Queen Cleopatra

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Queen Cleopatra

Categorii joc
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Sloturile cu temă egipteană sunt întotdeauna captivante, iar Queen Cleopatra demo nu este excepție. Aici poți descoperi povestea Cleopatrei și poți avea parte de o aventură cum rar întâlnești în sloturile online. Acest articol are rolul de a-ți face o introducere în joc, deci îți vom prezenta informații despre plăți, simboluri, speciale și mod de joc. Joacă și tu Queen Cleopatra gratis pe Supercazino și vezi mai multe despre slot!

Queen Cleopatra free – grafică și muzică

Grafica la Queen Cleopatra slot este destul de simplă, dar plăcută. Conține totuși multe elemente egiptene, de la numele jocului, afișat deasupra rolelor, la simbolurile specifice acestei teme. Găsești o brățară, un colier și desigur, pe Cleopatra. Slotul are și animații spectaculoase pentru fiecare câștig. Structura jocului este cea clasică, de 5 role a câte 3 rânduri, după cum îi place furnizorului Novomatic să folosească la majoritatea jocurilor sale. Așadar, la bază, este un slot clasic ca la aparate, iar sunetele trădează tocmai acest lucru.

Novomatic este un nume foarte cunoscut în industria sloturilor datorită jocurilor sale extrem de bine făcute, simple și cu plăți extrem de bune. De asemenea, aceste jocuri sunt optimizate pentru orice tip de ecran, astfel că poți juca fără probleme și de pe mobil. Funcțiile de joc se adaptează dimensiunilor, deci nu va lipsi nimic experienței de joc.

Un alt slot celebru, cu tematică egipteană, al acestui producător este Book of Ra. De fapt, acesta a dus la o serie de jocuri, precum Book of Ra Deluxe, Book of Ra Bingo și altele. Queen Cleopatra online se apropie de nivelul seriei Book of Ra, atât din punct de vedere grafic, cât și al câștigurilor, după cum poți vedea în secțiunea următoare.

Queen Cleopatra demo – rata de plată

Queen Cleopatra gratis are un coeficient RTP excelent, de 96,12%. Dacă este să comparăm cu coeficientul Book of Ra Deluxe de 95,1%, putem spune că jocul din articolul nostru este mai avantajos. Desigur, le poți încerca pe amândouă, ambele oferind șanse excelente pentru plăți. Jocul are 10 linii de plată, dar poți reduce numărul la 7, 5, 3 sau 1.

Queen Cleopatra gratis – cum joci?

Ca orice alt joc Novomatic, și Queen Cleopatra gratis este simplu de jucat. Hai să vedem ce trebuie făcut:

Queen Cleopatra online – simboluri și plăți

Simbolurile Queen Cleopatra gratis au plăți excelente, demne de bogățiile Egiptului Antic, după cum vezi și în lista de mai jos:

Simbolurile tematice ale jocului plătesc și la combinații de doar 2 pe liniile de câștig, restul de la 3 în sus. Plățile de mai sus sunt pentru pariul maxim de 10.000 de fise și pentru 5 simboluri pe linie.

Vezi și ce alte sloturi speciale poți testa!

Queen Cleopatra slot – caracteristici speciale

La Queen Cleopatra gratis, poți testa și caracteristicile speciale. Vei vedea că nu sunt tocmai multe, dar câștigurile pe care le poți obține cu ele sunt mai mult decât bune. În continuare, vom vedea care sunt acestea:

Concluzii

Queen Cleopatra free este un joc simplu, cu rotiri gratuite care pot aduce plăți extrem de bune. Din păcate, nu are și multiplicatori, dar simbolurile speciale te vor face să nu simți absența acestora. Așadar, delectează-te cu experiența oferită de Queen Cleopatra gratis și încearcă jocul și pe bani reali pentru a repeta câștigurile!

Joacă și:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
închidere cont Winmasters
5/5 - (2 votes)
Închidere Cont Winmasters – Cum Să Joci Responsabil
Joaca Gratis
800 rotiri gratuite unibet
Rate this post
Câștigă 800 rotiri gratuite Unibet fără cerințe de rulaj
Joaca Gratis
sansa epica pokerstars banner
5/5 - (7 votes)
Promoții Pokerstars cu Premii 2023 – Seven Seas Bounty
Joaca Gratis
playtech casino
5/5 - (2 votes)
Jocuri Playtech
Joaca Gratis