Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc
Burning Hot
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
  • 350 rotiri + 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Shining Crown

Burning Hot

Burning Hot este un slot foarte atractiv cu fructe și șeptari, în stil clasic. Jocul este produs de compania EGT (Amusnet Interactive), iar calitatea și stilul distractiv al acestui slot te va convinge să îl încerci, mai cu seama că te poți aștepta la câștiguri mari. Burning Hot free este unul tradițional, cu 4 role și 100 de linii fixe de câștig. Fructele delicioase îți aduc premii considerabile. Pe role defilează pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi dar și șeptari și trifoi care îți aduc noroc.

Grafică, design și coloană sonoră la Burning Hot free

Rolele de joc Burning Hot online sunt plasate pe un fundal verde, simbol al norocului. Fructele sunt desenate realist, arată bine și grafica este deosebit de bine realizată. În timp ce fructele se înșiră pe rolele de joc, la fiecare câștig, simbolurile se aprind în flăcări, ceea ce creează un aspect grafic deosebit.

Coloana sonoră de la Burning Hott este una clasică, specifică jocurilor tradiționale de slot. Deși realizat simplu, acest joc are multe opțiuni de pariere, iar aspectul îl face accesibil oricărei categorii de jucători. Fie că ești începător sau experimentat, Burning Hot gratis îți oferă satisfacția unui joc care te captivează.

Simboluri de joc la păcănele Burning Hot gratis:

Simbolurile de joc Burning Hot free aduc câștiguri în funcție de câte simboluri identice se grupează pe role (3, 4 sau 5):

Burning Hot Online – Simboluri Speciale și Caracteristici

Burning Hot gratis este un slot care are de asemenea și o serie de simboluri speciale. Semnul dolarului american și steluța aurie sunt aici Scatter, iar WILD este norocosul trifoi cu patru foi, colorat în verde. WILD înlocuiește orice simbol de bază, pentru a forma linii de plată câștigătoare.

Jocul de păcănele cu fructe are și o funcție Gamble, care permite dublarea oricărui câștig prin parierea pe culoarea unei cărți de joc. Este foarte simplu. Dacă ghicești cartea, atunci câștigul ți se dublează. Dacă nu ghicești corect însă, pierzi tot. Norocul înseamnă aici totul sau nimic.

Există un bonus misterios numit Jackpot Cards, care se activează la întâmplare la sfârșitul unei runde din jocul de păcănele Burning Hot și înlocuiește rolele cu 12 cărți de joc. Vei întoarce pe rând cărțile până descoperi trei la fel. Premiul este dat de simbolul descoperit. Burning Hot gratis are și jackpoturi progresive pe care le poți observa deasupra rolelor de joc. La finalul fiecărei runde ai o șansă de câștig la jackpot, iar valoarea acestuia se mărește pe măsură ce joci.

Concluzii

Datorită câștigurilor mari, Burning Hot gratis este un joc ce merită cu siguranță încercat. Rata de returnare la jucător este una generoasă: 96,45%, peste media din industrie. Dacă îți plac sloturile cu fructe și vrei să simți atmosfera clasică de joc de păcănele în stil clasic, atunci jocul de păcănele Burning Hott este cea mai bună alegere.

banner unibet blackjack
5/5 - (1 vote)
Unibet Blackjack 2023 – Pariază și Învinge Dealerul
Joaca Gratis
bani din jocuri cazinouri
5/5 - (2 votes)
Cum să faci bani din jocuri casino
Joaca Gratis
cadou 100 lei gratis la oferta supercazino
5/5 - (1 vote)
Cum să câștigi 250 RON pe SuperCazino?
Joaca Gratis
promoții zilnice maxbet
5/5 - (8 votes)
Promoții Zilnice Maxbet – Maxbet 600 Rotiri Gratuite
Joaca Gratis