...

Hot Shots

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xHot Shots

Nume Joc
Hot Shots
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Când ești în căutarea unui slot distractiv, colorat și dinamic, merită să încerci Hot Shots gratis. Este genul de joc vesel, care te transportă în mijlocul unui meci de fotbal mai puțin obișnuit. În continuare îți vom povesti cât poți câștiga, ce funcții extra ai la dispoziție, dar și cum se joacă Hot Shots. Distrează-te și tu cu Hot Shots free pe SuperCazino!

Hot Shots free – grafică și ecran de joc

Așa cum vei observa, atmosfera slotului Hot Shots iSoftBet este una desprinsă parcă dintr-un film de desene animate. Te afli pe un teren de fotbal improvizat în pădure, unde animalele sunt antrenate într-un meci plin de acțiune. De altfel, partea audio completează perfect imaginile, făcându-te să te simți chiar ca în timpul unei partide de fotbal, în care galeria își susține jucătorii preferați.

Ca structură, Hot Shots demo, la fel ca varianta cu mize reale, are 5 role și 3 rânduri. Tot ecranul de joc transmite simplitate, așa că jocul e accesibil inclusiv celor care nu au foarte multă experiență cu lumea sloturilor. Butoanele de joc se află la baza ecranului.

Distrează-te și cu alte sloturi iSoftBet!

Sistemul de plăți și RTP în Hot Shots slot

Din punct de vedere al plăților, Hot Shots slot dispune de 243 de linii de plată, ceea ce îți oferă o mare flexibilitate. RTP-ul jocului este și el unul foarte bun, așa că îți acordă șanse mari de câștig: 97.15%.

Totodată, trebuie luată în seamă și volatilitatea slotului. Aceasta este medie spre mare, ceea ce înseamnă că nu toate câștigurile vor fi consistente. Există posibilitatea să obții multe câștiguri sub miză sau egale cu miza, până să apară o combinație foarte valoroasă.

Cum joci Hot Shots gratis

Așa cum îți spuneam, Hot Shots free este foarte simplu de jucat, indiferent de câtă experiență ai cu sloturile. Iată cum utilizezi fiecare buton din joc:

Nu uita să încerci și alte sloturi noi de pe site!

Cu cât plătesc simbolurile din Hot Shots gratis

Vrei să știi cât poți câștiga când joci Hot Shots gratis? Iată ce valori maxime pot avea simbolurile atunci când folosești miza maximă, de 125:

Simboluri și funcții speciale în Hot Shots iSoftBet

Pentru a-ți oferi ocazia de a câștiga și mai mult, realizatorii Hot Shots slot au introdus în joc și două simboluri speciale, dintre care unul generează și o funcție extra. Acestea te pot ajuta să crești valoarea sumelor câștigate, indiferent că e vorba de Hot Shots gratis sau varianta cu mize reale:

Dacă ești un fan al super câștigurilor, sigur sloturi speciale sunt ideale pentru tine!

Concluzie

Hot Shots gratis este un joc simplu și amuzant, care merită încercat atunci când simți nevoia unui slot care să te înveselească. Deși nu vine cu foarte multe funcții speciale, atmosfera sa este una dinamică și plăcută, așa că te va binedispune. Joacă și tu Hot Shots!

Joacă și:

logo burning hot gratis
4.1/5 - (12 votes)

Burning Hot

Joaca Gratis
red flag fleet gratis banner
5/5 - (1 vote)

Red Flag Fleet

Joaca Gratis
online medusa megaways gratis
4.3/5 - (3 votes)

Medusa Megaways

Joaca Gratis
the catfather gratis slot
3.7/5 - (3 votes)

The Catfather

Joaca Gratis

Autori