100 Cats

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x x100 Cats

Nume Joc
100 Cats
Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Nu există nicio limită atunci când vine vorba despre tematica sloturilor. Acest lucru este văzut clar în acest caz, unde iubitorii de pisici se pot bucura de un joc care le permite să admire mai multe rase de feline, care, pe deasupra, le mai aduc și premii însemnate! Așadar, joacă și tu 100 Cats gratis pe supercazino.ro și intră în lumea spectaculoasă a acestor mult îndrăgite patrupede!

Grafică slot 100 Cats

Pisici, pisici și din nou pisici! Acest slot include multe simboluri cu poze cu feline și câteva clasice, J, Q, K și A, pentru a diversifica. Mai există și alte simboluri, dar vom discuta despre ele într-o secțiune dedicată. La fel ca orice joc EGT, grafica acestuia este simplă, dar plăcută, păstrând o structură de patru linii și cinci role. La fiecare câștig, există animații care fac pisicile să miaune, sa se spele, să caște sau tot ce fac ele de multe ori. Acest joc face parte dintr-o serie de sloturi cu animale care a devenit foarte populară nu numai datorită câștigurilor mari, ci mai ales a graficii tematice.

Dintre multele sloturi cu animale care există în lumea jocurilor de noroc, aceasta poate fi cel mai simpatic, cel puțin în ceea ce privește grafica.

Cât poți câștiga

Acest slot 100 Cats te va încânta nu numai cu grafica, ci și cu câștigurile extrem de mari date de cele 100 de linii de plată (de aici și numele slotului). Totuși, ai posibilitatea să setezi mai puține linii: 50, 30, 20 și 1. Rata de plată a acestui joc este de 96.03%, suficient de mare pentru a te încânta cu câștiguri care mai de care!

Cum se joacă 100 Cats gratis

Sloturile sunt jocuri simplu de utilizat de către oricine, lucru valabil și pentru sloturi cu animale. Tot ce trebuie să faci este să setezi miza și să rulezi simbolurile, iar câștigurile vin de la sine. Poți încerca 100 Cats gratis pentru a-ți face o idee despre joc, înainte de a juca pe bani reali. Este chiar recomandabil să faci acest lucru pentru a cunoaște funcțiile jocului cât mai bine. Astfel, îți poți maximiza șansele de câștig.

Butonul de spin este în stânga jos, cu portocaliu, iar acesta îți permite să joi mai multe runde, în mod automat, fără să mai fie nevoie să mai faci și altceva. Toate aceste runde automate vor avea aceeași miză setată de tine înainte. Pentru a seta mizele, alege unul dintre cele cinci butoane de jos. Poți întrerupe oricând o serie de jocuri automate apăsând din nou butonul de sppin. Dacă dorești să vezi mai multe informații despre acest slot 100 Cats, apasă pe butonul albastru din stânga butonului de spin. În secțiunea de informații găsești plata pentru fiecare simbol, detalii despre simbolurile speciale, despre funcții, reguli și informații suplimentare despre toate liniile de plată.

Câștigul este afișat în partea dreaptă jos, iar la fiecare rundă câștigătoare se activează funcția gamble, unde îți poți multiplica câștigul din acea rundă. Vom discuta mai multe despre aceasta în secțiunea următoare. De asemenea, poți schimba și numărul de linii câștigătoare din dreapta sau din stânga slotului.

Vezi și lista de sloturi noi!

Simboluri și plăți

Așa cum am discutat mai sus, o mare parte dintre simboluri sunt pisici și simbolurile clasice. 

Simbolurile clasice (J, Q, K și A) aduc cele mai mici câștiguri, iar pisicile au diferite plăți mai mari, în funcție de rasă. Este nevoie de cel puțin trei simboluri similare pe o linie câștigătoare pentru plată. Desigur, câștigul crește pe măsură ce sunt mai multe simboluri la fel pe aceeași linie.

Există și simbolurile wild și scatter, despre care vom discuta în secțiunea următoare.

Caracteristici speciale

Acest slot are anumite funcții speciale care îți vor face experiența și mai plăcută și îți vor aduce câștiguri mari. Acest slot 100 Cats are speciala (runda bonus), care este oferită dacă într-o rundă ai cel puțin trei simboluri scatter. Jocul îți va oferi zece runde bonus unde vei avea numai de câștigat. Din cele 10, cu siguranță câteva vor avea plăți mari care îți vor rotunji câștigul final!

O altă funcție interesantă este și cea de dublaje (funcția gamble). La fiecare rundă câștigătoare, o poți activa din partea dreaptă jos, de sub câștig. Se va deschide o secțiune în care trebuie să ghicești culoarea care va fi afișată aleatoriu: roșu sau negru. Dacă reușești, câștigul rundei se va dubla, dar există și riscul să pierzi totul dacă nu ghicești corect. Există mai multe runde în care îți poți dubla câștigul, fiind aplicate aceleași reguli de fiecare dată. Astfel, funcția este o sabie cu două tăișuri, imprevizibilă ca o pisică. Poți avea câștiguri mari sau poți pierde totul într-o clipă.

Simbolul wild poate înlocui oricare alt simbol, cu excepția simbolului scatter, care este ”Cats Family”. Trei simboluri scatter într-o rundă îți vor oferi 10 runde gratis, unde rotirile nu vor lua din bugetul tău și vor avea miza rundei care a dat simbolul scatter.

Slotul dispune și de funcția jackpot și este activat aleatoriu atunci când se colectează câștigurile unei runde. Jucătorul are la dispoziție 12 cărți cu fața în jos din care trebuie să aleagă mai multe până când va avea trei din aceeași suită. Câștigul este în funcție de nivelul fiecărei suite, după cum urmează: trifoi, romb, inimă roșie, inimă neagră, ultimul fiind cel mai înalt nivel, cu cele mai mari premii.

Concluzii – sloturi cu animale la un alt nivel

Știm că EGT ne poate încânta cu cele mai distractive sloturi, iar 100 Cats gratis nu este nicidecum o excepție, ba chiar întărește această regulă. Tematica, alături de funcțiile speciale și de rata de plată mai mult decât decentă, te vor face să îndrăgești pisicile și mai mult. În ceea ce privește modalitatea de joc, acest slot 100 Cats este pentru orice jucător, indiferent de nivelul lui. Deși este simplu, reușește să mențină interesul jucătorilor începători și avansați, deopotrivă.

Așadar, încearcă și cu 100 Cats gratis pe supercazino.ro și nu ezita să revii de fiecare dată când simți nevoia de distracție garantată cu sloturi cu animale!

Vizitează și:

book of ra magic gratis casino
3.9/5 - (7 votes)

Book of Ra Magic

Joaca Gratis
rain balls gratis banner
5/5 - (1 vote)

Rain Balls

Joaca Gratis
asgard warriors gratis slot
4/5 - (5 votes)

Asgard Warriors

Joaca Gratis
20 joker reels logo
3.5/5 - (2 votes)

20 Joker Reels

Joaca Gratis

Autori