Sizzling Hot 6 Extra Gold

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Sizzling Hot 6 Extra Gold

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Sizzling Hot 6 Extra Gold slot este un joc inedit de la Novomatic, iar dacă ți se pare că sunt prea multe role pe ecranul de joc, mai numără-le o dată pentru că într-adevăr, nu sunt doar 5 role, ci chiar 6! Este un joc clasic, cu fructe, destul de volatil și cu un RTP avantajos, pe care trebuie să îl încerci în primul rând pentru experiență și pentru câștigurile pe care le aduce. Încearcă Sizzling Hot 6 Extra Gold gratis la Supercazino și bucură-te de beneficiile pe care tamburul cu numărul 6 ți le aduce!

Sizzling Hot 6 Extra Gold gratis – grafică interactivă și modernă

Spre deosebire de restul sloturilor clasice de la Novomatic, Sizzling Hot 6 Extra Gold demo aduce un suflu nou și impresionează prin grafica interactivă. Încă de la deschiderea jocului îți poți da seama că Novomatic și-a propus să îți crească nivelul de adrenalină  – rolele iau foc la propriu în momentul în care prinzi o combinație câștigătoare, iar coloana sonoră este antrenantă pentru a susține această nebunie. Sizzling Hot 6 Extra Gold Novomatic vine cu această îmbunătățire la grafică față de restul jocurilor din serie – interactivitate și mult dinamism, elemente ce le întâlnim prea puțin în cadrul jocurilor clasice cu fructe. Vei vedea că dacă încerci Sizzling Hot 6 Extra Gold slot, vei avea parte de o experiență cu totul inedită!

Sizzling Hot 6 Extra Gold Novomatic – RTP de 95.09% și 5 linii de plată

Sizzling Hot 6 Extra Gold slot nu se numără printre cele mai productive, dacă ar fi să luăm în seamă payout-ul de doar 95.09%. Însă, câștigurile cele mai mari la acest slot se înregistrează pe bază celui de-al șaselea tambur pentru că el crește semnificativ șansele de a prinde combinații câștigătoare pe role. Există 5 linii de plată – acestea nu sunt fixe, deci poți juca cu 1, 2, 3, 4 sau 5 linii de plată. Ce trebuie să reții este faptul că un număr mai mare de linii de plată îți aduce un câștig mai mare. Dacă vrei să vezi cum se schimbă jocul cu linii de plată diferite, poți încerca Sizzling Hot 6 Extra Gold demo la Supercazino!

Sizzling Hot 6 Extra Gold demo – cum se joacă?

Am ajuns la partea cea mai interesantă – modul de joc. Regulile sunt la fel de simple ca în cazul oricărui slot clasic cu fructe, magia se întâmplă în momentul în care cel de-al șaselea tambur întră în acțiune – este opțiunea ta dacă vrei sau nu să îl activezi, însă recomandarea noastră este să joci și cu acest tambur pentru că îți vei crește considerabil șansele de câștig. Toate butoanele necesare sunt în partea de jos a ecranului – butonul de Start este în partea dreaptă a ecranului și învârte rolele, iar dacă.

Din partea stângă a ecranului poți seta valoarea mizei, însă ai la dispoziție și un buton pe care îl poți apăsa dacă vrei să joci cu miza maximă. Tabelul de plată îl poți deschide din meniul din stânga, jos. Ca să nu mai lungim suspansul, tamburul cu numărul 6 este activat în momentul în care tu vrei să începi să joci – vei vedea semnalizat acest lucru în partea dreaptă, sus, a ecranului. Dacă vrei să dezactivezi această rolă, este de ajuns să dai pe acest buton de sus. Te provocăm să încerci Sizzling Hot 6 Extra Gold gratis la Supercazino și să joci un joc cu 5 role și unul cu 6 role pentru a vedea diferențele. Te asigurăm că va fi o experiență plină de adrenalină!

Sizzling Hot 6 Extra Gold gratis – simboluri și plăți

Sizzling Hot 6 Extra Gold Novomatic este până la urmă un slot clasic, cu fructe, deci vei găsi în cadrul acestui joc pe role fructe, dar și alte simboluri, cum ar fi șeptari sau stele. Dacă vei consulta tabelul cu plăți, vei vedea că cele mai mari câștiguri ți le aduc pepenii și strugurii pe role, dacă se regăsesc de 5 ori – câștig de 50 monede la o miză de o monedă, iar dacă activezi și cel de-al șaselea tambur, la 6 simboluri identice pe role vei avea 200 monede câștig (așa poți vedea și mai bine diferența dintre un joc cu 5 role și unul cu 6 role – practic, a șasea rolă îți aduce un câștig de 4 ori mai mare). Restul simbolurilor tematice (prune, portocale, lămâi și cireșe) îți aduc 20 monede dacă se regăsesc de 5 ori pe role și 50 monede dacă se regăsesc de 6 ori. Nu sunt de neglijat nici simbolurile cu șeptari și stele – 5 simboluri cu șeptari îți aduc 500 monede (6 îți aduc nu mai puțin de 1.500 monede), iar 5 stele îți aduc 250 monede (6 îți aduc un câștig de 1.000 monede). Din acest punct de vedere nu putem spune despre Sizzling Hot 6 Extra Gold Novomatic că nu este un slot profitabil pentru că aceste combinații câștigătoare te pot îmbogăți într-o zi norocoasă.

Sizzling Hot 6 Extra Gold slot – caracteristici speciale

Bineînțeles, și caracteristicile speciale joacă un rol important atunci când vine vorba de câștiguri la Sizzling Hot 6 Extra Gold slot. Simbolul wild este reprezentat de stea și el joacă de fapt un dublu rol – fie înlocuiește simbolurile fructe pentru a forma combinații câștigătoare, fie plătește conform tabelului de plăți dacă se regăsește de mai multe ori pe role. Un lucru interesant este funcția de dublaje sau funcția gamble care îți oferă ocazia de a-ți dubla pe loc câștigurile în momentul în care prinzi o combinație câștigătoare pe role. Sizzling Hot 6 Extra Gold demo nu are specială sau rundă bonus, rotiri gratuite sau jackpot, însă simbolurile bine plătite și caracteristicile speciale sunt suficiente pentru a pune mâna pe un câștig special. Poți testa toate aceste funcții speciale de joc în cadrul Sizzling Hot 6 Extra Gold gratis la Supercazino!

Concluzii

În concluzie, Sizzling Hot 6 Extra Gold de la Novomatic este un slot ce merită încercat, mai ales dacă ești un împătimit al jocurilor de noroc cu fructe. Este plin de adrenalină, are o grafică interactivă și antrenantă, îți oferă șanse mari de câștig și o experiență pe măsură. Îți recomandăm să începi cu Sizzling Hot 6 Extra Gold demo pentru a te obișnui cu jocul și apoi să testezi și varianta cu bani pentru a vedea ce magie face tamburul cu numărul 6!

golden fish tank gratis logo
4/5 - (3 votes)
Golden Fish Tank
Joaca Gratis
Route-of-Mexico gratis slot
5/5 - (1 vote)
Route of Mexico
Joaca Gratis
wolf gold gratis slot
5/5 - (1 vote)
Wolf Gold
Joaca Gratis
suntide slot logo ss
5/5 - (1 vote)
Suntide
Joaca Gratis

Autori