Pinata Fiesta

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 14 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Pinata Fiesta

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Petrecerea poate să înceapă! O fiesta mexicană se dezlănțuie acum pe rolele unui slot de excepție, Pinata Fiesta. Acest joc de sloturi are cinci role și douăzeci de linii de plată, o grafică de excepție și un fundal sonor latino care induce veselie și o atmosfera fierbinte.

Versiunea din 2019 oferă o caracteristică Pinata Spin aleatorie, care poate fi declanșată în jocul de bază și în funcția de rotiri gratuite. Pinata Spin vine cu patru multiplicatori: Mega Spinata, Grande Reels, Fiesta Frenzy și Popping Wilds, toate declanșate la întâmplare. Dacă ajung pe rolele de joc trei Pinatas, se declanșează funcția Free Spins și vei obține până la 20 de rotiri gratuite simultan. Revendică bonusuri fără depunere și primești rotiri gratis la sloturi!

Simboluri de joc

Petrecerea Pinata este o temă comună când este vorba de sloturi, deci vei recunoaște cu siguranță majoritatea simbolurilor care populează rolele de joc. Pinata este cea mai importantă dintre toate, deoarece acționează ca un Scatter care declanșează funcția de rotiri gratuite, precum și funcția Pinata Spin.

Pinata face parte, evident, din lista de simboluri, la fel ca baloanele, ardeii, cactușii, chitarele sau margaritas, toate fiind ingredientele necesare pentru un slot magnific. Cărțile de joc aduc cele mai mici câștiguri, urmate de simbolurile latino binecunoscute. Poți accesa și jocuri care plătesc bani gratis!

Caracteristici speciale în Pinata Fiesta gratis

Jocul are câteva caracteristici speciale, aducătoare de câștiguri mari. Iată despre ce e vorba:

Dacă apar trei, patru sau cinci Pinata Scatters pe role vor declanșa 10, 15 sau 20 rotiri gratuite.. De asemenea, la sfârșitul funcției, vor apărea trei Pinatas, iar cel pe care îl arunci ar putea dezvălui până la 10 rotiri suplimentare.

Toate cele patru caracteristici ale funcției Pinata Spin te vor ajuta cu adevărat să obții câștiguri importante. Rată de returnare la jucător al slotului Pinata Fiesta gratis este de 96%, media industriei.

Concluzii

Dacă vrei să savurezi o petrecere mexicană poți experimenta un nou slot video cu un subiect inspirat din lumea latino. Pinata Fiesta este un joc de sloturi cu imagini colorate, clare și o coloană sonoră care se potrivește perfect temei și vă oferă o dispoziție minunată în momentul în care începeți să învârtiți rolele. Caracteristicile încorporate sunt distractive, interesante și destul de satisfăcătoare financiar. Dezvoltatorii de la iSoftBet au reușit să realizeze un joc interesant, atractiv și motivant, iar premiile mari și bonusurile te vor convinge să te alături petrecerii Pinata Fiesta gratis.

[su_row class=”column-2″]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Încearcă și jocurile:

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Vezi mai multe informații despre:

[/su_row]

Încearcă și:

slot danger high voltage gratis
5/5 - (1 vote)
Danger High Voltage
Joaca Gratis
amazons battle gratis joc egt
3.8/5 - (10 votes)
Amazons Battle
Joaca Gratis
logo cash camel gratis
5/5 - (1 vote)
Cash camel
Joaca Gratis
logo secret of christmas gratis
5/5 - (1 vote)
Secret of Christmas
Joaca Gratis

Autori