...

Aviator Superbet

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 18 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xAviator Superbet

Producator joc
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Aviator Superbet este slotul care i-a impresionat la maximum pe toți jucătorii de noroc. Este printre cele mai noi sloturi gratis și deja se diferențiază de departe prin multe funcții. Dacă erai cumva sătul de sloturile cu grafici clasice, gata cu plictiseala. Joacă și tu Superbet Aviator pe SuperCazino și vezi cum e să pariezi la un slot atipic!

Aviator online – o grafică aparte

Primul lucru pe care-l vei observa la Aviator gratis este că nu se aseamănă deloc cu cele din oferta de sloturi gratis obișnuite.. Lipsesc complet clasicele linii și role pline de simboluri colorate. În locul lor, vei găsi un ecran negru cu roșu, nu foarte încărcat de elemente grafice și ușor de urmărit. Elementul spectaculos este că, în loc de diverse simboluri, vei avea în față doar un avion roșu.

Spațiul de joc este împărțit în trei secțiuni. În stânga vei găsi secțiunea unde se afișează utilizatorii și pariurile puse de aceștia. Lângă, în partea dreaptă, vei găsi chiar „pista de decolare” a avionului, iar dedesubt sunt butoanele de control pentru pariuri. La o primă vedere, poate părea complicat să înțelegi mecanismul jocului Aviator Superbet, dar vei vedea că este mult mai simplu decât pare.

Muzica de fundal este calmă și liniștitoare, gândită pentru a favoriza concentrarea jucătorilor. Ocazional, se aud nelipsitele zgomote de avion care decolează, perfect normale pentru un slot denumit „Aviator”. Cu toate acestea, este clar că grafica e cea care diferențiază în mod special acest slot de altele.

În plus, Aviator Superbet este gândit în așa fel încât jucătorii să nu asiste pasivi la derularea rolelor pe ecran. Aviator online oferă tuturor șansa de a fi atenți la cum pariază, influențându-și câștigurile. Așa că haide să vedem cum se joacă mai exact Aviator slot!

Mai vezi și alte sloturi noi pe care le poți juca pe SuperCazino!

Aviator free – cum se joacă?

Fiindcă nu este un slot ca toate celelalte, nici modalitatea de joc nu este aceeași. Dacă la sloturile obișnuite doar dai Spin și aștepți să vezi cum se așază simbolurile, la Aviator free lucrurile nu mai stau la fel. Înainte să-ți prezentăm ce face fiecare buton din joc, ar trebui să știi cam care e mecanismul de la baza acestuia.

Trebuie doar să faci un pariu sau chiar două, apoi să aștepți începerea rundei. Avionul va decola, iar tu va trebui să-l urmărești cu atenție pentru a face o încasare înainte ca acesta să decoleze. Câștigul tău se va calcula înmulțind valoarea pariului făcut cu coeficientul avionului din momentul decolării.

În partea din dreapta sus poți accesa meniul cu setări pentru joc, de unde poți selecta dacă vrei ca jocul să aibă sunet, muzică și animație sau nu. Tot acolo poți citi regulile jocului, poți fixa limite de joc și poți face setări Provably Fair. Despre sistemul Provably Fair vom vorbi în cele ce urmează, dar până atunci hai să vedem ce funcții are Aviator gratis!

Dacă vrei să te întorci la sloturile cu format normal, încearcă sloturi fructe sau sloturi clasice!

Funcții Aviator Superbet

Rata de plată Aviator Superbet

În funcție de rata de plată, poți vedea dacă un joc este avantajos sau nu. Teoretic, rata de plată pentru Aviator Superbet este de 97%. Asta înseamnă că slotul este ofertant pentru jucători și că aduce înapoi câștiguri frumoase. Totuși, având în vedere specificul jocului, ceea ce câștigi e influențat și de mișcările pe care le faci. În funcție de cât de vigilent ești pentru a încasa înainte ca avionul să decoleze, ai șanse să-ți crești profiturile.

Ce mai trebuie să știi despre Aviator demo

Concluzii

După cum vezi, Aviator Superbet este un slot care te provoacă să te bazezi pe noroc, dar să fii și vigilent. Joacă și tu Aviator demo pe SuperCazino și încasează câștigurile înainte ca avionul norocos să-și ia zborul!

Joacă și:

Testează și:

jolly fruits gratis image
3.7/5 - (4 votes)

Jolly Fruits

Joaca Gratis
sloturi online Jack Hammer
5/5 - (1 vote)

Jack Hammer

Joaca Gratis
peaky blinders gratis logo
5/5 - (5 votes)

Peaky Blinders

Joaca Gratis
jungle gorilla slot online
5/5 - (1 vote)

Jungle Gorilla

Joaca Gratis

Autori