Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc
Mojo Spin
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
gaming 1
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Hot 4 Cash, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Mojo Spin

Dacă vrei să-ți încerci norocul cu un slot în care aventura și suspansul merg mână în mână, merită să testezi Mojo Spin slot. Cu o poveste amintind de practicile Voodoo, dar și cu funcții speciale tentante, jocul te va captiva cu siguranță. În continuare îți povestim cum îl joci, dar și cât poți câștiga. Încearcă Mojo Spin gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Mojo Spin free ca experiență de joc

Grafica bine realizată e primul lucru pe care îl remarci atunci când accesezi Mojo Spin slot. Te trezești instantaneu într-o lume plină de magie, din care nu lipsesc poțiunile, păpușile voodoo și talismanele. Muzica te însoțește în călătoria magică, iar efectele sonore sunt alese foarte bine, astfel încât să intri total în atmosferă, după cum ne-a obișnuit deja producătorul Gaming 1.

Mojo Spin Gaming 1 are o structură de joc cu 5 role și 3 rânduri, fiind foarte ușor de urmărit din punct de vedere vizual. Butoanele se află în partea de jos a ecranului, iar liniile de plată îți apar, ca la toate sloturile, pe lateral.

Linii de plată și RTP în Mojo Spin slot

Mojo Spin demo, la fel ca varianta cu mize reale, are 10 linii de plată fixe. Pe acestea, câștigurile se acordă pentru combinații de la stânga la dreapta. Volatilitatea este una medie – câștigurile pot apărea destul de des, dar nu întotdeauna vor avea și valori mari. Antrenează-te cu Mojo Spin free pentru a te familiariza cu plățile din joc.

Din punct de vedere al șanselor de câștig, e bine să știi că slotul are un RTP de 95.89%, ceea ce înseamnă o rată bună de plată. Cu cât RTP-ul se apropie mai mult de 100%, cu atât șansele tale de a câștiga sunt mai mari.

Cum se joacă Mojo Spin gratis

Mojo Spin free are un mod de joc foarte intuitiv și simplu, fiind necesar să folosești doar câteva butoane:

Încearcă și sloturile Batman sau Beowulf!

Valoarea simbolurilor din Mojo Spin

Mojo Spin îți aduce o serie de simboluri inspirate din credințele Voodoo, ceea ce contribuie din plin la atmosfera mistică a jocului. Iată în continuare ce câștiguri maxime îți pot aduce simbolurile din Mojo Spin gratis, dacă joci cu miza cea mai mare, de 25 de euro:

Simboluri și caracteristici speciale în Mojo Spin

Mojo Spin gratis are și o serie de simboluri și funcții speciale, care îți pot aduce nu doar dublaje, ci creșteri mari ale câștigurilor. Deși slotul nu are funcția Gamble, îți oferă multe alte surprize, atât în jocul cu mize reale, cât și în Mojo Spin gratis:

Nu uita să vezi și ce alte sloturi speciale poți juca la noi pe site!

Concluzii

Așa cum observi, Mojo Spin gratis este un joc foarte simplu, care se poate învăța chiar de prima dată când îl accesezi. Te va surprinde prin atmosfera antrenantă, dar și prin caracteristicile extra, iar câștigurile finale pot fi foarte atractive. Bucură-te și tu de Mojo Spin gratis!

Joacă și:

echipe de fotbal franța
1/5 - (1 vote)
Top echipe de fotbal din Franța
Joaca Gratis
puncte de fidelitate Admiral
5/5 - (2 votes)
Puncte de Fidelitate Admiral – Recompensă de Joc
Joaca Gratis
banner cu ghidul netbet pariuri sportive
5/5 - (2 votes)
Netbet Pariuri Sportive – Primul pariu la Netbet Sport
Joaca Gratis
loto keno
5/5 - (2 votes)
Ghid de Joc Loto Keno – Winbet
Joaca Gratis