...

Always Hot Deluxe

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xAlways Hot Deluxe

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Always Hot Deluxe Slot este unul dintre cele mai populare jocuri din domeniul gamblingului, fiind dezvoltat şi lansat de GreenTube, Novomatic. Cu un aer retro, dar şi cu ceva accente moderne, slotul este unul uşor de jucat şi cu numeroase posibilităţi de câştig. În plus, cazinourile de astăzi oferă şansa de a juca Always Hot Deluxe gratis, aşa că nu ai nimic de pierdut dacă vrei să încerci şi tu acest slot. 

Slot clasic cu 5 linii de plată – Always Hot Deluxe online

Simboluri cu fructe, şeptari, steluţe şi alte simboluri-funcţii pe care le vom detalia mai jos, slotul are 3 role şi 5 linii fixe de plată. Cu fiecare rundă pe care o joci, poţi câştiga o sumă mai mare de bani. Pentru a ajunge la o sumă semnificativă de bani, jocul îţi propune să rişti. Pentru asta, ai la dispoziţie câteva funcţii, printre care şi o rundă de rotiri gratuite. Aşadar, la capitolul “potenţial câştig” jocul stă foarte bine, iar mulţi utilizatori sunt încântaţi de aerul lui retro. Always Hot Deluxe slot însumează multe din coordonatele celor mai populare sloturi din gambling.

Au trecut vremurile în care pasionaţii de jocuri de noroc erau nevoiţi să joace direct sloturi cu care nu erau familiarizaţi. Astăzi, cazinourile online îţi oferă şansa de a juca gratuit aproape orice slot. Acesta este şi cazul Always Hot Deluxe gratis. Fără depuneri sau alte bătăi de cap, poţi juca de câte ori vrei slotul, după care tu decizi dacă treci la nivelul următor.

Joacă și Ultra Hot Deluxe sau Shooting Stars gratis!

Grafică și design în Always Hot Deluxe gratis

Acest slot îţi va aminti de filmele americane cu cazinouri. Totul, de la simboluri până la efectele sonore te duc către acea direcţie, iar acest aspect este doar o parte din farmecul acestui joc. Ecranul de joc este unul colorat, fundalul este pe roşu-portocaliu, iar culorile simbolurilor urmează cumva aceeaşi cromatică. Cele mai multe simboluri sunt cele cu fructe, urmate de şeptari, dar şi steluţe. În funcţie de etapele jocului: rularea rolelor, câştig, deschiderea ferestrei de Gamble etc, efectele sonore sunt diferite, ceea ce face jocul şi mai atractiv.

Funcții speciale în Always Hot Deluxe gratis

Lămâile, cireşele, lămâile, strugurii, pepenii, dar şi numărul 7, stelele şi clopoţeii îţi pot aduce câştiguri suplimentare, de până la 30.000x pariul tău de bază. Una dintre funcţiile atractive ale acestui joc este Gamble. Spre deosebire de alte jocuri clasice, cu fructe, Always Hot Deluxe gratis are această functtie. Astfel, în cadrul acestei runde poţi paria câştigurile tale în speranţa că le vei dubla sau chiar tripla.

Funcţia Gamble devine activă doar după ce ai avut o combinaţie de simboluri câştigătoare. Dacă optezi pentru Gamble, începe acest aşa numit joc de risc. Acolo, ca miza se va folosi ultima sumă de bani câştigată de tine. Pentru a dubla suma, trebuie să ghiceşti culoarea cărţii de pe ecran. Dacă faci asta, dublezi suma şi poţi continua “runda de risc”. Dacă nu vrei să faci asta, pur şi simplu apeşi pe “Collect”.

Revendică noile promoții fără depunere Superbet și folosești rotirile gratis la sloturile preferate!

Cât plătesc simbolurile Always Hot Deluxe Online?

Trebuie să ştii că “norocosul 7” plăteşte cel mai mult. El multiplică pariul cu 75. De aceea, 7 este şi simbolul Wild. El poate înlocui toate simbolurile, cu excepţia Scatter-ului şi poate dubla sumele de bani pentru combinaţiile din care face parte. În privinţa celorlalte simboluri, coeficientul pentru pepene este 100, clopoţelul şi strugurii au un multiplicator de 80, iar restul fructelor de 40. În cadrul acestui joc, există şi anumite bonusuri.

Steaua este simbolul Scatter, iar el poate creşte pariul total de 200 de ori. Când cel puţin 3 simboluri Scatter apar pe rolă, vei primi bonusul principal, 25 de rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor rotiri gratuite suplimentare, ai din nou 3 sau mai multe simboluri Scatter , vei mai primi alte 15 rotiri gratuite.

Această cotă Return to Player ne arată cât la sută din câştig se întoarce la jucător. Cu cât mai mare rata, cu atât mai profitabil respectivul slot. Ei bine, Always Hot Deluxe gratis are o cotă RTP de 95.36%, ceea ce îl încadrează în topul sloturilor pe care ar trebui să le încerci pentru că da, îţi poate aduce câştiguri semnificative.

Cum să joci Always Hot Deluxe gratis?

Pentru început, trebuie să vezi ce cazinou are în portofoliu acest joc. Cele mai multe oferă atât varianta demo, fără bani şi depuneri, cât şi varianta pe câştiguri reale. Alegi varianta cea mai potrivită ţie, după care începi această experienţă de joc. Jocul are un ecran clasic, o interfaţă simplă, cu panoul de joc în mijloc, cu acea structură de 3×3.

Simbolurile sunt diferite, după cum am descris mai sus, iar jos ai meniul cu tot felul de butoane. Odată ce vei apăsa pe acel buton de „Play”, jocul se va încărca şi vei putea începe. În partea de jos ai butoanele de Credits (setat automat la 5000), în mijloc „Place your bet” (Plasează-ţi pariul), iar în dreapta ai „Last win”, unde vei vedea cel mai recent câştig al tău.

Sub aceste butoane ai Autoplay, dacă nu vrei să rulezi tu, automat, rolele, Paytable, Line, Best Line şi Bet – de unde setezi practic pariul – şi butonul de Start. La început, butonul de Gamble va fi cu gri, adică încă inactiv, pentru că acesta va putea fi folosit doar la momentul potrivit. Nu-ţi mai rămâne decât să dai start şi să urmezi jocul în funcţie de combinaţiile de simboluri câştigătoare pe care le ai.

Concluzii Always Hot Deluxe slot

Dacă îţi plac jocurile simple, clasice, dar care au suficiente coordonate astfel încât să te introducă în atmosfera de joc, atunci trebuie să încerci şi tu Always Hot Deluxe. Este un slot preferat de o mulţime de internauţi din întreaga lume tocmai pentru simplitatea, dar şi eficienţa lui. Intră online, încearcă-l mai întâi în varianta demo, după care oferă-ţi o şansă reală, astfel încât să poţi câştiga sume frumoase în urma acestui slot.

Joacă gratis și:

pillars of asgard gratis logo
5/5 - (1 vote)

Pillars of Asgard

Joaca Gratis
wild-north-gratis
5/5 - (1 vote)

Wild North

Joaca Gratis
queen-of-atlantis-slot-gratis
5/5 - (1 vote)

Queen of Atlantis

Joaca Gratis
eye of horus megaways gratis logo
2/5 - (4 votes)

Eye of Horus Megaways

Joaca Gratis

Autori