...

Circus Brilliant

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xCircus Brilliant

Categorii joc
clasice
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Sloturile au o caracteristică foarte atractivă care le face să fie o activitate unică de cazino online. Culorile, muzica și grafica sunt intense și fac din sesiunea ta de gambling o adevărată experiență. Circus Brilliant EGT este un slot în care toate aceste caracteristici sunt manipulate la maxim, oferindu-ți sesiuni de joc extrem de distractive. Joacă și tu Circus Brilliant gratis pe supercazino.ro!

Grafica din Circus Brilliant gratis

Circul este atmosfera perfectă pentru a crea experiența de sloturi online optimă. Bonusuri gălăgioase, premii, distracție și personaje ciudate. Toate se pot găsi în același loc în Circus Brilliant gratis. Vei vedea foci jucăușe, urși, elefanți și vei putea să începi o vânătoare după premiile oferite de simbolurile importante. Culoarea predominantă din ecranul de joc al acestui slot este foarte în ton cu modul de joc. O culoare violet care se potrivește perfect cu atmosfera de circ. În partea superioară a panoului de joc se află un acoperiș de cort de circ cu numele slotului, iar în părțile laterale se pot vedea liniile de plată selectate pentru joc.

Rolele și rândurile sunt organizate în mod clasic, iar la fiecare rotire, simbolurile vor rula de sus în jos creând combinații câștigătoare pentru care există și melodii tematice în funcție de anvergura premiului. Am observat asta în primele minute de joc când la fiecare câștig mai mare, melodiile devin din ce în ce mai alerte.

RTP-ul și liniile de plată din Circus Brilliant gratis

De fiecare dată când vorbim despre jocuri slot noi avem câteva criterii pe care le urmărim până să dăm un verdict. Unul dintre aceste criterii ține foarte mult de câștigurile care sunt oferite jucătorilor. În funcție de acest procent, stabilim dacă merită să te joci la acel slot sau nu. Acest procent se numește RTP și se traduce în Return To Player sau valoarea investițiilor calculată în procente care se întoarce la jucători. Acest RTP are o valoare de 96.14% în Circus Brilliant gratis și clasează acest slot peste media celor existente deja la nivel global. Noi recomandăm ca orice slot care este jucat să aibă o valoare a RTP-ului de peste 95%. 

Liniile de plată sunt exact numărul potrivit care poate să îți ofere câștiguri mulțumitoare pentru un slot cu un ecran de joc organizat în mod clasic pe 5 role și 3 rânduri. 20 de linii de plată este capabil să dezvolte acest slot, dar pentru un RTP destul de crescut, nici nu vei avea nevoie de mai mult.

Cum ar trebui să joci Circus Brilliant EGT

Administrarea bugetului trebuie să fie principalul tău obiectiv când vine vorba de jocul pentru câștiguri. Trebuia să îți creezi un obicei pe care să-l urmezi mereu cu strictețe. Trebuie mereu să ai un buget stabilit pentru a te juca la orice slot. Buget pe care să nu îl depășești în cazul în care pierzi o sesiune de joc. Dacă poți face acest lucru, vei avea parte și de sesiuni în care te vei relaxa, dar nici nu vei începe să dezvolți o dependență pentru jocurile de noroc.

Acum, pentru a învăța câteva lucruri despre Circus Brilliant EGT, îți voi explica cum să folosești cât mai eficient comenzile de pe ecranul de joc și cum poți să-ți modifici stilul de joc. Deja știi că ai la dispoziție 5 role pline cu simboluri, adică 15 simboluri în fiecare rundă. Ceea ce te interesează pe ține se află în partea inferioară a ecranului. Toate butoanele pe care le vei folosi la acest joc se află acolo.

În stânga ai un ecran informativ care îți spune câte credite mai ai rămase și pot fi folosite pentru alte rotiri. Lângă acest ecran se regăsesc butoanele de meniu, de autospin și cel care îți deschide meniul de informații. Dinspre mijlocul ecranului spre dreapta ai butoanele de pariu care pornesc tamburii și ecranul care îți spune ce câștiguri ai avut la ultima rotire.

Cât plătesc simbolurile din Circus Brilliant slot

Simbolurile sunt variate și încep de la clasicele simboluri pe care le găsești pe cărțile de joc și până la personajele desprinse din lumea de Circus Brilliant slot

Funcții speciale din Circus Brilliant EGT

Circus Brilliant slot nu vine cu foarte multe funcții, dar acestea apar destul de des încât să țină locul pentru încă zece dublaje sau speciale.

Simbolul WILD este prezent în acest slot și poate substitui toate simbolurile care apar în joc. A doua  funcție specială este cea de rotiri gratuite care îți sunt oferite de fiecare dată când realizezi o combinație de 5 simboluri identice. Da, la fiecare combinație de 5 simboluri identice, chiar și cu Wild, vei primi de la 5 până la 25 de rotiri gratuite cu multiplicator de câștig în funcție de simbolul care a fost implicat în combinație.

Concluzie

După câteva minute de joc, am ieșit cu multe credite pe plus și te invit și pe ține să încerci. Joacă Circus Brilliant gratis la supercazino.ro!

Joacă și:

roulette vip gratis logo
4.5/5 - (4 votes)

Roulette VIP

Joaca Gratis
branded megaways gratis slot
5/5 - (1 vote)

Branded Megaways

Joaca Gratis
fruit-cocktail-free
3/5 - (2 votes)

Fruit Cocktail

Joaca Gratis
Joc sloturi online gratis
5/5 - (1 vote)

Wild Bots

Joaca Gratis

Autori