Lucky Leprechaun

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Lucky Leprechaun

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Irlanda este țara norocului, așa cum poți vedea și în Lucky Leprechaun slot. În acest articol, îți vom face o prezentare generală a acestui joc distractiv și avantajos, iar mai apoi, poți testa și tu toate funcțiile jocului în versiunea fără bani. Joacă așadar Lucky Leprechaun gratis pe Supercazino!

Grafica Lucky Leprechaun gratis

Așa cum se întâmplă cu toată gama de jocuri iSoftbet, grafica este una de top, cu multe animații care reușesc să te transporte în lumea tematicii. În cazul la Lucky Leprechaun online, este vorba despre lumea spiridușilor irlandezi.

Asistentul se va bucura și va dansa la fiecare câștig al tău, în timp ce poți să admiri priveliștea din fundal, cu ciuperci și trifoi. Muzica nu poate să lipsească. La început este o muzică lină, care se potrivește cu fundalul liniștit, dar devine mult mai vioaie atunci când câștigi și mai ales în timpul rundelor gratuite.

Vei vedea și că simbolurile sunt cele la care te-ai aștepta de la un slot numit Lucky Leprechaun free. Găsești pălării, ceaune cu monede din aur și, desigur, trifoiul cu patru foi. Aceste simboluri sunt dispuse pe clasica structură de 5 role și 3 rânduri.

Citește și despre Ainsworth slots!

Plățile jocului

Lucky Leprechaun gratis are plăți foarte bune. Coeficientul RTP este de 95,75%, ceea ce te va îndemna să-l încerci și pe bani reali. De asemenea, volatilitatea este medie, adică va plăti suficient de des sume consistente. Mai mult decât atât, jocul are 30 de linii de plată, deci vei avea numeroase șanse de câștig. Simbolurile slotului se plătesc numai de la rola din stânga.

Încearcă și jocuri Garminator gratis și jocuri Nextgen!

Cum joci Lucky Leprechaun slot?

Jocul este disponibil în secțiunea de sloturi gratis pe SuperCazino, unde îl poți testa înainte de a-l juca pe bani la cazinouri online. Modul de joc al Lucky Leprechaun gratis este unul extrem de simplu, așa cum poate ești deja obișnuit. Nu trebuie decât să efectuezi niște operațiuni extrem de simple, cu ajutorul butoanelor:

Simbolurile Lucky Leprechaun free

Simbolurile slotului Lucky Leprechaun demo plătesc în combinații de minim 3. Acestea aduc următoarele valori, când apar împreună de la stânga la dreapta:

Aceste valori sunt pentru 5 simboluri pe o linie de plată și pentru pariul maxim de 5 fise per linie.

Lucky Leprechaun online – caracteristici speciale

Pentru Lucky Leprechaun gratis, specialele sunt cele care te vor convinge să îl joci și pe bani reali. Poți câștiga foarte bine cu următoarele:

Vezi și alte sloturi speciale pe care le poți încerca chiar acum!

Concluzii

Lucky Leprechaun slot are o tematică des întâlnită în lumea acestor jocuri de noroc, dar asta nu înseamnă că nu aduce o experiență inedită. Rundele gratuite cu multiplicatori sunt unele dintre cele mai avantajoase speciale pe care le poți întâlni la sloturi. Acestea vin alături de o grafică excelentă, unde lumea spiridușilor irlandezi este excelent conturată. Așadar, delectează-te cu Lucky Leprechaun gratis pe Supercazino și vezi ce descoperi sub pălăria spiridușului!

Joacă și:

chibeasties gratis logo
4.7/5 - (4 votes)
Chibeasties
Joaca Gratis
basic instinct slot online
5/5 - (1 vote)
Basic Instinct
Joaca Gratis
Hot 777 deluxe gratis
5/5 - (1 vote)
Hot 777 Deluxe
Joaca Gratis
bigger bass bonanza gratis logo
5/5 - (1 vote)
Bigger Bass Bonanza
Joaca Gratis

Autori