...

Queen Cleopatra

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xQueen Cleopatra

Categorii joc
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Sloturile cu temă egipteană sunt întotdeauna captivante, iar Queen Cleopatra demo nu este excepție. Aici poți descoperi povestea Cleopatrei și poți avea parte de o aventură cum rar întâlnești în sloturile online. Acest articol are rolul de a-ți face o introducere în joc, deci îți vom prezenta informații despre plăți, simboluri, speciale și mod de joc. Joacă și tu Queen Cleopatra gratis pe Supercazino și vezi mai multe despre slot!

Queen Cleopatra free – grafică și muzică

Grafica la Queen Cleopatra slot este destul de simplă, dar plăcută. Conține totuși multe elemente egiptene, de la numele jocului, afișat deasupra rolelor, la simbolurile specifice acestei teme. Găsești o brățară, un colier și desigur, pe Cleopatra. Slotul are și animații spectaculoase pentru fiecare câștig. Structura jocului este cea clasică, de 5 role a câte 3 rânduri, după cum îi place furnizorului Novomatic să folosească la majoritatea jocurilor sale. Așadar, la bază, este un slot clasic ca la aparate, iar sunetele trădează tocmai acest lucru.

Novomatic este un nume foarte cunoscut în industria sloturilor datorită jocurilor sale extrem de bine făcute, simple și cu plăți extrem de bune. De asemenea, aceste jocuri sunt optimizate pentru orice tip de ecran, astfel că poți juca fără probleme și de pe mobil. Funcțiile de joc se adaptează dimensiunilor, deci nu va lipsi nimic experienței de joc.

Un alt slot celebru, cu tematică egipteană, al acestui producător este Book of Ra. De fapt, acesta a dus la o serie de jocuri, precum Book of Ra Deluxe, Book of Ra Bingo și altele. Queen Cleopatra online se apropie de nivelul seriei Book of Ra, atât din punct de vedere grafic, cât și al câștigurilor, după cum poți vedea în secțiunea următoare.

Queen Cleopatra demo – rata de plată

Queen Cleopatra gratis are un coeficient RTP excelent, de 96,12%. Dacă este să comparăm cu coeficientul Book of Ra Deluxe de 95,1%, putem spune că jocul din articolul nostru este mai avantajos. Desigur, le poți încerca pe amândouă, ambele oferind șanse excelente pentru plăți. Jocul are 10 linii de plată, dar poți reduce numărul la 7, 5, 3 sau 1.

Queen Cleopatra gratis – cum joci?

Ca orice alt joc Novomatic, și Queen Cleopatra gratis este simplu de jucat. Hai să vedem ce trebuie făcut:

Queen Cleopatra online – simboluri și plăți

Simbolurile Queen Cleopatra gratis au plăți excelente, demne de bogățiile Egiptului Antic, după cum vezi și în lista de mai jos:

Simbolurile tematice ale jocului plătesc și la combinații de doar 2 pe liniile de câștig, restul de la 3 în sus. Plățile de mai sus sunt pentru pariul maxim de 10.000 de fise și pentru 5 simboluri pe linie.

Vezi și ce alte sloturi speciale poți testa!

Queen Cleopatra slot – caracteristici speciale

La Queen Cleopatra gratis, poți testa și caracteristicile speciale. Vei vedea că nu sunt tocmai multe, dar câștigurile pe care le poți obține cu ele sunt mai mult decât bune. În continuare, vom vedea care sunt acestea:

Concluzii

Queen Cleopatra free este un joc simplu, cu rotiri gratuite care pot aduce plăți extrem de bune. Din păcate, nu are și multiplicatori, dar simbolurile speciale te vor face să nu simți absența acestora. Așadar, delectează-te cu experiența oferită de Queen Cleopatra gratis și încearcă jocul și pe bani reali pentru a repeta câștigurile!

Joacă și:

flaming hot extreme gratis
3.7/5 - (12 votes)

Flaming Hot Extreme

Joaca Gratis
robbin robin logo
5/5 - (1 vote)

Robbin Robin

Joaca Gratis
Fairytale-Legends gratis
5/5 - (1 vote)

Fairytale Legends

Joaca Gratis
mermaid diamond gratis logo
5/5 - (1 vote)

Mermaid Diamond

Joaca Gratis

Autori