Shining King

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Shining King

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Dacă ești fan sloturi clasice, dar care să includă și ceva inedit, atunci Shining King demo este exact ceea ce cauți! Citește articolul nostru și vezi totul despre Shining King slot: grafică, simboluri, plăți și funcții speciale. Joacă-te și Shining King gratis pe SuperCazino pentru a testa chiar tu toate aspectele jocului!

Shining King free – grafică și muzică

Shining King gratis are un aspect interesant datorită structurii sale. Funcționează după modul Megaways, ceea ce înseamnă că numărul de simboluri variază de la o rundă la alta. Poate avea minim 2 simboluri per rolă și maxim 7 simboluri. Are în total 6 role verticale și încă una orizontală (numită și top tracker), care are un număr constant de 4 simboluri. Acestea completează rolele 2, 3, 4 și 5.

Shining King slot are o muzică ambientală plăcută și sunetele clasice ale acestor jocuri. De asemenea, în afară de structura sa specială, jocul are grafică simplă și simboluri clasice ilustrate în relief. Găsești fructe, clopoței, dolari, șeptari și altele asemenea.

Creatorul jocului este producătorul de păcănele iSoftBet, un nume important în industria furnizorilor de sloturi. Acesta reușește să creeze jocuri solide, simple, dar în același timp distractive. Un alt mare avantaj al acestor jocuri este optimizarea perfectă la jocul de pe mobil. Ecranul se va încadra perfect, deci poți juca Shining King online oriunde și oricând, de pe smartphone.

Rata de plată la Shining King slot

Shining King gratis are un coefficient RTP foarte bun, peste medie, de 96,11%. În total, poate avea 117.649 de direcții de câștig, dar numărul variază în funcție de numărul de simboluri de pe role, așa cum este specific modului Megaways.

Shining King demo – cum se joacă?

Jocul la Shining King gratis este extrem de intuitiv. Să vedem butoanele de joc:

Vezi lista completă de păcănele gratis 77777 pe care le poți juca la noi pe site!

Shining King gratis – simboluri și plăți

Plățile de la Shining King online se desfășoară în cascadă. Simbolurile câștigătoare dispar și lasă loc altor simboluri, care la rândul lor pot genera câștiguri. Simbolurile jocului aduc următoarele plăți:

Aceste plăți la Shining King Megaways sunt cele maxime, la 6 simboluri pe o direcție de plată, câte unul pe fiecare rolă. Aceste combinații se plătesc numai de la stânga spre dreapta și ai nevoie de minim 3 simboluri pe rolele adiacente de la stânga pentru un câștig. Excepție de la această regulă este Șeptarul. La Shining King free, acesta plătește la combinații și de câte două.

Shining King online – speciale

Shining King gratis are câteva funcții speciale care plătesc excelent, alături de câteva simboluri:

Concluzii

Shining King demo este un slot care creează spectacol cu ajutorul simbolurilor clasice. Acestea sunt folosite într-un mod inedit de joc, cu numeroase direcții de plată, câștiguri în cascadă și rotiri gratuite cu multiplicatori. Joacă-te și tu Shining Kings gratis pe SuperCazino pentru a testa toate aceste funcții!

Joacă și:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
promotii netbet cu depunere logo
5/5 - (8 votes)
Promoții Netbet cu Depunere – Netbet 200 RON Bonus
Joaca Gratis
traditii halloween
5/5 - (1 vote)
Tradiții asemănătoare sărbătorii de Halloween din lume
Joaca Gratis
promotii las vegas cu premii
5/5 - (1 vote)
Promoții Las Vegas cu Premii – Tombola Las Vegas Raffle
Joaca Gratis
astroboomers maxbet
5/5 - (1 vote)
Astroboomers Maxbet – Joacă Astroboomers cu Maxbet Bonus
Joaca Gratis