...

Age Of Troy

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xAge Of Troy

Nume Joc
Age Of Troy
Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ești fan înfocat al istoriei antice și al sloturilor, avem o veste bună pentru tine! EGT vine cu un joc unde poți descoperi lumea fantastică a Troiei cu ajutorul slotului Age of Troy. Aici, calul troian este întotdeauna o surpriză plăcută, așa că nu mai aștepta și încearcă Age of Troy gratis pe supercazino.ro!

Grafica Age of Troy gratis

Așa cum era de așteptat, grafica Age of Troy EGT te face să intri într-o lume fantastică a războiului și a antichității. Tematica acestui slot Age of Troy conține simbolurile specifice Troiei, precum personajele cu care te-ai întâlnit și în filmul Troia, nave de război, amfore, coifuri, monede din aur, temple și, desigur calul troian. Colecția este completată de simbolurile clasice Q, K și A.

La fiecare rundă câștigătoare, aceste simboluri prind viață prin animații spectaculoase. Altfel, slotul are o structură clasică, cu cinci role și trei rânduri.

Cât câștigi cu Age of Troy EGT

Dacă știi ceva strategie, câștigurile tale pot concura cu bogățiile Troiei! Cu un RTP mai mult decât decent de 96,45%, șansele sunt de partea ta de a te bucura de rezultate pe măsura așteptărilor. Slotul are 20 de linii de plată, dar poți seta rundele pentru mai puține linii: 15, 10, 5 sau o singură linie de plată.

Valoarea pariurilor scade odată cu numărul de linii de plată. Mai puține linii înseamnă și câștiguri mai mici, acest gen de joc fiind pentru jucătorii mai pragmatici. Desigur, mai puține linii de plată înseamnă și mai puține șanse de câștig sau, altfel spus, riscul mai mare duce la plăți mai bune.

Cum se joacă

Age of Troy EGT nu aduce variații notabile atunci când vine vorba despre modul de joc. Deci, dacă ai jucat orice slot de la ei, atunci se vor aplica aceleași reguli. La acest slot Age of Troy, butonul de rulare automată se află în stânga jos și este colorat cu portocaliu. Acesta îți permite să joci mai multe runde fără oprire și fără să fie nevoie să intervii la fiecare rundă. Poți opri oricând seria dacă mai apeși încă o dată acest buton.

Dacă dorești jocul manual, în care să controlezi mai bine ce se întâmplă, trebuie doar să selectezi miza pe care dorești să o joci. Acest lucru se face în josul imaginii și ai cinci opțiuni de miză, în ordine crescătoare și în funcție de valoarea aleasă.

Lângă butonul de spin automat se găsește și butonul de informații, unde poți afla totul despre joc. Este recomandabil să consulți această secțiune pentru a afla valorile fiecărui simbol, descrierile simbolurilor speciale, care sunt liniile de plată și care sunt funcțiile speciale.

În dreapta jos este afișat câștigul ultimei runde, iar sub acesta este butonul pentru funcția gamble. Vom reveni la aceasta într-o secțiune dedicată funcțiilor speciale. În părțile laterale ale slotului poți selecta numărul de linii de plată.

Așadar, Age of Troy EGT îți lasă mult „spațiu de manevră”, deci îți poți stabili mai multe strategii de joc. Poți încerca mai multe cu Age of Troy gratis, înainte de a decide să investești bani reali în slot. Astfel, poți veni cu strategia optimă care să îți asigure câștiguri dintre cele mai mari.

Vezi și lista de sloturi noi!

Plățile și simbolurile la slot Age of Troy

Simbolurile acestui slot Age of Troy au diferite plăți, cele mai mici fiind cele clasice, Q, K și A. În ordinea valorică urmează monedele din aur și amfora, cu același nivel de câștiguri. Apoi, urmează nava de război și coiful lui Ahile. După acestea, prințesa Elena a Troiei îți poate aduce câștiguri substanțiale, la fel și prințul Paris. Regula este să fie cel puțin trei astfel de simboluri pe o linie pentru a fi considerată o linie de plată câștigătoare. Excepția este prințul Paris, unde este nevoie de minim două simboluri.

Calul troian este simbolul wild și templul este simbolul scatter. Despre acestea vom discuta în detaliu în secțiunea care urmează.

Ce caracteristici speciale are Age of Troy gratis?

Am ajuns la probabil cea mai interesantă parte a articolului! Așa cum se întâmplă de multe ori, și Age of Troy EGT are multe funcții speciale care te vor convinge că acesta este un slot care merită încercat!

Speciala (runda bonus) intră atunci când într-o rundă ai trei simboluri scatter. Vei primi 12 runde bonus, unde se poate întâmpla să mai câștigi și alte runde gratis, care vor fi adăugate sesiunii. Simbolul wild înlocuiește orice alt simbol în liniile de plată, cu excepția simbolului scatter.

Funcția de dublaje (funcția gamble) se activează la fiecare rundă câștigată. Poate fi accesată din butonul de sub câștig, din dreapta jos. Vei fi trimis la o altă secțiune în care trebuie să alegi culoarea cărții care va fi aleasă aleatoriu. Dacă ghicești această culoare (roșu sau negru), câștigul rundei va fi dublat. Vei mai putea dubla încă o dată câștigul dacă alegi a doua oară corect, sau te poți rezuma la o singură rundă de funcția gamble. Totuși, dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul, inclusiv plata rundei pentru care ai activat funcția gamble.

Funcția jackpot se activează aleatoriu după ce toate câștigurile rezultate în urma unui joc sunt colectate. Dintr-o serie de 12 cărți cu fața în jos, trebuie să selectezi mai multe până când vor fi trei din aceeași suită. Bonusul câștigat este în funcție de nivelul fiecărei suite: trifoi, romb, inimă roșie și inimă neagră. Aceasta din urmă reprezintă nivelul cel mai ridicat.

Concluzie

Age of Troy gratis îți oferă șansa să experimentezi unul dintre cele mai îndrăgite sloturi tematice de la EGT, care combină istoria, miturile și câștigurile reale. Tot este oferit în acest slot Age of Troy care te va ține în priză prin multitudinea de funcții și modalități prin care îți poți maximiza șansele de victorie!

Singura mare diferență dintre povestea Troiei și acest slot constă în calul troian, care aici nu este un dar care conține surprize neplăcute! Așadar, bucură-te de acesta și încearcă Age of Troy gratis pe supercazino.ro pentru o experiență de top în jocurile de noroc online!

Joacă și:

logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)

Wild Bazaar

Joaca Gratis
european roulette small bets logo
3.8/5 - (5 votes)

European Roulette Small Bets

Joaca Gratis
queen-of-atlantis-slot-gratis
5/5 - (1 vote)

Queen of Atlantis

Joaca Gratis
shining crown gratis
3.8/5 - (60 votes)

Shining Crown

Joaca Gratis

Autori