...

Apex Wizard

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xApex Wizard

Nume Joc
Apex Wizard
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă vrei să încerci un slot simplu, dar incitant, cu o tematică cu vrăjitori, atunci nu puteai ajunge într-un loc mai bun. Astăzi îți prezentăm Apex Wizard free, un joc care are de toate: mod de funcționare simplu, speciale care plătesc bine și o grafică excelentă. În articolul de față, vei afla mai multe informații despre aceste aspecte și poți încerca și tu versiunea demo. Așadar, citește recenzia noastră și joacă Apex Wizard gratis pe Supercazino!

Apex Wizard demo – grafică

Așa cum spune și numele jocului, Apex Wizard gratis este un slot cu vrăjitori, deci vei vedea simboluri specifice: cărți, boluri și sticle cu poțiuni, corbi, toiaguri și inele. Desigur, apare și vrăjitorul, iar aici, după cum vei vedea, are un rol special. De asemenea, pentru a completa imaginea fantastică, există și un dragon, iar acesta are și el un rol special în desfășurarea jocului și în câștigurile tale. Sunt prezente și tradiționalele simboluri de cărți: J, Q, K și A.

Structura Apex Wizard slot este de 5 role, fiecare cu câte 4 poziții. Are așadar un format mai mare, ceea ce înseamnă și mai multe șanse de câștig.

Novomatic, furnizorul jocului, a optat pentru un fundal simplu, albastru, cu câteva ornamente care se văd deasupra, demne de casa unui vrăjitor.

O veste bună pentru cei care preferă să joace de pe mobil o reprezintă optimizarea de top pe care o oferă dezvoltatorul. Ecranul de joc se poate adapta oricăror dimensiuni, deci poți juca de pe smartphone, oricând și oriunde te-ai afla.

Apex Wizard slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Apex Wizard online este de 95%. Deși poate nu pare chiar atât de mult comparativ cu alte jocuri, slotul are funcții speciale care îți pot oferi câștiguri excelente. Un alt avantaj al jocului îl reprezintă numărul reglabil de linii de plată. Poți opta pentru maximul de 50 de linii, de poți seta pentru oricare număr mai mic, de la 49 la chiar o singură linie de câștig.

Apex Wizard free – cum se joacă?

Dacă ești familiar cu jocurile Novomatic, atunci suntem siguri că Apex Wizard gratis nu are cum să te pună în dificultate. Butoanele de setare pariu, linii de plată, informații și redare rundă se află în partea de jos a ecranului. Iată cum se folosesc:

Apex Wizard gratis – simboluri și plăți

Simbolurile Apex Wizard slot plătesc de la excelent în sus. Vedem mai departe care sunt aceste plăți:

Simbolurile se plătesc atunci când minim 3 de un fel se găsesc pe o linie de plată activă a jocului, pe role adiacente, numai de la stânga la dreapta.

Vezi ce alte sloturi gratis poți juca la noi pe site!

Apex Wizard online – caracteristici speciale

În continuare, vom discuta despre cele mai importante elemente ale Apex Wizard gratis: specialele. Hai să vedem care sunt:

Concluzii

Apex Wizard demo este un joc simplu, dar cu o temă fascinantă și cu multe simboluri foarte interesante. Este ușor să înveți mecanismul de funcționare, iar plățile sunt de la bune în sus, mai ales dacă reușești să declanșezi funcția de rotiri gratuite. Acestea oferă șanse mai mari de câștig decât rundele de bază. Dar joacă Apex Wizard gratis pe Supercazino pentru a te convinge de avantajele slotului!

Joacă și:

The bowery boys logo
5/5 - (2 votes)

The Bowery Boys

Joaca Gratis
logo columbus deluxe
5/5 - (1 vote)

Columbus Deluxe

Joaca Gratis
incinerator gratis logo
4/5 - (5 votes)

Incinerator

Joaca Gratis
lost relics gratis
4.3/5 - (3 votes)

Lost Relics

Joaca Gratis

Autori