...

Shields of the Wild

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 21 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xShields of the Wild

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Shields of the Wild demo este un joc captivant, cu o temă inedită. De aceea, astăzi ți-l vom prezenta în detaliu. Vom vorbi despre funcțiile speciale, plățile și simbolurile sale extrem de interesante. Pășește așadar în lumea războinicilor și joacă Shields of the Wild gratis pe SuperCazino!

Shields of the Wild free – grafică și muzică

Jocurile create de NextGen Gaming, precum Shields of the Wild gratis, au menirea să te introducă într-o anumită lume. De aceea, din punct de vedere grafic, jocul este superb. Fundalul este un peisaj natural la apus, iar simbolurile, după cum spune și numele jocului, sunt mai multe scuturi de diferite forme și dimensiuni. Unele dintre acestea înfățișează un animal puternic: taur, lup, urs și leu.

Formatul Shields of the Wild online rămâne însă cel clasic, cu 5 role, fiecare a câte 3 simboluri. Ecranul de joc se încadrează în orice display, astfel că îl poți juca de pe orice dispozitiv. Dacă ești o persoană mai mereu pe fugă, atunci acest joc este ideal pentru tine, întrucât îl poți juca fără probleme și de pe mobil.

Muzica slotului este și ea extrem de importantă pentru atmosferă. Alegerea furnizorului este perfectă pentru un asemenea joc plin de aventură.

Shields of the Wild slot – rata de plată

Rata de câștig teoretic a Shields of the Wild gratis este încă un motiv pentru a încerca slotul și pe bani reali. Coeficientul RTP este de 96,52%, peste media industriei, care este stabilită undeva la 96%. De asemenea, jocul are 10 linii de plată fixe. În continuare, vom vedea care sunt funcțiile de joc pentru a ști cum să profiți la maxim de această rată de plată excelentă.

Vezi și jocuri EGT pe care le poți juca gratuit pe site!

Shields of the Wild demo – cum joci?

Shields of the Wild gratis are toate butoanele concentrate în partea din dreapta. După simbolurile lor, este destul de simplu să intuiești ce face fiecare. Hai să vedem totuși funcțiile acestor butoane.

Shields of the Wild online – simboluri și plăți

Simbolurile Shields of the Wild gratis îți pot aduce plăți consistente, după cum urmează:

Câștigurile menționate sunt pentru miza totală maximă de 100 de fise și pentru combinații de 5 simboluri pe linia de plată. Scuturile plătesc numai de la stânga la dreapta.

Shields of the Wild gratis – caracteristici speciale

Shields of the Wild free face parte din categoria de sloturi speciale, astfel că are și câteva funcții inedite, strâns legate de tema jocului:

Concluzii

Shields of the Wild slot este un joc captivant, cu funcții speciale care te îndeamnă la aventură. După cum ai văzut, este și simplu de jucat, cu funcții facile pentru orice jucător. Astfel, joacă și tu Shields of the Wild gratis pe Supercazino și devino un războinic!

Joacă și:

basic instinct slot online
5/5 - (1 vote)

Basic Instinct

Joaca Gratis
sloturi online Witches Charm
4/5 - (1 vote)

Witches Charm

Joaca Gratis
emerald king slot gratis logo
5/5 - (1 vote)

Emerald King

Joaca Gratis
always hot deluxe gratis online
4.5/5 - (2 votes)

Always Hot Deluxe

Joaca Gratis

Autori