...

Supreme Hot

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 25 aprilie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSupreme Hot

Nume Joc
Supreme Hot
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratis
  • Bonus fără depunere cu rotiri gratuite
  • 100 de rotiri gratuite la verificarea contului
  • Rotiri valabile la Plenty of Fruit 20, Lord of the Ocean, Twin Spinner, Burning Wild

Când vrei să te distrezi cu un slot clasic, Supreme Hot EGT este o alegere cu care nu poți da greș. Se joacă simplu, așa cum vei vedea în continuare, iar câștigurile și funcțiile speciale pot fi foarte tentante. Deși nu e un slot cu multă acțiune, e foarte popular și te va face să te simți exact ca într-o sală de jocuri cu aparate. Încearcă și tu Supreme Hot gratis pe SuperCazino!

Ce îți oferă Supreme Hot slot ca ecran de joc

Supreme Hot demo are o grafică excelentă, așa cum ne putem aștepta de la un joc EGT. Simbolurile sunt simple – fructe, simbolul BAR, șeptarii. Nu există o poveste în spate, dar nici nu e nevoie, pentru că slotul e pur și simplu relaxant și potrivit pentru fanii jocurilor clasice. Dacă ești familiarizat cu jocurile de tip slot, muzica ți se va părea cunoscută: este o coloană sonoră pe care cu siguranță ai mai auzit-o și în alte sloturi, precum Shining Crown.

Supreme Hot gratis are o structură cu 3 role, dispuse pe 3 rânduri. În partea de sus a ecranului apar mereu valorile Jackpoturilor oferite de EGT, în timp ce în partea de jos apar butoanele de joc.

Linii de plată și RTP în Supreme Hot free

Supreme Hot slot are 27 de linii de plată fixe, pe care câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta. E un joc cu o rată de plată foarte bună: RTP-ul de 96.24% îți oferă șanse bune de câștig. După cum știi, un RTP de 100% ar însemna șanse egale cu casa, așa că o rată de peste 95% e excelentă.

Din punct de vedere al valorilor plătite, Supreme Hot slot are o volatilitate scăzută spre medie: câștiguri destul de dese, chiar dacă nu mereu consistente. Ca să vezi și ce valori poți câștiga în funcție de fiecare miză, e bine să joci Supreme Hot free, înainte de a trece la varianta cu mize reale. În acest fel te familiarizezi cu plățile slotului.

Cum se joacă Supreme Hot gratis

O să observi încă de când deschizi Supreme Hot free că ai de-a face cu un slot foarte ușor de înțeles și de jucat. Iată care sunt butoanele pe care le folosești ca să joci:

Încearcă la noi pe site și alte sloturi clasice și sloturi fructe!

Ce valori maxime au simbolurile din Supreme Hot demo

În Supreme Hot gratis întâlnești simboluri tipice sloturilor clasice. Câștigurile cresc în funcție de miza cu care joci, însă principiul de plată rămâne același:

Caracteristici speciale în Supreme Hot

Supreme Hot demo nu are simboluri de tip Scatter sau Wild, dar la 3 role de joc asta este de înțeles. Totuși, slotul vine cu câteva funcții speciale, pe care le vei găsi inclusiv în Supreme Hot gratis:

Testează Football Star demo!

Concluzii

Oricând simți nevoia să joci un slot clasic, Supreme Hot demo e o variantă care merită încercată. E unul dintre cele mai populare sloturi EGT și cu siguranță îți va oferi o experiență de joc plăcută și relaxantă. Distrează-te și tu cu Supreme Hot gratis!

Joacă și:

reel diamonds gratis banner
5/5 - (1 vote)

Reel Diamonds

Joaca Gratis
slot shields of the wild online
5/5 - (1 vote)

Shields of the Wild

Joaca Gratis
donuts gratis slot
5/5 - (1 vote)

Donuts

Joaca Gratis
double dice gratis logo
4.5/5 - (4 votes)

Double Dice

Joaca Gratis

Autori