Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Lara Croft Temples and Tombs

Dacă preferi sloturi speciale, cu un mod de joc mai captivant decât clasicele cu fructe și șeptari, atunci ai ajuns unde trebuie. Lara Croft Temples and Tombs online este genul de joc ce are tot ce îți trebuie pentru plăți bune și o experiență de joc care te va ține în priză. Așadar, joacă Lara Croft Temples and Tombs gratis pe Supercazino și testează toate funcțiile sale!

Lara Croft Temples and Tombs slot – grafică și muzică

Fiind inspirat din franciza Tomb Raider, unde protagonista este Lara Croft, cumva varianta feminină a lui Indiana Jones, este clar că acest slot impresionează prin multe aspecte. Grafica, muzica și sunetele fac așadar parte din același univers. În Lara Croft Temples and Tombs gratis, Lara explorează lumea plină de mistere și pericole a mormintelor egiptene. Fundalul jocului este și el foarte interesant, ilustrând ușa unui templu/cavou egiptean

Lara Croft Temples and Tombs demo este așadar un slot care aduce așadar a joc video. Structura sa este totuși una clasică, de 3 rânduri și 5 coloane, ceea ce înseamnă că poate fi ușor de jucat de oricine.

Microgaming, producătorul slotului, este renumit pentru astfel de jocuri distractive, dar cu un mod foarte simplu de joc, așa cum vei vedea și tu în capitolele următoare.

Lara Croft Temples and Tombs online – rata de plată

Plățile jocului Lara Croft Temples and Tombs slot sunt dintre cele mai bune. Are un coeficient RTP peste medie, de 96,05%. Plățile sunt atât de bune și pentru modul cu 243 de direcții de plată. Astfel, aproape fiecare rundă poate aduce un câștig. De asemenea, simbolurile câștigătoare dispar și fac loc altora. Poți declanșa astfel câștiguri în cascadă. Încearcă și alte sloturi cu RTP mare.

Lara Croft Temples and Tombs gratis – cum se joacă?

Îți poți da seama deja că Lara Croft Temples and Tombs free este un joc spectaculos. Dar modul său de funcționare rămâne la fel de simplu ca al oricărui slot. Astfel, trebuie să faci următoarele pentru a juca:

Lara Croft Temples and Tombs free – simboluri și plăți

Plățile jocului Lara Croft Temples and Tombs gratis se efectuează numai de la stânga spre dreapta. Minim 3 simboluri similare trebuie să se afle pe coloane alăturate pentru a gerea plată. Plățile simbolurilor sunt următoarele:

În afară de aceste plăți, Lara Croft Temples and Tombs demo are și alte metode de câștig și chiar câteva jackpoturi. Dar hai să vedem în secțiunea care urmează mai multe despre aceste caracteristici speciale.

Lara Croft Temples and Tombs demo – caracteristici speciale

Lara Croft Temples and Tombs gratis are mai multe funcții speciale, după cum urmează:

Concluzii

Lara Croft Temples and Tombs online este un slot captivant, simplu de jucat și cu câștiguri într-un ritm alert datorită plăților în cascadă. Să nu uităm de acei multiplicatori și nici de alte caracteristici speciale. Poți câștiga și un jackpot imens, alături de multe runde gratis unde câștigurile par că nu se mai termină. Prin urmare, joacă și tu Lara Croft Temples and Tombs gratis pe Supercazino și descoperă cele mai râvnite comori ale faraonilor egipteni!

Joacă și următoarele jocuri cu funcții speciale:

america express castigatori
5/5 - (2 votes)
America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
date personale supercazino
5/5 - (1 vote)
VIDEO: Are SuperCazino acces la datele tale personale?
Joaca Gratis
netbet mobile
4.2/5 - (5 votes)
Descarcă Netbet Aplicație – Ghid Netbet mobile
Joaca Gratis
bonus fara depunere fortuna casino
4.1/5 - (18 votes)
Fortuna Bonus Fără Depunere 2023 – Rotiri Gratuite la Sloturile Anului
Joaca Gratis
winner loto
4.7/5 - (9 votes)
Winner Loto – Ghid de Pariere la Loto Winner
Joaca Gratis