...

Opal Fruits

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xOpal Fruits

Nume Joc
Opal Fruits
Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Ți-ai dori un slot care să te scoată din rutină și să te facă să joci din pură plăcere, trăind din plin fiecare rundă? Dacă da, este momentul să încerci Opal Fruits, un joc care te va captiva încă din primul moment și despre care producătorii spun că oferă 5625 de modalități prin care să obții combinațiile câștigătoare. Joacă Opal Fruits și convinge-te!

Opal Fruits slot – care este aspectul general al jocului

Opal Fruits slot este unul dintre acele jocuri care te fac să evadezi cu gândul din locul în care te afli și să ajungi direct în mijlocul acțiunii, într-un cazino dinamic și plin de viață din Las Vegas. Motivul pentru care are un așa efect? Simplu: grafica și muzica sunt ambele de o înaltă calitate, fiind inspirate de filmele SF, aspect pe care îl vei remarca de cum accesezi ecranul de joc. Nu te aștepta la un slot clasic cu simboluri-fructe, pentru că vei găsi aici mult mai mult de atât.

Poți alege să joci și varianta gratuită a jocului pentru început – deși jocul fără mize reale îți aduce doar câștiguri virtuale, te vei familiariza cu slotul și te vei bucura din plin chiar și de atmosfera din Opal Fruits gratis.

Opal Fruits este structurat pe șase role, iar liniile de plată sunt fixe. Vei observa însă în continuare de ce acest lucru nu este un dezavantaj, ci dimpotrivă, te ajută să faci și mai multe combinații câștigătoare.

Vezi mai multe jocuri slot online!

Rata de plată pentru Opal Fruits slot – ce șanse de câștig ai

Pentru că este bine să cunoști încă de la început șansele de câștig pe care le ai în cadrul unui slot, e bine să te interesezi întotdeauna cu privire la RTP – rata de payout a jocului. Cu cât aceasta este mai apropiată de 100%, cu atât șansele tale în raport cu ale casei sunt mai mari. Opal Fruits are o rată de plată excelentă, de 96.75%, lucru datorat multitudinii de combinații care îți pot aduce câștiguri.

Câștigurile sunt plătite de la stânga la dreapta, pe role consecutive, depinzând de valoarea mizei pe care ai fixat-o. Deși nu ai linii de plată pe care să le poți selecta, simbolurile aflate pe rândurile speciale din susul și josul ecranului duc la multiple posibilități de câștig în Opal Fruits slot.

Cum se joacă Opal Fruits gratis sau cu mize reale

Dacă visezi la premii consistente, îți recomandăm să joci varianta de Opal Fruits cu miză reală, în care să pariezi în funcție de suma pe care o ai în cont. Totuși, Opal Fruits gratis este o soluție perfectă pentru o seară în care cauți doar să te distrezi, fără a te preocupa câștigurile, sau în situația în care ești un începător în domeniul gamblingului și vrei să testezi terenul înainte de a te aventura. Varianta gratuită are aceleași funcții și principii de joc, așa că nu îți va răpi plăcerea slotului.

Pentru a începe să joci Opal Fruits slot, este necesar în primul rând să alegi valoarea pariului. Pentru asta, este necesar să mergi în partea stângă a ecranului și să selectezi miza cu ajutorul săgeților verzi. Valoarea mizei se poate schimba înainte de fiecare rotire – atenție, însă, dacă alegi rotirea automată, unde vei selecta o singură dată miza pentru numărul de rotiri dorite.

Odată ce te-ai decis cu privire la suma pe care o pui în joc, este momentul să îți încerci norocul. Tot în partea stângă, dar mai jos, ai butonul “play”, care generează rotirea. Deasupra acestuia vei găsi două butoane care au funcții similare: apăsându-le, ai acces la valoarea simbolurilor din joc, la rotirile automate, la limitările pe parte de sume pierdute, precum și la regulamentul slotului. Tot de aici ai posibilitatea de a opri sau porni sunetul.

În partea de jos a ecranului vei vedea mereu balanța contului tău și valoarea ultimului câștig, detalii de care este recomandat să ții cont în timpul jocului.

Joacă-te și More Dice Roll gratis!

Simboluri, plăți și caracteristici speciale în Opal Fruits

Așa cum te poți aștepta chiar după denumirea slotului, principalele simboluri care îți aduc premii sunt sub formă de fructe. Jocul este caracterizat de rolele suplimentare din partea de sus și de jos, pe care apar de asemenea simbolurile prezente pe restul rolelor. 

Fiecare simbol câștigător este înlocuit de simbolurile care vin din partea de sus sau din stânga pe rola suplimentară superioară, respectiv din dreapta pe rola suplimentară  inferioară. Combinațiile câștigătoare se însumează în momentul plății, astfel încât să ai un avantaj maxim.

Ca simboluri speciale, în Opal Fruits vei întâlni clasicele Wild și Scatter, aici cu proprietăți puțin diferite. Astfel, Wild apare pe rolele suplimentare și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatterului. Câștigurile în cadrul cărora ai și 3 simboluri Wild sunt multiplicate cu 3. Scatter poate apărea pe oricare dintre cele șase role verticale, iar 4 Scatters îți aduc nici mai mult nici mai puțin de 10 rotiri gratuite. Experimentează toate aceste funcții și simboluri inclusiv în jocul Opal Fruits gratis.

La fel ca în alte jocuri, unde ai parte de runde speciale și de dublaje, în Opal Fruits slot ai ocazia să joci runde bonus în cadrul cărora să îți multiplici suma câștigată. Rundele speciale sunt de fapt sesiuni de rotiri gratuite, unde ai parte de un multiplicator nelimitat, care începe de la 1 și se mărește cu câte o unitate după fiecare combinație câștigătoare. Odată ce ajungi la o multiplicare cu 10, mai primești 5 rotiri gratuite din partea casei. Dacă nimerești un Scatter suplimentar, câștigul ți se multiplică de 5 ori, iar fiecare nou Scatter multiplică suma de 10 ori. Așa cum observi, poți ajunge la câștiguri impresionante în aceste runde, depășind cu mult clasicele dublaje. La finalul rundei de rotiri gratuite, câștigurile sunt adăugate la suma pe care ai acumulat-o până atunci, urmând să revii la jocul normal.

Jocul Opal Fruits este o ocazie excelentă de a te simți bine, dar și de a câștiga sume consistente. De asemenea, dacă îți dorești doar o seară de distracție relaxată, Opal Fruits gratis poate fi o variantă excelentă de a uita de stres și de a-ți reda buna dispoziție. Declanșează bucuria  și super câștigurile cu Opal Fruits!

Alege-ți un bonus cu rotiri gratuite dacă vrei să joci pe miză reală!

Joacă și:

hot fiesta gratis logo
3/5 - (4 votes)

Hot Fiesta

Joaca Gratis
katana gratis logo
4.1/5 - (7 votes)

Katana

Joaca Gratis
logo slot egt versailles gold gratis
3.9/5 - (8 votes)

Versailles Gold

Joaca Gratis
one million megaways bc gratis slot
4.5/5 - (4 votes)

One Million Megaways BC

Joaca Gratis

Autori