...

5 Dazzling Hot

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x x5 Dazzling Hot

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Atunci când vine vorba despre sloturi clasice, puține jocuri pot egala 5 Dazzling Hot EGT! În acest articol îți vom prezenta cele mai importante aspecte ale acestuia pentru a ști exact la ce să te aștepți atunci când vei decide să îl încerci! Așadar, află tot ce trebuie știut și joacă 5 Dazzling Hot gratis pe supercazino.ro!

5 Dazzling Hot EGT – joc clasic de top

Jocul are o structură clasică, de cinci coloane și trei rânduri, iar grafica acestuia este simplă, dar atractivă, unde fructele, șeptarii și stelele înconjurate de flăcări îți vor aduce premiile pe care le-ai visat! Vei vedea că este imposibil să te plictisești de acest joc care îți va oferi o experiență a jocurilor de noroc demnă de cele mai populare cazinouri din Las Vegas!

Cât de mult poți câștiga cu 5 Dazzling păcănele

Indiferent de bugetul și de nivelul de experiență al jucătorilor, 5 Dazzling Hot EGT merită mai mult de o încercare! Cu un RTP (rata de plată) de 95,74%, este ușor de văzut de ce acest joc este unul dintre cele mai populare în rândul jucătorilor! Cu cele cinci linii de plată, poți câștiga sume importante dacă vei decide să îl încerci pe bani!

Cum se joacă 5 Dazzling Hot gratis

În general, sloturile create de EGT se remarcă prin simplitate. Tot ce trebuie să faci aici este să apeși pe butonul portocaliu din stânga jos pentru a porni jocul automat. Rundele vor curge unele după altele până vei apăsa din nou același buton. Este cel mai simplu mod de a te juca, dar nu cel mai interactiv sau care îți poate aduce cele mai mari premii. Modul automat este setat la o anumită miză și nu te poți folosi de funcțiile jocului.

De asemenea, îți recomandăm să apeși butonul ”i”, care se află în stânga butonului de pornire/oprire. Aici vei avea toate informațiile esențiale despre 5 Dazzling Hot EGT, precum câștigurile asociate simbolurilor, informații despre liniile de plată și despre funcțiile jocului, precum jackpotul și gamble.

Mizele se găsesc jos și sunt 5, 10, 25, 50 și 100. Fiecare miză este un buton care îți va permite să joci câte o rundă în parte la fiecare apăsare. Astfel, vei avea control asupra jocului și asupra mizei alese. Foarte importantă este și funcția gamble care apare în dreapta jos, sub câștig. Aceasta apare după fiecare rundă câștigătoare și ai șansa să îți dublezi câștigul, dar despre aceasta vom avea o secțiune separată mai jos.

Plăți și simboluri

Așa cum am spus anterior, 5 Dazzling Hot gratis include fructe, șeptari și stele. Fiecare simbol trebuie să apară de cel puțin trei ori la rând pentru a aduce câștiguri. Excepții de la regulă sunt steaua (simbolul scatter), care poate apărea oriunde pentru a aduce runde câștigătoare și cireșele, care aduc câștiguri chiar dacă sunt doar două simboluri la rând.

Desigur, cele mai mari câștiguri sunt atunci când sunt cinci simboluri de același fel la rând, iar premiile variază în funcție de simbol. Astfel, pentru cea mai mică miză (5), portocalele, prunele, cireșele și lămâile aduc 200 de puncte. Strugurii și pepenii aduc 500 de puncte maxim, iar șeptarii sunt, așa cum era de așteptat, cei mai darnici: 5.000 de puncte la o aliniere de 5 simboluri! Steaua poate aduce maxim 250 de puncte la 5 Dazzling păcănele!

Vezi și lista de sloturi noi online!

Funcțiile speciale

În afară de liniile de plată, 5 Dazzling Hot EGT are și câteva surprize pentru jucător. Am amintit de funcțiile gamble și jackpot, iar aici vom aduce câteva informații suplimentare. Tot ce trebuie să faci la funcția gamble este să ghicești culoarea cărții, negru sau roșu. Câteodată, ai mai multe runde, unde la fiecare ghicire corectă, câștigul se va dubla. La aceste dublaje trebuie totuși grijă, întrucât o alegere incorectă anulează tot ce ai câștigat în acea rundă.

Funcția jackpot este un fel de funcția gamble, tot cu cărți de joc, dar puțin mai complicată. Îți vor fi prezentate 12 cărți cu fața în jos. Trebuie să alegi câte o carte până vor fi trei cărți din aceeași suită. Fiecărei suite îi corespunde un nivel, iar bonusul va fi în funcție de acesta. Trefla este nivelul 1, rombul nivelul 2, inima roșie nivelul 3 și inima neagră nivelul 4. Dacă ai norocul ca trei cărți să fie din suita inimii negre, atunci cel mai mare bonus poate fi al tău! 5 Dazzling Hot gratis nu are speciala (runda bonus), dar cu funcțiile deja menționate nu îi vei simți lipsa. Totodată, îi lipsește și simbolul wild, dar compensează prin șansele ridicate de câștig cu cele cinci linii de plată!

Concluzii

Acesta este unul dintre aparatele cu aspect retro pe care îl vei îndrăgi instant! Aici vei avea șansa de a încerca ceva cum rar întâlnești în lumea sloturilor. Poate nu credeai că jocurile clasice cu fructe și șeptari te mai pot surprinde cu ceva, dar furnizorul EGT reușește să aducă ceva nou celei mai cunoscute tematici a jocurilor de noroc. Așadar, nu ezita și joacă 5 Dazzling Hot gratis aici, pe supercazino.ro!

joc sloturi online Frog Story
2.7/5 - (4 votes)

Frog Story

Joaca Gratis
sharky gratis logo
3.5/5 - (2 votes)

Sharky

Joaca Gratis
logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)

Wild Bazaar

Joaca Gratis
logo house of doom gratis
5/5 - (1 vote)

House of Doom

Joaca Gratis

Autori