Rise of Ra

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 17 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Rise of Ra

Nume Joc

Rise of Ra

Categorii joc
clasice
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai celebre sloturi cu tematică egipteană: Rise of Ra online. Popularitatea acestuia se datorează, printre altele, și modului simplu de utilizare. Dar hai să vorbim despre toate aspectele esențiale ale jocului. De asemenea, joacă și tu Rise of Ra gratis pe Supercazino pentru a vedea exact ce îți aduce slotul!

Rise of Ra demo – grafică și muzică

Orice slot cu temă egipteană încearcă să-l depășească pe altul, iar acest lucru este valabil și la aspect. De aceea, Rise of Ra gratis are o grafică excelentă, unde toate simbolurile sunt tematice și reprezintă elemente esențiale din civilizația egipteană.

La fel ca orice joc marca EGT, și Rise of Ra free are structura clasică de 5 role și 3 rânduri. Acest furnizor se remarcă tocmai prin jocurile sale cu mod simplu de funcționare. Mai interesant pentru jucătorii noștri este plata excelentă a jocurilor precum cel pe care îl prezentăm aici. Sunt ocazii dese în care apar combinații câștigătoare chiar și cu 5 simboluri pe liniile de plată.

De asemenea, câștigurile sunt acompaniate de muzica specifică Egiptului Antic, dar altfel, Rise of Ra slot nu are muzică de fundal.

Un alt aspect care îți va plăcea la acest slot este optimizarea pentru orice tip de dispozitiv. Altfel spus, îl poți juca fără probleme și de pe mobil, oriunde și oricând. Ecranul, cu toate butoanele sale, se adaptează dimensiunilor diferite ale telefonului, deci nu vei pierde nimic din experiența de 5 stele a jocului.

Joacă și alte sloturi foarte populare de la EGT: Shining Crown, 100 Super Hot și 20 Super Hot.

Rise of Ra online – rata de plată

Rata de plată a Rise of Ra gratis este un argument solid și pentru jocul la un casino, cu miză reală. Coeficientul RTP este de 95,96%. Are 15 linii de plată, dar ai posibilitatea să modifici acest număr în 10, 7, 5 sau o singură linie de plată.

Rise of Ra free – cum joci?

În acest capitol, îți arătăm tot ce trebuie să știi despre modul de funcționare al Rise of Ra gratis. Astfel, trebuie să faci următoarele lucruri:

Rise of Ra slot – simboluri și plăți

Simbolurile Rise of Ra gratis plătesc numai în modul clasic, pe role adiacente, începând din stânga. Acestea aduc următoarele valori:

Cu excepția primelor două, care plătesc și la combinații de 2 simboluri pe linie, simbolurile generează plăți la combinații de minim 3 de același fel.

Vezi ce sloturi clasice sau sloturi speciale poți juca gratis pe site!

Rise of Ra gratis – caracteristici speciale

Rise of Ra demo este un joc care oferă și câteva speciale extrem de atractive:

Concluzii

Rise of Ra online este un joc care aduce multă distracție, aceasta, desigur, alături de plățile extrem de bune pe care le generează. Modul de joc este simplu și intuitiv, iar grafica superbă atrage jucătorii. Mai are și avantajul că poți seta numărul de linii de plată. Joacă-te și tu Rise of Ra gratis pe Supercazino pentru a te bucura de toate funcțiile și câștigurile slotului!

Joacă și:

sloturi online Jack Hammer
5/5 - (1 vote)
Jack Hammer
Joaca Gratis
arctic fruits gratis demo
5/5 - (1 vote)
Arctic Fruits
Joaca Gratis
jokers luck gratis banner
5/5 - (2 votes)
Joker’s Luck
Joaca Gratis
fruitshop joc gratis
4.5/5 - (2 votes)
Fruit Shop
Joaca Gratis

Autori