...

Wild Bots

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 14 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xWild Bots

Nume Joc
Wild Bots
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
gaming 1
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ești fanul jocurilor de acțiune și al filmelor SF, Wild Bots slot îți va plăcea cu siguranță. Jocul e extrem de dinamic și te duce imediat cu gândul la pelicule cu roboți și călătorii intergalactice, ajutându-te să evadezi din rutină. În continuare vei descoperi cum îl joci, cât poți câștiga și cu ce funcții speciale te vei întâlni. Joacă și tu Wild Bots gratis pe SuperCazino!

Cum e experiența Wild Bots demo ca grafică și ecran de joc

Wild Bots Gaming1 este un slot foarte bine realizat din punct de vedere grafic. Din momentul în care îl accesezi, te trezești în mijlocul unui film SF, din care nu lipsesc navele spațiale și roboții. Muzica e foarte bine aleasă, completând perfect grafica jocului, deci așteaptă-te la o coloană sonoră cu adevărat reușită, după cum ne-a obișnuit producătorul Gaming1.

Ca structură, Wild Bots slot e un joc cu 5 role și 4 rânduri. Butoanele de joc sunt toate situate în partea de jos a ecranului, în timp ce în partea de sus poți vizualiza sumele oferite pentru runda Jackpot.

Plăți și RTP în Wild Bots slot

Chiar dacă joci Wild Bots demo, sigur îți dorești să ai parte de câștiguri cât mai dese și cât mai consistente. Prin urmare, te vei bucura să afli că slotul are un RTP de 95.82%, dintre care 2% se redirecționează către Jackpoturi.

Wild Bots are 50 de linii de plată fixe, pe care combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta. Având o volatilitate medie, jocul îți va oferi destul de des câștiguri, chiar dacă nu vor fi întotdeauna foarte ridicate ca valoare. Sumele pot alterna și nu știi niciodată când te trezești cu un câștig considerabil.

Cum se joacă Wild Bots gratis

Wild Bots free este foarte simplu de jucat, având câteva butoane principale care te ajută să stabilești miza și să rotești. Iată cum le folosești:

Vei observa, de asemenea, că atunci când dai click pe oricare dintre simbolurile din Wild Bots gratis, îți apar detalii legate de valoarea acestuia.

Încearcă și Mojo Spin gratis!

Simboluri și câștiguri potențiale în slotul Wild Bots

Vrei să știi ce sume poți câștiga cu ajutorul simbolurilor din Wild Bots? Fie că joci Wild Bots gratis sau cu mize reale, iată cât poți câștiga cu miza maximă de 25 de euro:

Funcții și simboluri speciale în Wild Bots

Pe lângă simbolurile de mai sus, Wild Bots free vine și cu alte surprize, care te pot ajuta să te bucuri de câștiguri atractive:

Dacă îți place acest joc, sigur îți vor plăcea și restul de sloturi noi și sloturi speciale de pe site-ul nostru!

Concluzii

Wild Bots este un joc creat cu multă imaginație, care te va transporta într-o lume plină de acțiune și de neașteptat. Încearcă-l pentru atmosferă, dar și pentru funcțiile interesante, care îți pot crește considerabil șansele de câștig. Distrează-te și tu cu Wild Bots gratis!

Joacă și:

wild west gold online
5/5 - (1 vote)

Wild West Gold

Joaca Gratis
slot danger high voltage gratis
5/5 - (1 vote)

Danger High Voltage

Joaca Gratis
big bass splash gratis logo
5/5 - (1 vote)

Big Bass Splash

Joaca Gratis
kitty wild demo
4.4/5 - (5 votes)

Kitty Wild

Joaca Gratis

Autori