Flowers

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Flowers

Nume Joc

Flowers

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Flowers slot este jocul de care ai nevoie dacă ai avut o zi grea și cauți o metodă de a te înveseli. Îți va aduce o doză mare de optimism și te va binedispune, așa că merită să îl adaugi pe lista sloturilor de încercat. În continuare vei afla cum îl joci, ce poți câștiga și ce funcții speciale îți pune la dispoziție. Distrează-te și tu cu Flowers gratis pe SuperCazino!

Ce aduce Flowers NetEnt ca grafică și ecran de joc

Din punct de vedere grafic, Flowers demo este un slot de calitate, fiind realizat de NetEnt, ceea ce se vede încă din prima clipă. Atmosfera jocului te duce cu gândul la un regat magic al florilor, în care totul se completează: imaginile, muzica veselă și chiar butoanele, fiecare element își găsește perfect locul.

Ca structură, Flowers slot are 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc sunt în partea de jos a ecranului, iar liniile de plată pot fi observate în stânga și în dreapta. Până și în cazul acestora, NetEnt folosește culori vii, perfecte pentru tema slotului.

Linii de plată și RTP în Flowers slot

Plata combinațiilor câștigătoare în Flowers NetEnt se realizează, ca în majoritatea sloturilor, de la stânga la dreapta. Se plătește cea mai mare combinație câștigătoare pe fiecare linie de miză. Există 30 de linii de plată fixe, valoarea sumelor pe care le poți câștiga depinzând de miza cu care joci.

În cazul în care te întrebi ce șanse de câștig îți oferă Flowers free, te vei bucura să afli că rata de plată este 96.32%. Cu un astfel de RTP ai șanse bune de a obține sumele la care visezi, mai ales când joci varianta cu mize reale. Slotul are o volatilitate medie-crescută, așa că vei obține câștiguri destul de dese, chiar dacă nu mereu foarte mari.

Cum joci Flowers gratis

Flowers gratis se joacă foarte simplu, așa că te vei obișnui foarte rapid cu el. Iată cum folosești butoanele din cadrul jocului:

Dacă îți plac jocurile clasice, trebuie să încerci și alte sloturi clasice de pe site-ul nostru!

Valoarea simbolurilor din slotul Flowers

Vrei să știi cât poți câștiga când joci Flowers gratis sau cu mize reale? Iată cât îți poate aduce fiecare simbol pe nivelul de miză 1:

Simboluri și caracteristici speciale

Pe lângă sumele câștigate din combinațiile de mai sus, slotul Flowers are pentru tine și alte surprize care îți aduc sume tentante. Toate caracteristicile speciale sunt prezente inclusiv în Flowers gratis:

Încearcă și alte sloturi speciale pentru a te bucura de câștiguri cât mai variate!

Concluzii

Flowers gratis merită încercat de fiecare dată când simți nevoia să te distrezi cu un slot foarte simplu, care să îți aducă zâmbetul pe buze. Te vei obișnui cu regulile sale rapid și e posibil să îl incluzi din prima pe lista sloturilor tale preferate. Distrează-te și tu cu Flowers gratis!

Joacă și:

Joc Sloturi online Playboy
3.7/5 - (4 votes)
Playboy
Joaca Gratis
theseus rises logo
3.8/5 - (5 votes)
Theseus Rises
Joaca Gratis
banner lil devil gratis
5/5 - (1 vote)
Lil Devil
Joaca Gratis
astro newts megaways gratis demo
4/5 - (2 votes)
Astro Newts Megaways
Joaca Gratis

Autori