Book of Ra Bingo

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 10 noiembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Book of Ra Bingo

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă îți plac jocurile mai neobișnuite, atunci trebuie să încerci Book of Ra Bingo online! Este o combinație între sloturi și jocurile de bingo care cu siguranță te va captiva datorită plăților bune și a modului dinamic și inedit de funcționare. În articolul de față, îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre joc și îți oferim posibilitatea să îl joci în versiunea a demo. Așadar, joacă și tu Book of Ra Bingo gratis pe Supercazino pentru a încerca și tu experiența inedită a jocului!

Book of Ra Bingo demo – grafică și sunete

Novomatic, furnizorii Book of Ra Bingo slot nu s-au complicat prea tare cu grafica. Oricum, acest joc face parte din seria excepțională de jocuri Book of Ra, unde poți vedea grafică mult mai spectaculoasă. Oricum, și aici găsești câteva elemente inspirate din civilizația egipteană: Pe fundal, poți vedea coloane și hieroglife.

Ce nu poți vedea sunt simbolurile, întrucât Book of Ra Bingo free are cărți cu numere. Fiecare dintre cele 4 cărți (sau mai degrabă cartoane de bingo) are câte 15 numere.

Sub cele 4 cartoane ale Book of Ra Bingo gratis, se vor afișa numerele extrase. Se extrag 30 de bile într-o rundă de joc. Așa cum ne-a obișnuit Novomatic, este foarte simplu să te delectezi cu jocurile sale de pe orice dispozitiv. Chiar și jocul de față, cu felul său mai special de funcționare, se vede foarte bine și de pe mobil. Astfel, te poți distra oriunde, din câteva apăsări, pentru că ecranul de joc este optimizat și pentru smartphone.

Jocul are sunete simple și clasice, cu care probabil ești deja obișnuit de la sloturi. Fiecare câștig este acompaniat de sunete specifice, dar din păcate, nu are o muzică de fundal.

Book of Ra Bingo slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Book of Ra Bingo gratis este de 94,90%. Nu are linii de plată, dar plățile se fac atunci când numerele extrase formează pe cartoanele active diferite tipare precum linii orizontale, cruci și altele. Aceste tipare și câștigurile aferente se pot observa în partea de sus a ecranului.

Vezi ce alte jocuri cu fructe, sloturi noi sau păcănele gratis 77777 poți testa la noi pe site!

Book of Ra Bingo gratis – cum se joacă?

Modul de joc al Book of Ra Bingo demo nu este atât de complicat pe cât pare. De fapt, funcțiile de joc sunt similare cu cele ale unui slot și se găsesc în partea de jos a ecranului: stabilești miza și joci. Hai să vedem mai în detaliu ce trebuie făcut:

Book of Ra Bingo free – plăți

Așa cum am spus mai sus, plățile la Book of Ra Bingo slot se fac atunci când pe cartoane se formează diferite modele cu numerele care corespund celor extrase. Jocul are în total 90 de numere, de la 1 la 90, care pot fi extrase.

Plățile au diferite valori, în funcție de modelul format. Astfel, cea mai slab plătită combinație este o linie orizontală, care are plata de 37,50 fise la miză maximă (12,50 fise). Dacă toate cele 15 numere de pe o carte sunt extrase, atunci plata poate fi până la 8.750 de fise.

Joacă și Book of Ra Deluxe online din linkul atașat!

Book of Ra Bingo online – caracteristici speciale

Book of Ra Bingo gratis are și o serie de caracteristici speciale:

Concluzii

Book of Ra Bingo demo este un joc inedit, care combină slotul cu jocul de bingo. Este extrem de simplu și de distractiv, iar plățile sunt excelente pentru orice exigențe. Dacă reușești să declanșezi și funcția de rotiri gratuite, atunci chiar te vei bucura de plăți solide. Încearcă-l și tu și joacă-te Book of Ra Bingo gratis pe Supercazino!

Joacă și:

hansel-gretel-online
5/5 - (1 vote)
Hansel & Gretel
Joaca Gratis
cherry trio gratis logo
5/5 - (1 vote)
Cherry Trio
Joaca Gratis
Route-of-Mexico gratis slot
5/5 - (1 vote)
Route of Mexico
Joaca Gratis
fruitshop joc gratis
4.5/5 - (2 votes)
Fruit Shop
Joaca Gratis

Autori