Burning Wild

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Burning Wild

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Toţi ştim legenda păsării Phoenix, iar acest simbol al renaşterii a fost folosit în numeroase domenii, inclusiv în cel al gamblingului. Dovadă stă şi Burning Wild gratis, un joc captivant de la Novomatic, cu o grafică HD, tematică interesantă, mecanism de joc simplu şi prietenos, dar şi cu numeroase şanse de câştig.

Slotul care a captivat până acum milioane de utilizatori nu duce lipsă nici de tot felul de funcţii şi simboluri surpriză care, plasate pe rolele potrivite şi în succesiunea norocoasă, îţi poate aduce câştiguri suplimentare.

Care este structura de joc a Burning Wild Slot?

Interesant şi uşor de jucat, un slot clasic cu fructe, Burning Wild este alegerea perfectă pentru o seară în care vrei o activitate relaxantă, dar şi profitabilă. Lansat de brandul binecunoscut în domeniu Novomatic, Burning Wild este un slot cu o structură de 5×3 role şi 5 linii de plată. Simbolurile cu fructe sunt cele principale, dar jocul are şi simboluri Scatter, Wilds şi cifre de 7 norocoase care sporesc potenţialul câştig.

Ceea ce s-a dorit a fost “upgradarea” unui slot altminteri clasic, la care s-au adăugat câteva caracteristici şi funcţii moderne. Astfel, producătorul a reuşit să capteze atât utilizatorii mai tineri, cât şi pe cei veterani, obişnuiţi cu un anumit stil şi cu o anumită grafică de joc.

Burning Wild Gratis – un slot clasic, dar cu funcții moderne

Dacă eşti la început şi ai vrea să te obişnuieşti mai întâi cu acest slot, cazinourile de pe piaţă oferă acest joc şi în variantă demo. Aşadar, Burning Wild gratis este disponibil aproape oriunde online şi poţi apela la varianta asta, cel puţin pentru început.

Burning Wild online îţi va oferi aceeaşi experienţă palpitantă, inclusiv în privinţa câştigurilor. Chiar dacă la final nu vei fi câştigat efectiv respectiva sumă, tot îţi vei face o idee despre experienţa de joc, dar şi despre posibilităţile de câştig în bani. Bineînţeles, după ce bifezi Burning Wild gratis, poţi trece la următorul nivel, cel care îţi poate spor cu mult veniturile.

Spre deosebire de alte sloturi clasice, cu fructe, Burning Wild slot nu este un joc plictisitor şi nici demodat. Asta se întâmplă pentru că producătorii au gândit foarte bine acest aspect. Chiar dacă au mizat pe tradiţie şi clasic, ei au îmbunătăţit designul, ecranul de joc, efectele, astfel încât utilizatorul să aibă impresia unui joc cu coordonate clasice, dar modernizat. Încearcă și noile sloturi cu coroane!

Grafica este una simplă, iar designul se axează pe culori din sfera portocaliului, roşu şi galben. Aceste culori fac pereche perfectă cu tematica jocului şi simbolurile de fructe şi şeptari.

Linii de plată și RTP în Burning Wild Gratis

Orice pasionat de jocuri de noroc se uită puţin şi la caracteristicile tehnice ale unui joc de noroc. Pentru Burning Wild slot, jocul lansat relativ recent, în noiembrie 2020, avem o mulţime de astfel de aspecte de studiat. Astfel, jocul are o structură de 3×5, cu 5 lunii de plată. Poţi seta pariuri între 0.20 şi 100 de lire sterline, iar câştigul tău maxim poate ajunge la 600x miza setată de tine.

Jocul are simbol Scatter şi Wild, dar nu are runda bonus, rotiri gratuite, rotiri suplimentare, multiplicatori şi nici jackpot. Cota de RTP (Return to Player) este de 95.18% ceea ce încadrează acest joc în rândul sloturile cu o mare capacitate de câştig.

Toate aceste detalii nu fac altceva decât să încadreze slotul în rândul jocurilor care merită atenţia ta. Este clasic, dar şi cu accepte moderne, este simplu de jucat, cu o interfaţă prietenoasă, are destule simboluri şi funcţii care să îţi aducă venituri frumoase, iar rata RTP este şi ea una avantajoasă pentru jucători.

Cum se joacă Burning Hot?

După cum îţi spuneam mai sus, interfaţa este una simplă, uşor de înţeles, iar grafica este modernă. Pe mijlocul ecranului ai cele 5 role şi 3 rânduri, pe ele stând simbolurile jocului: simboluri de fructe (pepeni, lămâi, cireşe, prune, portocale), dar şi alte simboluri cum ar fi „norocosul 7”, clopoţelul şi simbolul Scatter (steluţa).

În partea de jos a ecranului ai meniul cu tot felul de butoane: Menu, Lines, Total Bet (pe care îl setezi la ce valoare doreşti), butonul din mijloc „Please place your bet”/Vă rog plasaţi-vă pariul”, iar în dreapta jos ai Max Bet, Auto (dacă vrei ca jocul să ruleze automat), iar ultimul buton, „Start”, pe care apeşi când doreşti să începi. În funcţie de ce simboluri ies consecutiv, şi cum se plasează funcţiile Scatter şi Wild câştigul creşte sau nu.

Tot de la Novomatic poți juca Book of Ra Deluxe sau Lord of The Ocean gratis!

Simboluri și funcții speciale ale Burning Hot Gratis

Aşadar, un slot clasic, dar modernizat, Burning Wild nu are foarte multe funcţii şi simboluri speciale, însă merită să vorbim despre cele care există în cadrul jocului. Pentru început, trebuie să ştii că “norocosul 7” este simbolul care aici plăteşte cel mai bine. De exemplu, câştigul poate să ajungă la de 2x, 10x, 40x sau chiar 600x pariul tău, dacă ai 2, 3, 4 sau 5 simboluri de “norocosul 7”. Simbolurile Scatter (steluţele) plătesc oriunde pe rolă, aşa că, dacă ai norocul să apară în joc, câştigul tău va fi mult mai mare. Există şi aici, însă, ceva diferenţe după cum urmează.

Astfel, simbolurile Scatter plătesc oriunde pe rolă, însă unul dintre ele, şi anume Steaua mov, apare doar pe rolele 1, 3 şi 5. Steaua aurie poate fi găsită pe orice rolă şi plăteşte 3x, 20x sau 100x pentru 3, 4 sau 5 simboluri identice. Steaua mov păţeşte 20x miza ta penru 3 simboluri consecutive. Simbolurile Wild sunt foarte importante aici. “Pasărea de foc” este simbolul pentru funcţia Wild, iar această “carte” poate înlocui toate simbolurile care plătesc în joc, cu excepţia celor doi Scatter. Un alt aspect de luat în seama este că Wild poate să apară doar pe rolele 2, 3 şi 4.

În anumite situaţii de joc, acest simbol Wild se va “preface” într-o pasăre Phoenix care renaşte din propria-i cenuşă totul pentru a se extinde şi a-ţi mări şansele de a avea un câştig spectaculos. Jocurile cu fructe nu au, de obicei, jackpot, şi acesta este şi cazul Burning Wild gratis. Totuşi, putem spune că există o funcţie care înlocuieşte jackpotul. Astfel, dacă ai 5 şeptari pe roşu ai mari şanse să iei maximul câştig al slotului: 600x miza setată de tine.

Joacă-te și Queen of Atlantis gratis chiar acum pe SuperCazino!

Așadar,

Pasionaţii de jocuri de noroc ştiu că acestea sunt două dintre cele mai importante coordonate în gambling: profitabilitate şi uşurinţă de joc. Ei bine, Burning Wild le bifează pe amândouă, aşa că nu trebuie să ratezi nici tu această experienţă de joc.

Încearcă mai întâi Burning Wild gratis, după care vezi dacă poţi trece la următorul nivel. Nu de alta, dar ar fi păcat să nu te bucuri de nenumăratele posibilităţi de câştig, asta în timp ce eşti implicat într-o experienţă de joc interesantă şi relaxantă.

Revendică noile bonusuri cu rotiri gratis la sloturi:

logo lady lucky gratis online
3.7/5 - (3 votes)
Lucky Lady
Joaca Gratis
jolly fruits gratis image
3.7/5 - (4 votes)
Jolly Fruits
Joaca Gratis
joaca lucky lady s charm deluxe gratis
3.4/5 - (5 votes)
Lucky Lady Charm Deluxe
Joaca Gratis
rock the reels logo
3.7/5 - (3 votes)
Rock the Reels
Joaca Gratis