Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
  • 350 rotiri + 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Shining Crown

Pinata Fiesta

Petrecerea poate să înceapă! O fiesta mexicană se dezlănțuie acum pe rolele unui slot de excepție, Pinata Fiesta. Acest joc de sloturi are cinci role și douăzeci de linii de plată, o grafică de excepție și un fundal sonor latino care induce veselie și o atmosfera fierbinte.

Versiunea din 2019 oferă o caracteristică Pinata Spin aleatorie, care poate fi declanșată în jocul de bază și în funcția de rotiri gratuite. Pinata Spin vine cu patru multiplicatori: Mega Spinata, Grande Reels, Fiesta Frenzy și Popping Wilds, toate declanșate la întâmplare. Dacă ajung pe rolele de joc trei Pinatas, se declanșează funcția Free Spins și vei obține până la 20 de rotiri gratuite simultan. Revendică bonusuri fără depunere și primești rotiri gratis la sloturi!

Simboluri de joc

Petrecerea Pinata este o temă comună când este vorba de sloturi, deci vei recunoaște cu siguranță majoritatea simbolurilor care populează rolele de joc. Pinata este cea mai importantă dintre toate, deoarece acționează ca un Scatter care declanșează funcția de rotiri gratuite, precum și funcția Pinata Spin.

Pinata face parte, evident, din lista de simboluri, la fel ca baloanele, ardeii, cactușii, chitarele sau margaritas, toate fiind ingredientele necesare pentru un slot magnific. Cărțile de joc aduc cele mai mici câștiguri, urmate de simbolurile latino binecunoscute. Poți accesa și jocuri care plătesc bani gratis!

Caracteristici speciale în Pinata Fiesta gratis

Jocul are câteva caracteristici speciale, aducătoare de câștiguri mari. Iată despre ce e vorba:

Dacă apar trei, patru sau cinci Pinata Scatters pe role vor declanșa 10, 15 sau 20 rotiri gratuite.. De asemenea, la sfârșitul funcției, vor apărea trei Pinatas, iar cel pe care îl arunci ar putea dezvălui până la 10 rotiri suplimentare.

Toate cele patru caracteristici ale funcției Pinata Spin te vor ajuta cu adevărat să obții câștiguri importante. Rată de returnare la jucător al slotului Pinata Fiesta gratis este de 96%, media industriei.

Concluzii

Dacă vrei să savurezi o petrecere mexicană poți experimenta un nou slot video cu un subiect inspirat din lumea latino. Pinata Fiesta este un joc de sloturi cu imagini colorate, clare și o coloană sonoră care se potrivește perfect temei și vă oferă o dispoziție minunată în momentul în care începeți să învârtiți rolele. Caracteristicile încorporate sunt distractive, interesante și destul de satisfăcătoare financiar. Dezvoltatorii de la iSoftBet au reușit să realizeze un joc interesant, atractiv și motivant, iar premiile mari și bonusurile te vor convinge să te alături petrecerii Pinata Fiesta gratis.

[su_row class=”column-2″]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Încearcă și jocurile:

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Vezi mai multe informații despre:

[/su_row]

Încearcă și:

oferta betano cu bani reali pragmatic
Rate this post
Betano Lansează Maratonul Premiilor Pragmatic – Câștigă Bani Reali
Joaca Gratis
superbet fără depunere
3.8/5 - (51 votes)
Superbet Bonus Fără Depunere – 250 Rotiri + 25 RON FreeBet Superbet
Joaca Gratis
pariuri MMA
5/5 - (2 votes)
Pariuri MMA – Tipuri de pariuri MMA și sfaturi
Joaca Gratis
superbet aplicație
5/5 - (2 votes)
Superbet App – Ghid descărcare aplicația Superbet
Joaca Gratis