...

Queen of Atlantis

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xQueen of Atlantis

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Pragmatic Play își surprinde încă o dată pasionații de jocuri de noroc prin noul slot Queen of Atlantis. Compania a avut de-a lungul timpului numeroase lansări de jocuri ce s-au bucurat de un succes enorm și de feedback-uri pozitive din partea jucătorilor. O nouă lansare o reprezintă Queen of Atlantis gratis, un joc inovator și plin de culoare ce nu ezită să ne uimească. Află totul despre joc din acest articol, de la grafică și simboluri, la funcții speciale!

Grafică și interfață Queen of Atlantis online

Queen of Atlantis online are grafică tip 2D și o tematică fantastică. Întrucât jocul este inspirat de povestea orașului Atlantis, acesta are un background de culoare albastră, pentru a sugera tărâmul de sub apă, încadrat de bare de culoare aurie. Elementul care este probabil cel mai captivant dintre toate este modalitatea prin care jocul te transpune în universul său subacvatic.

O face prin intermediul culorilor pline de viață, florei și faunei specifice. Toate aceste elemente sunt surprinse fără ajutorul graficei tip 3D – dovadă că un joc se poate ridica la standarde înalte chiar și cu grafica tip 2D. De asemenea, interfața conține un matrix de tip 4X5, extrem de intuitivă pentru orice jucător. Muzica din Queen of Atlantis gratis este și ea foarte plăcută și atmosferică. Astfel, jucătorii se pot bucura de o experiență de joc inedită prin slotul Queen of Atlantic.

Cum se joacă Queen of Atlantis gratis?

La fel ca și multe alte jocuri de tip slot, Queen of Atlantis online poate fi accesat prin intermediul Super Cazino. Queen of Atlantis gratis poate fi jucat fără a depune prea mare efort – nu este nevoie să te deplasezi până la cel mai apropiat cazino. Poți face acest lucru din confortul propriei tale case. De asemenea, nu este necesară nici înregistrarea unui cont dedicat jocului Queen of Atlantis gratis. Trebuie doar să cauți jocul în catalogul de jocuri al cazinoului online dorit, și să dai click pe el.

Jocul este foarte ușor de jucat, și are un meniu simplu. Ai mai multe butoane prin care joci, și anume:

De asemenea, un alt aspect care nu poate fi neglijat este că gama de pariuri variază de la 0.50 de credite până la 250 de credite. Miza minimă este de 50, și cea maximă de 500.

Încearcă și alte sloturi gratis puse la dispoziție de Supercazino în fiecare săptămână, pentru ca aceștia să poată experimenta în ritmul lor natural și să descopere ce jocuri vor deveni preferatele lor.

RTIP și linii de plată Queen of Atlantis gratis

Queen of Atlantis slot este un joc inovativ care are o RTP foarte bună de 96.42%. De asemenea, dispune de 4 linii și 5 coloane. Are un total de 1024 moduri de a câștiga, în loc de linii de plată obișnuite. Află din secțiunile următoare ce funcții speciale există în jocul tip slot Queen of Atlantis, precum și cât plătește fiecare simbol.

Joacă și Mermaid Diamond dacă îți plac sloturile cu temă marină!

Simboluri Queen of Atlantis online – cât plătesc

Simbolurile din joc au tematică acvatică fantastică, ce amintește de Atlantis. Simbolurile reprezintă sirene, pești, animale marine, dar și alte elemente mai tereste – coif, inel, și simboluri de cărți de joc. Ele plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, când apar câte 2-3, sau chiar 5 de un fel. Iată mai jos cât valorează fiecare atunci când pică:

Încearcă și sloturi de la EGT și Novomatic, pentru a vedea dacă acestea ți se potrivesc la fel de bine, sau chiar mai bine decât Queen of Atlantis slot!

Funcții speciale

Jocul Queen of Atlantis gratis face parte din categoria sloturilor speciale, care oferă jucătorilor o mulțime de moduri distractive prin care se poate distra, pe lângă cele clasice. Așadar, jocul dispune de simboluri speciale, după cum urmează:

Concluzii Queen of Atlantis gratis

Queen of Atlantis online este un joc ce va surprinde jucătorii și îi va ține captivați cu ajutorul graficii și a simbolurilor viu colorate. Deși poate părea un joc de tip slot destul de comun, acest joc este unul ce promite o experiență pe care orice jucător își va dori să o aibă!

Joacă și sloturile următoare:

cherry trio gratis logo
5/5 - (1 vote)

Cherry Trio

Joaca Gratis
super 20 gratis banner
3.3/5 - (10 votes)

Super 20

Joaca Gratis
royal crown gratis logo
5/5 - (1 vote)

Royal Crown

Joaca Gratis
dead or alive gratis slot
5/5 - (1 vote)

Dead or Alive

Joaca Gratis

Autori