...

Secrets of Atlantis

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSecrets of Atlantis

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Cum ar fi să îmbini pasiunea pentru sloturi gratis cu cea pentru legende demult apuse? Joacă Secrets of Atlantis gratis pe SuperCazino și pornește chiar acum pe urmele Atlantidei într-unul din cele mai impresionante sloturi NetEnt! Vei descoperi legendara insulă ascunsă sub apă sau doar ruinele vechii civilizații?

Secrets of Atlantis online – muzică și grafică

Cu un simplu click prin care pornești Secrets of Atlantis slot, te vei scufunda în adâncurile oceanului în căutarea faimoasei Atlantida. Grafica jocului îți propune experiența imersiunii, purtându-te până pe fundul oceanului, acolo unde te așteaptă coloanele și liniile slotului. În fundal, distingem mărețul oraș scufundat. Cu cât privești mai atent, cu atât descoperi detaliile grafice fine, specifice NetEnt.

Grafica redă fidel arhitectura pe care ar fi putut-o avea clădirile din Atlantida, iar albastrul și griul fundalului susțin experiența subacvatică. Până și algele ce înconjoară elementele grafice din Secrets of Atlantis demo contribuie la povestea marcată de mister a Atlantidei. Tema subacvatică se completează perfect prin simbolurile din slot și prin prezența sirenei ce întâmpină jucătorii.

Experiența nu e, însă, completă fără un fundal sonor pe măsură. Coloana sonoră începe în tonuri pline de mister și suspans. La coborârea în străfundurile oceanului, muzica se intensifică pentru a anunța descoperirea faimoaselor ruine. Acum că ești complet scufundat în atmosfera jocului, ești pregătit să dai spin la Secrets of Atlantis free!

Rata de plată si linii de plată la Secrets of Atlantis gratis

Fie că ești jucător experimentat sau nou, trebuie să fii conștient că rata de plată sau RTP exprimă suma de bani ce se întoarce la jucători în procente. Dacă știi care este rata de plată a unui joc, îți poți da seama și dacă este profitabil sau nu. În cazul Secrets of Atlantis gratis, rata de plată este de 97,10%, ceea ce face din el un joc extrem de avantajos.

La rata de 97,10% se adaugă și cele 40 de linii de plată. Acestea asigură, de asemenea, un avantaj competitiv pentru jucător, ceea ce înseamnă că poți obține profituri generoase din joc. Mai trebuie, bineînțeles, să ai și norocul de partea ta, iar comorile Atlantidei pot fi ale tale!

Citește despre sloturi cu RTP mare și crește profiturile de la sloturi!

Cum se joacă Secrets of Atlantis slot

Nu-i așa că ar fi cam neplăcut să depui bani la un slot fără să știi să-l joci? Pe SuperCazino îți oferim posibilitatea de a testa Secrets of Atlantis gratis. Nu trebuie să depui niciun ban și poți roti rolele jocului până ce înveți exact cum se joacă. Dacă vrei să devii expert, îți explicăm și ce face fiecare buton.

Secrets of Atlantis gratis este format din 4 linii și 5 role pe care sunt așezate simbolurile. Sub acestea vei găsi câteva butoane suplimentare care te vor ajuta să joci, după cum urmează:

Mai există pictograma cu cheie de unde poți bifa dacă vrei quick spin sau posibilitatea de a roti apăsând pe spacebar. Tot acolo poți bifa dacă vrei să apară intro screen sau intro movie la începutul jocului. Prin butonul de sunet poți seta dacă auzi sau nu melodia, iar pictograma cu semnul întrebării îți deschide regulamentul de joc Secrets of Atlantis gratis.

Simboluri Secrets of Atlantis demo

Simbolurile sunt strâns legate de tema scufundării în ocean, însă felul în care sunt desenate păstrează o fărâmă din bogăția și prosperitatea Atlantidei. În rolele din Secrets of Atlantis gratis vei regăsi comori precum safire și smaralde, dar și ființe subacvatice, precum meduze sau crabi. Fiecare simbol aduce un câștig anume exprimat în fise. Iată ce poți primi la Secrets of Atlantis free:

Joacă și Archangels Salvation și Vikings tot de la producătorul NetEnt!

Funcții bonus Secrets of Atlantis online

Pe lângă simbolurile care-ți aduc diverse câștiguri, mai poți avea și norocul de a da peste funcțiile bonus. Iată care sunt acestea și ce fac mai exact:

Vezi la ce cazinouri NetEnt poți juca sloturile preferate!

Concluzii

Secrets of Atlantis online este perfect pentru cei care doresc să îmbine căutarea misterului și obținerea câștigurilor. Joacă și tu Secrets of Atlantis gratis chiar acum și bucură-te de comorile Atlantidei!

Joacă și:

katana gratis logo
4.1/5 - (7 votes)

Katana

Joaca Gratis
Hot 777 deluxe gratis
5/5 - (1 vote)

Hot 777 Deluxe

Joaca Gratis
slot shields of the wild online
5/5 - (1 vote)

Shields of the Wild

Joaca Gratis
slotul online dark queen
4/5 - (2 votes)

Dark Queen

Joaca Gratis

Autori