...

Power Stars

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xPower Stars

Nume Joc
Power Stars
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Jucătorii cu experiență în industria jocurilor de noroc susțin că niciun furnizor de jocuri de noroc nu scoate pe piață sloturi clasice, cu fructe, atât de atractive și interactive ca Novomatic, iar Power Stars gratis vine să demonstreze acest lucru.

Dacă nu ai mai încercat până acum jocurile cu fructe de la acest producător, îți spunem din start să nu te aștepți să găsești o grafică spectaculoasă pentru că Novomatic se concentrează mai mult să ofere o experiență plăcută de joc și câștiguri cât mai mari. Joacă și tu Power Stars gratis la Supercazino și bucură-te de beneficiile oferite de Novomatic!

Power Stars demo – grafică retro

Power Stars Novomatic îți aduce aminte de jocurile de la aparatele din sălile de jocuri tradiționale. Ecranul de joc este acaparat de cele 3 linii și 5 role pe care se învârt simbolurile clasice. Nu există animații care să îți distragă atenția de la joc și nici vreo imagine de fundal țipătoare. Grafica este una retro, sunetele la fel – pentru câteva minute ai impresia că ești într-o sală de joc, în fața unui aparat, așteptând cu entuziasm combinațiile câștigătoare să apară pe role.

După cum spuneam încă de la bun început, nu trebuie să îți faci așteptări prea mari de la Power Stars slot din punct de vedere al graficii sau al ecranului de joc pentru că s-a mers pe o linie clasică, ce trezește amintiri jucătorilor nostalgici. Un alt slot cu fructe este și Burning Wild gratis!

RTP de 95.54% și 10 linii de plată

Power Stars Novomatic este un slot cu un RTP mediu, de 95.54% – nu se numără printre sloturile cu cele mai mari payout-uri de la acest producător, însă chiar și ala, pentru un slot cu fructe, este un RTP decent. De altfel, vei vedea că jocurile din această categorie nu au un RTP prea mare, însă câștigurile sunt destul de mari și mai frecvente.

Power Stars are 10 linii de plată – poți activa între 1 și 10 linii de câștig atunci când joci acest slot. Regula este destul de simplă: cu cât joci cu mai multe linii de plată, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari. Power Stars slot este unul dintre cele mai productive sloturi de la Novomatic din punct de vedere al câștigurilor, așa că, nu ezita să îl testezi!

Cum se joacă Power Stars Gratis?

Modul de joc al slotului Power Stars gratis este destul de simplu și intuitiv. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului. Primul pas pe care trebuie să îl faci înainte de a apăsa butonul de Spin este să setezi numărul liniilor de plată cu care vrei să joci din rubrica Line (1-10) și miza, din rubrica Bet/line (1-100). Poți ajusta aceste valori cu ajutorul butoanelor ”+” și ”-”. Butonul de Start se află în partea dreaptă, jos, a ecranului și el face rolele să se învârte.

Dacă nu vrei să apeși butonul Start de fiecare dată, ai opțiunea de Autoplay – rolele se învârt în mod automat până când se înregistrează un câștig sau până când oprești tu această opțiune. Butonul Paytable din stânga ecranului îți deschide tabelul de plată, iar aici poți vedea cum se plătește fiecare simbol, care sunt combinațiile câștigătoare și ce alte caracteristici speciale mai sunt în cadrul acestui slot. Sfatul nostru este să joci un joc de Power stars demo la Supercazino pentru a te obișnui cu ecranul de joc, butoane și modul de ajustare al liniilor de plată și al mizelor. Încearcă gratis și Circus Brilliant sau Plenty On Twenty!

Simboluri și Plăți Power Stars Novomatic

Câștigurile cele mai mari la Power Stars gratis vin din combinațiile câștigătoare. Bineînțeles, scopul tău în cadrul Power Stars slot este să obții cât mai multe simboluri identice pe linii de plată. Vei întâlni pe role simbolurile clasice, fructe – lămâi, cireșe, prune, portocale, struguri și pepene, dar și alte simboluri cum ar fi șeptari, clopoței și stele, acestea fiind și cel mai bine plătite. 5 șeptari pe o linie îți aduc un câștig de 1.000 monede, în timp ce 5 clopoței îți aduc un câștig de 500 monede.

Cele mai bine fructe sunt pepenii și stugurii – 5 astfel de simboluri îți aduc un câștig de 200 monede, însă și restul simbolurile sunt bine plătite – 5 prune sau portocale îți aduc un câștig de 150 monede, 5 lămâi și cireșe îți aduc un câștig de 100 monede. Singurul simbol special din joc este steaua, care joacă rolul atât a simbolului wild, cât și scatter.

Power Stars demo – caracteristici speciale

Power Stars Novomatic este un slot clasic, asta înseamnă că nu vei găsi aici prea multe caracteristici speciale, însă este de ajuns simbolul special și funcția de dublaje pentru a-ți crește câștigurile. După cum am spus, steaua joacă rolul simbolul wild și scatter – în postura de simbol wild, înlocuiește simbolurile de pe linii și formează combinații câștigătoare, iar din postura de simbol scatte îți oferă acces la o specială sau o rundă bonus care îți aduce rotiri gratuite.

Funcția de gamble din cadrul jocului Power Stars Novomatic îți aduce și ea șanse mai mari de câștig – se activează automat la fiecare câștig obținut și îți aduce posibilitatea de a-ți dubla pe loc câștigul. Ca să faci asta, trebuie să ghicești corect culoarea unei cărți afișate pe masă cu fața în jos – să fie roșu sau negru? Un lucru important de menționat este faptul că nu ești obligat să folosești această funcție. Încearcă Power Stars gratis la Supercazino și vezi cum funcționează aceste caracteristici speciale și ce câștiguri îți pot aduce.

Concluzie

În concluzie, Power stars demo este un slot care merită încercat, mai ales dacă ești un fan al jocurilor clasice, cu fructe. Vei găsi în cadrul acestui joc simboluri care sunt bine plătite, funcții speciale, dar și o atmosferă retro pe care o poți găsi de obicei în sălile de aparate tradiționale. Dacă nu ești sigur dacă slotul ți se potrivește, poți încerca Power stars demo la Supercazino! Poți decide ulterior dacă vrei sau nu să investești bani în el, deși te vei convinge de șansele sale de câștig încă de la bun început.

Joacă și:

logo hot & cash gratis
3.8/5 - (5 votes)

Hot & Cash

Joaca Gratis
godess rising gratis logo
5/5 - (1 vote)

Goddess Rising

Joaca Gratis
slot just jewels deluxe logo
3.5/5 - (6 votes)

Just Jewels Deluxe

Joaca Gratis
logo 4 of a kind gratis
4.2/5 - (5 votes)

4 of a Kind

Joaca Gratis

Autori