial din Rusia este în plină desfășurare. Dacă printre meciuri vrei să joci și câteva runde într-un slot tematic, atunci jocul Hot Shots merită toată atenția ta. Acest slot aduce mai multe animale simpatice pe ecranul de joc, iar animațiile te fac să te simți la fel ca pe stadion. Încearcă Hot Shots gratis și bucură-te de o experiență cu totul aparte!

Hot Shots gratis – 243 de linii de plată + elemente speciale

Hot Shots este un slot cu o structură pe 5 role și 3 rânduri. Există 243 de linii de plată, numite mai degrabă combinații de câștig. Simbolurile trebuie să se așeze pe role în anumite poziții pentru a genera câștiguri. Există nu mai puțin de 243 de astfel de poziții.

Printre simboluri vei găsi un tigru, un câine, un cocoș, un taur, un urs, alături de mingi de fotbal, o poartă și semne de cărți de joc. Există un simbol cu rol wild (mingea) și un simbol cu rol scatter (poarta). Simbolul wild este extensibil și apare pe rolele centralele. Simbolul scatter aduce rotiri gratuite. 3 scatteri aduc 10 rotiri, 4 aduc 15, iar 5 aduc 20. Este util să joci gratis pentru a te obișnui cu varietatea de elemente speciale.

Hot Shots este un joc de sloturi cu fotbal perfect pentru perioada Campionatului Mondial. Elementele speciale, grafica interactivă și rata de plată de 96.33% reprezintă niște atuuri mai mult decât atractive. Intră și tu în joc și vezi dacă reușești să înscrii și să iei câștigurile!

Hot Shots poate fi jucat pe miză reală la cazinoul online Netbet. Îți recomandăm să profiți de bonusul nostru de 150% până la 1000 RON, alături de 50 de rotiri gratuite. Vei putea juca mai mult, cheltuind mai puțin. În cazul în care vrei să joci sloturi fără depunere îți recomandăm și oferta de bonus la înregistrare fără depunere cu 50 de rotiri gratis. Acesta este valabil fără card de credit, doar prin simpla înregistrare. Revendică-ți acum oferta și începe să joci gratis!