100 Super Hot

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 20 mai 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

100 Super Hot

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Îți place să câștigi sume frumoase cu sloturi clasice? Atunci ai nimerit exact unde trebuie! Astăzi îți prezentăm 100 Super Hot demo, un joc cu fructe, șeptari și multă distracție. În articol, îți descriem fiecare aspect al jocului: grafică, plăți, simboluri și speciale. De asemenea, poți încerca slotul în versiunea demo. Joacă-te și tu 100 Super Hot gratis pe Supercazino!

100 Super Hot free – grafică și sunete

Grafica Super Hot slot este simplă, dar de calitate, cu fructele ilustrate în culori vii și în relief. Rolele au un fundal albastru, iar producătorul nu s-a mai complicat inutil și cu un fundal. Pentru un joc clasic, nici nu este cazul.

Furnizorul 100 Super Hot gratis este EGT, un producător cunoscut pentru sloturile sale tradiționale cu fructe, dar și pentru modul simplu de joc al acestora. Despre cum joci, vei putea vedea într-un capitol viitor. Așadar, dacă dorești experiența clasică, EGT este una dintre cele mai bune alegeri, dacă nu cea mai bună. La calitatea jocurilor clasice semnate de acest dezvoltator contribuie și ușurința cu care poți juca de pe orice dispozitiv. 100 Super Hot online este optimizat pentru orice ecran, iar funcțiile de joc se adaptează oricăror dimensiuni.

Formatul jocului este de 5 role și 4 rânduri, cu un rând mai mare decât structura clasică de 5X3. În acest caz, se traduce prin plăți și linii de plată mai multe. Jocul nu are o muzică de fundal, ci doar sunetele clasice ale sloturilor.

100 Super Hot slot – rata de plată

100 Super Hot free are un payout (coeficient RTP) foarte bun, de 95,76%. Cele 100 de linii de plată aduc câștiguri consistente care te pot convinge să joci acest joc și pe bani reali. În această privință, jocul se găsește probabil la toate cazinourile din România, ceea ce spune multe despre popularitatea lui.

Joacă și alte jocuri EGT de renume: Shining Crown online, 40 Super Hot online și Burning Hot online!

100 Super Hot gratis – cum joci?

Modul de joc al 100 Super Hot gratis este cel clasic: stabilești miza și pornești runda. Dar hai să vedem mai în detaliu:

Cele 5 butoane din partea de jos a ecranului sunt pentru setarea pariului. Valorile de pe ele reprezintă, așa cum ți-ai dat seama, valoarea pariului: 100, 200, 300, 400 și 500. Sloturile EGT au un mod mai simplu de joc, întrucât la apăsarea unui buton de miză, runda va porni cu acel pariu.

Încearcă și sloturi Novomatic sau sloturi iSoftBet gratis pe site!

100 Super Hot online – simboluri și plăți

Simbolurile 100 Super Hot slot aduc plăți excelente, așa cum vezi mai jos:

Plățile rezultate din aceste simboluri sunt generate pe role adiacente, de la stânga la dreapta, cu minim 3 simboluri pe linia de câștig. Valorile de mai sus sunt pentru 5 simboluri pe linia de plată și pentru miza maximă de 500 de fise. De multe ori, se întâmplă ca o rundă să aibă multe combinații câștigătoare datorită faptului că de obicei, pe role, aterizează același simbol.

100 Super Hot demo – speciale

100 Super Hot gratis face parte din categoria de sloturi clasice, dar are și câteva caracteristici speciale care oferă multe șanse de câștig:

Concluzii

100 Super Hot demo este genul de joc ideal pentru orice jucător, fie el începător sau avansat. Se joacă simplu și are tema clasică, cu fructe, șeptari și stele. Plățile, sunt, așa cum am mai spus, extraordinar de bune. Din aceste motive, jocul este unul dintre cele mai populare de la cazinourile online. Așadar, joacă 100 Super Hot gratis pe Supercazino pentru a-i testa toate funcțiile!

Joacă și:

fruit party slot logo
5/5 - (1 vote)
Fruit Party
Joaca Gratis
vikings go wild gratis logo
3.9/5 - (8 votes)
Vikings Go Wild
Joaca Gratis
logo lord of the ocean gratis
3/5 - (2 votes)
Lord of the ocean
Joaca Gratis
foxin wins gratis image
5/5 - (2 votes)
Foxin Wins
Joaca Gratis

Autori