...

Crystal Clans

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 17 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xCrystal Clans

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă sloturile cu magie sunt printre preferatele tale, atunci Crystal Clans online merită încercat.În articolul de astăzi, îți prezentăm funcțiile jocului, alături de plățile la care te poți aștepta și multe alte detalii de care ai nevoie pentru o experiență de joc cât mai bună. De asemenea, poți încerca și versiunea demo a jocului. Așadar, delectează-te cu Crystal Clans gratis pe SuperCazino!

Crystal Clans free – grafică și muzică

Crystal Clans gratis are o temă de magie și mister și duce cu gândul la jocuri video fantasy precum Warcraft. Are elfi, vrăjitori, vrăjitoare și războinici, iar alte simboluri sunt (aproape) nelipsitele numere de cărți de joc. Fundalul este de asemenea inspirat dintr-o lume magică: o pădure unde se pot vedea și câteva cristale. Așa cum îi spune și numele, găsim și câteva simboluri cristal, dar despre toate acestea, vom discuta la momentul potrivit.

Oricum, fiecare simbol și element pe care îl vezi pe ecranul Crystal Clans slot este realizat în concordanță cu tema. Are și muzică ambientală care are scopul de a te introduce în lumea fantastică a jocului, deci îți recomandăm să îl joci cu sunetul pornit pentru a te bucura de întreaga atmosferă parcă desprinsă din poveștile lui Tolkien.

Creatorul Crystal Clans demo este iSoftBet, un furnizor cunoscut pentru jocuri cu teme care mai de care mai captivante. Așadar, nu trebuie să fim surprinși că jocul nostru de față este atât de atractiv. Dezvoltatorii au optat pentru structura clasică de 5 role a câte 3 poziții fiecare.

Ecranul de joc este optimizat pentru orice dispozitiv, deci te poți juca fără probleme și de pe mobil, oriunde te-ai afla, din doar câteva apăsări de ecran. Experiența ta de joc nu va avea de suferit, indiferent de pe ce dispozitiv accesezi slotul.

Crystal Clans online – rata de plată

Așa cum trebuie să te aștepți la orice slot prezentat pe SuperCazino, și rata de plată este bună. Coeficientul RTP este de 95,22%. Jocul plătește des, datorită celor 50 de linii de plată fixe.

Crystal Clans demo – cum se joacă?

De la Crystal Clans gratis, vei descoperi că jocul este ideal și pentru începători, pentru că are numai câteva butoane grupate în partea de jos a ecranului. Vezi mai jos ce trebuie făcut:

Vezi și ce jocuri ca la aparate EGT poți testa gratis la noi pe site!

Crystal Clans slot – simboluri și plăți

La Crystal Clans gratis, plățile se efectuează numai de la rola din stânga spre rolele din dreapta, atunci când minim 3 simboluri de un fel se află pe o linie de plată. Simbolurile jocului aduc așadar următoarele plăți maxime, pentru 5 simboluri pe o linie de plată:

În afară de aceste plăți foarte bune, jocul are și o serie impresionantă de speciale, așa cum vei vedea în capitolul următor.

Crystal Clans gratis – caracteristici speciale

Crystal Clans online impresionează prin specialele sale care îți vor rotunji câștigurile:

Concluzii

Crystal Clans slot este un joc care te transpune într-o lume de basm, iar modul de funcționare nu implică vreo abilitate specială. În schimb, recompensele sunt excelente: în afară de distracție, te poți bucura de plăți excelente. Joacă și tu Crystal Clans gratis pe SuperCazino pentru a explora o lume vrăjită, plină de comori!

Joacă și:

nirvana gratis
5/5 - (1 vote)

Nirvana

Joaca Gratis
diamondz gratis banner
5/5 - (1 vote)

Diamondz

Joaca Gratis
buffala king megaways gratis logo ss
4/5 - (4 votes)

Buffalo King Megaways

Joaca Gratis
starlight princess gratis logo
3.5/5 - (10 votes)

Starlight Princess

Joaca Gratis

Autori