...

Curse of The Werewolf

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 28 noiembrie 2022

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xCurse of The Werewolf

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Curse of the Werewolf demo este, pentru mulți jucători, cel mai bun joc cu vârcolaci. Are toate elementele necesare pentru a deveni preferatul tău: mod de joc spectaculos, grafică de top și speciale inedite, care plătesc excelent. Citește articolul nostru și joacă Curse of the Werewolf gratis pe Supercazino pentru a testa funcțiile jocului!

Curse of the Werewolf free – grafică și muzică

La Curse of the Werewolf gratis, atmosfera contează extrem de mult. Grafica este demnă de un joc video, cu fundalul care reprezintă un orășel blestemat, unde vârcolacul își face apariția. În timpul rotirilor gratuite, vârcolacul iese la vânătoare și acțiunea se desfășoară într-o noapte ploioasă.

Muzica specifică unui joc cu temă horror nu lipsește, completând atmosfera. Curse of the Werewolf demo este creat de Pragmatic Play, un furnizor cunoscut pentru asemenea jocuri inedite.

Formatul jocului este diferit față de sloturile clasice. Are 6 role, iar numărul de simboluri de pe fiecare variază de la 2 la 6 în fiecare rundă. Chiar dacă ecranul de joc este mai complex, jocul se vede foarte bine și de pe mobil. Pragmatic își optimizează sloturile pentru a se potrivi oricăror dimensiuni.

Vezi și ce jocuri EGT gratis poți încerca la noi pe site!

Curse of the Werewolf Megaways – rata de plată

Rata de plată de la Curse of the Werewolf online este una dintre cele mai bune pe care le poți întâlni: 96,5%. Întrucât numărul de simboluri variază, și direcțiile de plată sunt schimbătoare. Modul de joc ”Megaways” poate aduce până la 46.656 de modalități de plată, în cazul în care pe toate rolele sunt câte 6 simboluri. Numărul ”Megaways” este afișat la fiecare rundă în colțul din dreapta sus. Volatilitatea jocului este mare, deci așteaptă-te la câștiguri rare, dar extrem de ridicate atunci când apar.

Curse of the Werewolf gratis – cum joci?

Curse of the Werewolf Megaways se joacă asemenea oricărui joc: setezi miza și pornești runda:

Curse of the Werewolf slot – simboluri și plăți

Simbolurile Curse of the Werewolf gratis aduc plăți foarte bune. În continuarea, vom vedea care sunt acestea:

Simbolurile plătesc pe role adiacente, atunci când se află minim 3 simboluri, câte unul pe fiecare rolă a Curse of the Werewolf slot. Doar Vârcolacul plătește și când apare de doar 2 ori.

Vezi ce alte sloturi clasice sau sloturi speciale mai avem!

Curse of the Werewolf online – caracteristici speciale

Cele mai interesante aspecte ale Curse of the Werewolf gratis sunt caracteristicile speciale. Hai să vedem ce simboluri și ce funcții îți pot aduce plăți colosale:

Concluzii

Curse of the Werewolf free este un joc cu o temă spectaculoasă, iar modul de funcționare al specialelor se ridică la nivelul acesteia. Poți cumpăra rotiri gratuite pentru a începe vânătoarea personajelor sau poți juca rundele normale, iar la un moment dat, funcția de rotiri bonus va fi declanșată. Astfel, slotul îți permite să elaborezi propria strategie de joc, ceea ce îl face interactiv și extrem de atractiv pentru mulți. Joacă așadar Curse of the Werewolf gratis pe Supercazino pentru a încerca un joc inedit care oferă câștiguri extrem de mari, de peste 40.000 de ori miza ta!

Joacă și:

redroo gratis logo
5/5 - (1 vote)

Redroo

Joaca Gratis
sizzling gems slot online
3.7/5 - (8 votes)

Sizzling Gems

Joaca Gratis
penguin style gratis banner
3.4/5 - (57 votes)

Penguin Style

Joaca Gratis
buffala king megaways gratis logo ss
4/5 - (4 votes)

Buffalo King Megaways

Joaca Gratis

Autori