Reel Steal

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 8 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xReel Steal

Nume Joc
Reel Steal
Categorii joc
clasice
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 2000 RON + 200 Rotiri Gratis
  • Deschide-ți un cont și verifică-ți identitatea
  • Folosește codul bonus: K_COROANE350
  • Primești automat 350 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ai fost vreodată curios de lumea gangsterilor, atunci ai ajuns în locul potrivit. Reel Steal slot este un joc ce urmărește un grup de gangsteri, în aventurile lor ce includ genți pline de bani, seifuri cu aur și mașini scumpe. În timpul jocului oferit de Net Entertainment, vei avea impresia că trebuie să îți păzești spatele la orice pas. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Încearcă Reel Steal gratis pe supercazino.ro și vei afla!

Grafică Reel Steal Online

Reel Steal slot ne surprinde cu o varietate generoasă de elemente vizuale ce captează atenția în mod firesc, cum ar fi valizele pline cu bani, seifurile cu aur, dar și armele. Poți decide singur care vor fi combinațiile pentru rata de plată și valoarea fisei. Pe măsură ce câștigurile încep să apară, vei simți că ai puterea de a conduce lumea!

Grafica și povestea în sine a jocului sunt destul de asemănătoare cu cele din Grand Theft Auto (GTA), așa că este o șansă mare să fii deja familiarizat cu atmosfera slotului. În mod evident, muzica din background este aleasă și compusă cu grijă, potrivindu-se perfect și doar amplificând mediul alert al Reel Steal online.

Reel Steel gratis conține 9 linii de câștig, rotiri gratuite, simboluri scatter și wild, iar grafica 3D le îmbină pe toate pentru a crea un joc palpitant. Slotul este disponibil și compatibil pentru diverse sisteme de operare, precum Mac OS, Windows și Linux.

Joacă și Berryburst sau Donuts gratis!

Rata de plată Reel Steal gratis

Pe lângă grafica uimitoare a slotului, dar și a simbolurilor speciale despre care vom vorbi în continuare, Reel Steel online are o rată de plată de 95,87%. Este destul de mare pentru a te bucura de câștig!

Cum se joacă Reel Steal gratis?

Poți modifica numărul liniilor de câștig la Reel Steal gratis, iar acesta poate fi cuprins între 1 și 9. În partea de jos a ecranului de joc vei regăsi meniul dedicat pariurilor din joc. Poți selecta un model pentru liniile de câștig din acest meniu, apăsând butonul pentru linii. De asemenea, Reel Steal online îți permite să îți poți alege și miza, între 1 și 4, ce semnifică numărul de fise introdus pentru a activa liniile de câștig. În cele din urmă, alege și valoarea unei fise pentru a ști cu exactitate cu ce sumă urmează să pariezi în joc.

Mai apoi, pentru a începe jocul în sine, este necesar să dai click pe iconița verde pe care scrie „spin”. Aceasta se află în partea jos a ecranului de joc, în mijloc. Poți utiliza butonul pentru a începe, dar și pentru a opri rotirile.

În cazul în care îți place să faci mai multe lucruri în același timp, Reel Steal gratis este alegerea ideală pentru tine, deoarece are opțiunea specială de rotiri automate. Caracteristica autoplay iese în evidență tocmai prin faptul că pune la dispoziția jucătorului până la 1000 de rotiri automate. Ele se pot derula până la final sau până ce un alt eveniment semnificativ va avea loc – fie un câștig, fie o rundă de rotiri gratuite, însă, desigur, vei avea și o casetă specială cu opțiuni avansate, așa că posibilitățile sunt nelimitate și există ceva potrivit pentru fiecare jucător.

O altă caracteristică interesanta la Reel Steal slot este butonul pentru miza maximă. Acesta optimizează pariul pentru toate liniile de plată, în funcție de valoarea selectată a unei fise. Prin urmare, un pariu maxim, alături de o valoare maximă a unei fise, care este 0.50, va garanta un pariu de 40.44, pe când un pariu maxim, alături de o valore minimă a fisei, va fi egal cu 0.90.

Joacă noile sloturi Lone Star Jackpots și Shooting Stars gratis!

Simboluri și caracteristici speciale Reel Steal gratis

Când vine vorba de bonus, Reel Steal slot deține opțiunea de rotiri gratuite. Pe lângă acesta, la fel ca alte sloturi online, jocul conține și simbolurile wild și scatter, pentru a maximiza profitul obținut și a te bucura de ceea de îți oferă slotul online.

Reel Steel gratis are simbolul wild reprezentat de o mașină, iar acesta poate înlocui orice alt simbol de pe tabela de joc, cu excepția simbolului scatter. Pentru a avea combinații câștigătoare, simbolul wild are o valoare mult mai ridicată față de alte simboluri, de 5 până la 25 de ori mai mult față de valoarea inițială.

Simbolul scatter este, de fapt, TNT, adică, pe scurt, un compus chimic utilizat frecvent ca exploziv. Reel Steel online vine și cu multiplicatori și diverse bonusuri, pe care le vom prezenta. Când un jucător are pe ecranul de joc 3 simboluri scatter pe un rând, acesta va primi 10 rotiri gratuite. Dacă jucătorul va avea 4 simboluri scatter pe un rând, va primi 20 de rotiri gratuite, iar dacă va avea 5 simboluri scatter pe un singur rând, va primi 25 de rotiri gratuite.

Pentru fiecare simbol scatter pe care un jucător îl obține în timpul rotirilor gratuite, acesta va primi încă o rotire gratis. Încă un lucru important pe care trebuie să îl menționăm este faptul că rotirile gratuite se vor rula la aceeași miză plasată pentru pariul inițial ce a declanșat runda bonus.

Joacă-te și Versailles Gold gratis!

Valoarea unei fise la Reel Steal slot poate varia între 1 și 50 de cenți, așa că jocul este potrivit pentru toate tipurile de jucători, fie că dorești să pariezi mai mult sau mai puțin.

Concluzii – Reel Steal online

Reel Steal gratis este un joc marca Net Entertainment și, ca toate celelalte sloturi produse de către ei, Reel Steal se ridică la același nivel cu care ne-au obișnuit. Slotul online are o grafică interesantă, dar, în același timp, este destul de ușor să te obișnuiești cu stilul de joc, mai ales pentru că toate informațiile de care ai nevoie în ceea ce privește câștigurile se află în partea de jos a ecranului, așa că nu vei pierde aceste aspecte din vedere pentru nici măcar o secundă.

Grafica de înaltă calitate și efectele sonore te vor surprinde negreșit și considerăm că sunt niște caracteristici extrem de captivante. Jocul se află la doar un click distanță. Intră pe supercazino.ro și convinge-te singur!

Revendică noile:

gold digger online slot
5/5 - (1 vote)

Gold Digger

Joaca Gratis
logo cash camel gratis
5/5 - (1 vote)

Cash camel

Joaca Gratis
sloturi casino Zeus III
5/5 - (2 votes)

Zeus III

Joaca Gratis
pinata fiesta gratis
5/5 - (1 vote)

Pinata Fiesta

Joaca Gratis

Autori