...

Amazing Amazonia

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xAmazing Amazonia

Categorii joc
clasice
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ești o fire mereu în căutare de noi aventuri, atunci slotul Amazing Amazonia EGT este potrivit pentru tine. Explorează lumea exotică, descoperă comorile Pădurii Amazoniene și joacă Amazing Amazonia gratis pe supercazino.ro pentru o experiență unică a jocurilor de noroc! Cu acest joc, vei putea descoperi minunile naturii ale plămânului verde al Pământului!

Grafica și ecranul Amazing Amazonia EGT

Așa cum era de așteptat, grafica acestui slot Amazing Amazonia este la fel de spectaculoasă precum lumea pe care o reprezintă. În afară de simbolurile clasice de cărți de joc, J, Q, K și A, aici sunt reprezentate mai multe specii emblematice ale Pădurii Amazoniene, precum papagali, păsări Colibri, tigri, leneși, vidre și broaște. Așa cum ne-au obișnuit sloturile EGT, fiecare rundă câștigată declanșează animații ale simbolurilor aflate pe linia câștigătoare.

Chiar dacă slotul are o grafică spectaculoasă și plină de viață, demnă de bogăția Amazoniei, structura slotului este clasică, cu trei rânduri și cinci role.

La ce câștiguri să te aștepți

Nu doar grafica este spectaculoasă la Amazing Amazonia EGT, ci și câștigurile și modalitățile prin care poți ieși pe plus. Cu o rată de plată (RTP) de 96,16%, slotul poate depăși lejer așteptările și îți poate face expediția în lumea exotică a Amazoniei chiar și mai productivă decât ai crezut inițial!

Slotul are 10 linii de plată, dar poți selecta mai puține. Deci, poți juca runde cu 7, 5, 3 sau chiar o singură linie de plată. Desigur, pe măsură ce scazi numărul de linii, scade și miza pe care o poți juca. Așadar, poți opta pentru mai multe strategii. Miza mai mare cu mai multe linii de plată înseamnă câștiguri mai mari, dar și riscuri pe măsură. Totuși, aceste riscuri sunt contrabalansate de liniile de plată mai numeroase.

Vezi și lista de sloturi cu speciale!

Cum se joacă Amazing Amazonia gratis

Dacă ești un veteran al jocurilor EGT, ce spunem mai departe nu mai reprezintă o mare surpriză. Dezvoltatorul păstrează același cadru de joc la fiecare slot, iar Amazing Amazonia EGT nu este excepție. 

Butonul de spin automat se găsește în stânga jos și este colorat cu portocaliu. Atunci când rundele rulează, butonul este roșu, iar apăsarea acestuia duce la oprirea rulajului automat. Butonul „i” te trimite la secțiunea de informații, unde poți afla care sunt liniile de plată, valoarea fiecărui simbol, condițiile de câștig și descrierea simbolurilor și caracteristicilor speciale. Despre acestea din urmă vom discuta mai pe larg în secțiunea ce urmează. 

Îți recomandăm să consulți secțiunea de informații la slot Amazing Amazonia pentru a cunoaște mai bine simbolurile și funcțiile speciale și ce înseamnă fiecare în materie de câștig.

De asemenea, poți juca manual, câte o rundă, selectând pariul la fiecare rundă. Astfel, poți schimba valoarea mizei de fiecare dată când „simți” că norocul îți va surâde, pariind o valoare mare. La fel poți să faci atunci când nu ai încredere în runda următoare și să alegi o miză mică.

Câștigul ultimei runde este afișat în dreapta jos și va rămâne pe parcursul tuturor rundelor necâștigătoare și desigur, până la următoarea rundă care îți va aduce un câștig. La fiecare rundă câștigătoare, se activează butonul gamble, care se găsește sub câștig. 

Liniile de plată se găsesc în stânga și în dreapta rolelor și de aici poți selecta numărul dorit, așa cum am menționat și mai sus.

Așadar, acest slot Amazing Amazonia îți permite să elaborezi mai multe strategii de joc pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Pentru a-ți construi o strategie câștigătoare, îți recomandăm să joci întâi Amazing Amazonia gratis înainte de a juca pe bani reali. Astfel, vei cunoaște mai bine jocul, ceea ce cu siguranță te va ajuta atunci când va exista o miză reală.

Nu rata jocurile de sloturi noi!

Plățile și simbolurile la slot Amazing Amazonia

La Amazing Amazonia EGT, simbolurile clasice ale cărților de joc, J, Q, K și A, au cele mai mici plăți. Este nevoie de cel puțin trei simboluri similare pe o linie de plată pentru câștig, excepție fiind J, unde este nevoie de cel puțin două simboluri pentru a da o rundă câștigătoare. 

Sunt urmate de animalele emblematice ale Amazoniei. În ordinea valorii, sunt broasca și șopârla, cu aceeași plată. Le urmează cele două păsări, papagalul și pasărea Colibri. După acestea este vidra, iar cele mai bine plătite simboluri sunt leneșul și tigrul, unde de asemenea, este nevoie de minim două simboluri pe o linie de plată pentru o rundă câștigătoare.

Simbolul Wild este fluviul Amazon, iar simbolul Scatter este fluturele. Despre acestea două vom discuta pe larg în următoarea secțiune a articolului.

Simboluri și funcții speciale

În afară de funcțiile clasice deja cunoscute și descrise, precum liniile de plată și plățile fiecărui simbol, există anumite caracteristici care te pot ajuta să câștigi mai mult. Și pe acestea le poți încerca cu Amazing Amazonia gratis.

Începem cu simbolurile speciale. Simbolul Wild poate substitui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter. Dacă acesta se află pe o linie de plată, câștigul acelei linii se va dubla, indiferent de valoarea simbolurilor. Dacă, să zicem, că o linie de plată este formată din patru simboluri pasărea Colibri și un simbol Wild, câștigul va fi dublu decât atunci când pe o linie de plată se află cinci simboluri de pasărea Colibri.

Speciala (runda bonus) este activată atunci când într-o rundă apar trei simboluri Scatter. Vei primi 20 de runde bonus, unde vei avea numai de câștigat!

Funcția de dublaje (funcția gamble) se activează la fiecare rundă câștigătoare. Poți alege să o eviți, dar dacă alegi să o joci, trebuie să ghicești culoarea cărții selectată aleatoriu. Dacă alegi corect, câștigul rundei va fi dublat, dar dacă greșești, vei pierde tot câștigul.

De asemenea, și funcția jackpot se activează aleatoriu și implică alegerea mai multor cărți dintr-un pachet de 12, până când vei avea trei cărți din aceeași suită. Valoarea bonusului depinde de fiecare suită, în ordine crescătoare fiind trifoi, romb, inimă roșie și inimă neagră.

Concluzie

Cu acest slot Amazing Amazonia poți câștiga sume frumoase, dacă știi cum să joci. Folosește funcțiile și simbolurile speciale în avantajul tău și vei vedea că Amazonul este plin de comori. Așadar, joacă Amazing Amazonia gratis pe supercazino.ro pentru a încerca un slot cu tematică spectaculoasă și cu premii pe măsură.

Joacă și:

Batman slot gratis
5/5 - (3 votes)

Batman

Joaca Gratis
online medusa megaways gratis
4.3/5 - (3 votes)

Medusa Megaways

Joaca Gratis
red flag fleet gratis banner
5/5 - (1 vote)

Red Flag Fleet

Joaca Gratis
spining-stars-slot
5/5 - (1 vote)

Spinning Stars

Joaca Gratis

Autori