Book of Gods

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Book of Gods

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Nu am întâlnit până acum un jucător care să se sature de sloturile cu temă egipteană. De aceea, îți propunem Book of Gods free, un joc de la NYX Gaming cu o grafică superbă și un mod de joc simplu, cu multe câștiguri consistente. Acest articol este ca o introducere în lumea fascinantă a jocului, iar apoi, urmează să-l descoperi chiar tu prin versiunea demo pe care ți-o punem la dispoziție. Joacă Book of Gods gratis pe SuperCazino pentru distracție maximă și fără riscuri!

Grafică și muzică

Grafica Book of Gods gratis se ridică la pretențiile pe care jucătorii le au pentru astfel de sloturi cu temă inspirată din Egiptul Antic. Animațiile sunt spectaculoase, iar fiecare simbol câștigător este adus la viață. Găsești un explorator, un faraon și chiar și pe zeul anubis printre aceste simboluri. Nu are un fundal anume, iar muzica este desigur în ton cu tema și îți recomandăm să-l joci și cu sunet pentru a te bucura de întreaga experiență pe care o are de oferit acest joc.

Structura Book of Gods online este de 5 role și 3 rânduri, cea cu care probabil ești cel mai obișnuit. Jocul este creat de BF Games, unul dintre cei mai importanți furnizori din lume tocmai datorită sloturilor care funcționează simplu, după rețete deja consacrate.

Book of Gods demo – rata de plată

Câștigul teoretic al Book of Gods slot este foarte bun, de 96,12%, peste media industriei de 96%. Slotul are 10 linii de plată, iar acestea generează câștiguri numai de la stânga spre dreapta. Numărul de linii de plată este fix, adică nu-l poți modifica.

Încearcă și alte sloturi egiptene precum Book of Ra gratis și Scrolls of Ra gratis.

Cum se joacă Book of Gods gratis?

Modul de funcționare al jocului este intuitiv, iar butoanele de care ai nevoie se găsesc în partea de jos a ecranului. Iată care sunt acestea:

Book of Gods online – simboluri și plăți

Acum că am văzut cât de simplu funcționează, este timpul să vezi câte ceva și despre plățile Book of Gods slot. Citește mai jos cât de bine plătesc aceste simboluri:

Simbolurile cu plată mare generează câștiguri și atunci când apar în combinații de câte 2 pe linia de plată. Restul simbolurilor plătesc la combinații de minim 3 pe linia de câștig. Plățile de mai sus sunt pentru 5 simboluri la pariul maxim de 200 de fise.

Book of Gods free – caracteristici speciale

Book of Gods gratis face parte din categoria de sloturi speciale are și câteva funcții și simboluri speciale care rotunjesc frumos câștigurile pe care le poți obține. Iată care sunt acestea:

Concluzii

Book of Gods free este un joc extrem de simplu de jucat, cu o temă foarte populară și câștiguri frumoase. Este ideal pentru orice tip de jucător, indiferent de nivelul său de experiență. Fie că ești novice sau un jucător avansat, acest slot este o experiență de 5 stele pentru tine. Așadar, joacă și tu Book of Gods gratis pe Supercazino pentru a descoperi comorile Egiptului Antic!

Testează și jocurile:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
ponturi pariuri astralis vs ence
5/5 - (1 vote)
Ponturi Astralis VS ENCE – ESL Pro League S14
Joaca Gratis
bonus ziua ta superbet
5/5 - (1 vote)
Bonus Ziua Ta Superbet – 100 RON gratis fără depunere
Joaca Gratis
slotv contact
5/5 - (1 vote)
SlotV Contact 2023 – Cum Contactezi Echipa de Suport SlotV
Joaca Gratis
100 RON Netbet
5/5 - (1 vote)
Netbet Bonus Pariuri – 100 RON Netbet Fără Depunere
Joaca Gratis