Wild Bazaar

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Wild Bazaar

Nume Joc

Wild Bazaar

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă vrei să încerci un joc de păcănele deosebit, atunci atmosfera unui bazar oriental îți va înlătura monotonia. În loc de jocuri slot clasice, cu fructe sau desene, aici ai parte de distracție și castiguri în stilul povestilor din 1001 de nopți.

Wild Bazaar gratis este un slot video cu cinci role de joc și 26 de linii de plată fixe care te încantă prin animația colorată și sclipitoare, bonusuri mari și o rata de returnare la jucător (RTP) destul de buna, și anume 96,15%. Vezi ce alte jocuri care plătesc poți testa online!

Grafică, animație, coloana sonoră

Fereastra jocului seamănă cu una dintre nenumăratele tarabe mobile, pe care le poți intalni într-o piață orientală. Covoarele și pernele invită vizitatorii să se așeze pentru o afacere bună, în timp ce muzica arăbească se aude de la radio. Un evantai suflă o adiere agreabila într-o zi caldă de vară.

O copertină cu baldachin, care oferă umbră și protecție împotriva soarelui, ține loc de tejghea pentru cele patru modificatoare de role. Dezvoltatorul de jocuri NetEnt a integrat în acest joc surprize, bijuterii, cutii care ascund comori, simboluri atractive care atrag atenția și mențin atmosfera de basm oriental. Revendică promoțiile Maxbet fără depunere și testează sloturile preferate!

Simboluri de joc Wild Bazaar gratis

Wild Bazaar are opt simboluri de plată și un simbol WILD, toate putând apărea stivuite. Simbolurile de plată aduc câștiguri variate. Iată un exemplu:

Simbolul WILD este un „W” imens , pe un covor zburător, care înlocuiește toate simbolurile și apare doar în timpul funcției bonus.

Bonusuri și opțiuni suplimentare

Apariția pe role a unei combinații câștigătoare în timpul unei rotiri va activa funcția bonus Spins Wild in Wild Bazaar gratis. Fiecare cufar colorat va declanșa un modificator de rola specific pentru toată durata rotirii gratuite. Cantitatea de chei care declanșează în combinația câștigătoare va determina numărul de rotiri gratuite acordate pentru runda.

Cuferele roșii vor activa simboluri WILD stivuite, cărora li se adaugă patru simboluri pe role de-a lungul rotirilor gratuite. Cuferele albastre vor adăuga 2 × 2 WILD-uri colosale pe role la fiecare rotire gratuită. Cuferele purpurii vor declanșa de asemenea simboluri WILD. Cuferele verzi pot fi declanșate o singură dată în funcția bonus și va acorda un multiplicator de 2x pentru restul de rotiri gratuite.

În timp ce Spins WILD sunt în curs, sunt activate modificatoare suplimentare. Orice combinație câștigătoare cu cufere de culoare diferită sau în combinație cu WILD, va declanșa un modificator suplimentar. Află cum funcționează algoritmul sloturilor pentru a-ți crește șansele de câștig!

Concluzii

Grafica inspirată, cu comori și bijuterii, atmosfera de bazar oriental și câștigurile destul de mari fac din Wild Bazaar gratis un joc destul de atractiv și de interesant, pe care merită sa-l încerci, fie ca ești începător sau ai deja experienta la jocuri de tip slot.

logo slot jumanji gratis
5/5 - (2 votes)
Jumanji
Joaca Gratis
slot online Lucky Wild
3.7/5 - (7 votes)
Lucky Wild
Joaca Gratis
cats-slot-online
5/5 - (2 votes)
Cats
Joaca Gratis
Jocuri sloturi Guns and Roses
5/5 - (2 votes)
Guns and Roses
Joaca Gratis

Autori