...

Lara Croft Temples and Tombs

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xLara Croft Temples and Tombs

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă preferi sloturi speciale, cu un mod de joc mai captivant decât clasicele cu fructe și șeptari, atunci ai ajuns unde trebuie. Lara Croft Temples and Tombs online este genul de joc ce are tot ce îți trebuie pentru plăți bune și o experiență de joc care te va ține în priză. Așadar, joacă Lara Croft Temples and Tombs gratis pe Supercazino și testează toate funcțiile sale!

Lara Croft Temples and Tombs slot – grafică și muzică

Fiind inspirat din franciza Tomb Raider, unde protagonista este Lara Croft, cumva varianta feminină a lui Indiana Jones, este clar că acest slot impresionează prin multe aspecte. Grafica, muzica și sunetele fac așadar parte din același univers. În Lara Croft Temples and Tombs gratis, Lara explorează lumea plină de mistere și pericole a mormintelor egiptene. Fundalul jocului este și el foarte interesant, ilustrând ușa unui templu/cavou egiptean

Lara Croft Temples and Tombs demo este așadar un slot care aduce așadar a joc video. Structura sa este totuși una clasică, de 3 rânduri și 5 coloane, ceea ce înseamnă că poate fi ușor de jucat de oricine.

Microgaming, producătorul slotului, este renumit pentru astfel de jocuri distractive, dar cu un mod foarte simplu de joc, așa cum vei vedea și tu în capitolele următoare.

Lara Croft Temples and Tombs online – rata de plată

Plățile jocului Lara Croft Temples and Tombs slot sunt dintre cele mai bune. Are un coeficient RTP peste medie, de 96,05%. Plățile sunt atât de bune și pentru modul cu 243 de direcții de plată. Astfel, aproape fiecare rundă poate aduce un câștig. De asemenea, simbolurile câștigătoare dispar și fac loc altora. Poți declanșa astfel câștiguri în cascadă. Încearcă și alte sloturi cu RTP mare.

Lara Croft Temples and Tombs gratis – cum se joacă?

Îți poți da seama deja că Lara Croft Temples and Tombs free este un joc spectaculos. Dar modul său de funcționare rămâne la fel de simplu ca al oricărui slot. Astfel, trebuie să faci următoarele pentru a juca:

Lara Croft Temples and Tombs free – simboluri și plăți

Plățile jocului Lara Croft Temples and Tombs gratis se efectuează numai de la stânga spre dreapta. Minim 3 simboluri similare trebuie să se afle pe coloane alăturate pentru a gerea plată. Plățile simbolurilor sunt următoarele:

În afară de aceste plăți, Lara Croft Temples and Tombs demo are și alte metode de câștig și chiar câteva jackpoturi. Dar hai să vedem în secțiunea care urmează mai multe despre aceste caracteristici speciale.

Lara Croft Temples and Tombs demo – caracteristici speciale

Lara Croft Temples and Tombs gratis are mai multe funcții speciale, după cum urmează:

Concluzii

Lara Croft Temples and Tombs online este un slot captivant, simplu de jucat și cu câștiguri într-un ritm alert datorită plăților în cascadă. Să nu uităm de acei multiplicatori și nici de alte caracteristici speciale. Poți câștiga și un jackpot imens, alături de multe runde gratis unde câștigurile par că nu se mai termină. Prin urmare, joacă și tu Lara Croft Temples and Tombs gratis pe Supercazino și descoperă cele mai râvnite comori ale faraonilor egipteni!

Joacă și următoarele jocuri cu funcții speciale:

van helsings book of the undead gratis
4.5/5 - (2 votes)

Van Helsing’s Book of the Undead 

Joaca Gratis
ultimate hot gratis imagine
2.9/5 - (18 votes)

Ultimate Hot

Joaca Gratis
astro-magic-online
5/5 - (1 vote)

Astro Magic

Joaca Gratis
archangels salvation gratis
5/5 - (2 votes)

Archangels: Salvation

Joaca Gratis

Autori