...

Sizzling Hot Quattro

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSizzling Hot Quattro

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă îndrăgești sloturile clasice cu fructe și șeptari, atunci Sizzling Hot Quattro online îți va plăcea de 4 ori mai mult! Bucură-te de experiența clasică a jocurilor ca la aparate, dar cu ceva în plus. În articolul de față, avem plăcerea să-ți prezentăm tot ce trebuie să știi despre unul dintre cele mai bune jocuri marca Novomatic. De asemenea, joacă Sizzling Hot Quattro gratis pe Supercazino!

Sizzling Hot Quattro gratis – grafică și sunete

Sizzling Hot Quattro demo este unul dintre jocurile din seria Sizzling Hot creată de Novomatic. Ca orice furnizor de sloturi care se respectă, și acesta a creat un joc (o serie în cazul lor) clasic, cu fructe și șeptari, care a devenit legendar.

Așa cum poți vedea din prima, ți se oferă nu unul, ci 4 ecrane de joc, fiecare având formatul tradițional de 5 role a câte 3 poziții fiecare. Dacă te chinui să cauți diferențe între acestea 4, vei căuta în zadar. Toate funcționează la fel, cu același număr de linii de plată, fiecare rulând aceleași simboluri și fiecare îți oferă șansa de plată în orice rundă.

Grafica este cea cunoscută pentru sloturile tradiționale: simplă, fără detalii prea multe. Vei vedea fructele cunoscute, precum lămâi, cireșe, pepeni, struguri, portocale și prune. Alături de ele, se găsesc mult îndrăgiții șeptari. Apoi, și stelele completează imaginea și câștigurile unui slot legendar!

Așa cum am văzut până acum, te poți aștepta ca sunetele să fie la fel – cele uzuale pentru sloturi. Și așa și este: atmosfera vintage a Sizzling Hot Quattro free este completată de câteva sunete la rotirea rolelor și la câștiguri.

Sizzling Hot Quattro slot – rata de plată

Sizzling Hot Quattro gratis are un coeficient RTP de 95,36%, unul foarte bun, care te va determina să-l joci și pe bani reali. Fiecare ecran de joc are câte 5 linii de plată. Așadar, în total poți câștiga cu cele 20 de linii de plată.

Vezi ce alte păcănele 77777 sau păcănele cu fructe poți testa gratuit la noi pe site!

Sizzling Hot Quattro demo – cum joci?

Sizzling Hot Quattro gratis nu este mai complicat decât un slot normal, deși are 4 ecrane de joc. Butoanele pe care le voi folosi la joc se află toate în partea de jos, așa cum se întâmplă la toate sloturile Novomatic. În continuare, vom vedea ce trebuie să faci pentru a te distra de minune cu acest slot inedit:

Sizzling Hot Quattro free – simboluri și plăți

Așa cum vei vedea în capitolul următor, Sizzling Hot Quattro gratis nu are multe funcții speciale. Dar compensează prin plățile excelente pe linie. Să vedem mai departe care sunt acestea:

La fel ca la aproape toate sloturile, și la Sizzling Hot Quattro slot plățile se realizează cu simboluri de un fel pe liniile de câștig, pe role adiacente, începând cu cea din stânga. Se plătesc de la 3 simboluri în sus pe linia de câștig.

Sizzling Hot Quattro online – caracteristici speciale

La Sizzling hot Quattro demo, ai la dispoziție următoarele caracteristici speciale:

Dacă-ți place acest joc, încearcă și Sizzling Hot Deluxe gratis!

Concluzii

Sizzling Hot Quattro slot este ideal pentru cei care nu se mulțumesc doar cu un joc clasic și au nevoie de patru în același timp. Cu acest joc, îți mărești șansele de câștig și de distracție. Cu toate ecranele active, plata este aproape garantată. Joacă și tu Sizzling hot Quattro gratis pe Supercazino pentru a te convinge!

Joacă și:

rock the reels logo
3.7/5 - (3 votes)

Rock the Reels

Joaca Gratis
battle maidens cleopatra gratis slot
4.7/5 - (3 votes)

Battle Maidens Cleopatra

Joaca Gratis
logo 100 cats gratis
3.4/5 - (9 votes)

100 Cats

Joaca Gratis
hunter spirit gratis logo
3.9/5 - (13 votes)

Hunter’s Spirit

Joaca Gratis

Autori