Lone Star Jackpots

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Lone Star Jackpots

Categorii joc
noi
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Lone Star Jackpots gratis este un slot spectaculos ca design, grafică şi simboluri, care promite totodată şi câştiguri semnificative. Lansat de Novomatic, astăzi există şi varianta Lone Star Jackpots online, aşa că nu trebuie decât să îţi doreşti să descoperi acest joc şi să îl încerci şi tu. Lone Star Jackpots Slot cu siguranţă nu te va dezamăgi.

Cum joci Lone Star Jackpots gratis?

După cum îi spune şi numele, acest joc îţi poate aduce jackpoturi substanţiale. În acest sens îţi pot fi de ajutor simboluri ca Vulturul, Bizonul, Lupul, dar şi funcţii speciale, cum ar fi Jocurile Gratuite. Dacă vrei să ştii câteva “detalii tehnice” ale Lone Star Jackpot gratis, acesta are 5 role şi 243 de tipare de câştig, deci este cu siguranţă un slot de încercat de oricine pasionat de gambling.

În cazul în care eşti încă la început în domeniul gamblingului sau pur şi simplu metoda ta de joc este să încerci un slot mai întâi gratuit, poţi face asta şi în cazul Lone Star Jackpots online. Astăzi, mai toate cazinourile oferă posibilitatea jocurilor fără depunere şi fără alte obligaţii, aşa că joacă slotul mai întâi gratis şi apoi decide când vrei să treci la “următorul nivel”.

Joacă și Always Hot Deluxe sau Burning Wild gratis!

Grafica din Lone Star Jackpots slot

De cum intri în joc, gândul te poartă la western-urile americane de odinioară. Deşertul de culoarea aurului, cactuşii de-o parte şi de-a alta a ecranului de joc, bizonul din dreapta, dar şi celelalte simboluri cu animale care apar odată ce învârţi din role – toate par desprinse dintr-un film american şi parcă te aştepţi ca dintre cactuşi să apară un cowboy pe un cal nărăvaş.

În locul lui, însă, vin simbolurile şi câştigurile care fac de fiecare dată din Lone Star Jackpots gratis un slot cu adevărat spectaculos.

Lone Star Jackpots online are un RTP de 95.14%

Cota Return to Player îţi arată cât de avantajos este să alegi un anumit joc de noroc. În cazul Lone Star Jackpots acesta este de 95.14%, un procent avantajos pentru jucător. Aşadar, tot ce trebuie să faci de acum este să joci şi să încerci să găseşti 5 simboluri identice (din cele 12 simboluri existente), de la stânga la dreapta într-unul dintre cele 243 de tipare câştigătoare. Suficient pentru a da suspans, acţiune şi spectaculozitate unui joc încercat şi apreciat până acum de o mulţime de jucători.

Ca mai toate sloturile de la Novomatic, dar nu numai, şi acest joc are un mecanism simplu şi un ecran cu un design “user friendly”. Slotul urmează tiparul cunoscut: în mijlocul ecranului ai cele 5 role cu simbolurile, deasupra, dar şi sub ecran ai diverse butoane utile înainte sau în timpul jocului: Info, Bet, Joacă, Autoplay etc. Tot ce trebuie să faci este să îţi setezi pariul tău şi să joci în speranţa că vei găsi 5 simboluri identice sau vei bifa unul dintre acele tipare cu noroc.

Cactusul este simbolul Wild ceea ce înseamnă că poate substitui toate celelalte simboluri, cu excepţia simbolului Bonus care este Moneda de Aur, dar şi a Stelei Şerifului. Cactusul poate să apară pe a doua şi pe a patra rolă.

Funcţiile speciale şi simbolurile Lone Star Jackpots gratis

Bineînţeles, funcţiile speciale şi simbolurile sunt cele care cresc miza, dar şi adrenalina unui joc de noroc.
Acest slot nu face deloc rabat de la funcţii speciale şi simboluri interesante. Astfel, Lone Star Jackpots are Jackpot, are simbol Wild, are o funcţie numită „Joc Gratuit”, un Bonus „Wheel of Fortune”, dar şi o caracteristică specială „Lone Star Jackpot Spins”. Jocurile Gratis au un multiplicator x2, iar Stacked Wilds pot aduce premii, jackpoturi sau jocuri gratuite.

Jocurile Gratuite (Free Games) sunt oferite atunci când 3 simboluri Bonus (Scatter) se găsesc pe role simultan. În timpul acestei runde, poţi câştiga încă şi mai multe jocuri gratuite. Când 3 simboluri Cactus care sunt, după cum spuneam mai sus, simboluri Wild, apar fie pe rola 2, fie pe rola 4 ele declanşează Bonus Prize Wheel care pune la bătaie mai multe premii cum ar fi un jackpot, de 10 ori pariul tău total şi 10 runde gratuite.

Când 5 sau mai multe simboluri Scatter, reprezentate de Stea apar pe role în acelaşi timp după o rotire, apare şi începe Lone Star Jackpot Spins. Atunci, toate simbolurile cu Stea care au declanşat această funcţie îşi păstrează poziţia originală şi după începerea rundei. Jocul are o mulţime de astfel de artificii care, până la urmă, cresc cu mult şansele tale de câştig. În afara simbolurilor prezentate mai sus, simbolurile sunt în general cu animale, iar bizonul este cel mai valoros.

Lone Star Jackpots online oferă numeroase şanse de câştig

Ceea ce face atractiv un joc de noroc este tematica şi potenţialul câştig. Ei bine, Lone Star Jackpots slot le bifează pe amândouă. Grafica modernă, efectele sonore care amintesc de filme ca “Bonanza” sau alte filme americane, dar şi numeroasele funcţii speciale şi combinaţii care ne aduc câştiguri semnificative – toate recomandă acest joc ca unul spectaculos, pe care orice jucător trebuie să îl încerce.

Astăzi, lumea gamblingului s-a extins, iar producătorii, dar şi furnizorii de jocuri de noroc au înţeles că este important ca orice jucător să încerce mai întâi gratis orice slot. Acesta este şi cazul Lone Star Jackpots. Faptul că joci Lone Star Jackpots gratis, îi vezi şi îi înveţi caracteristicile, te bucuri de experienţa de joc nu poate fi decât un atu pentru tine, ca gambler.

Bineînţeles, oricând poţi trece la următorul nivel, acela de a juca pe bani reali. Mizele sunt foarte mari, iar cota de Return to Player una avantajoasă pentru jucător. Aşadar, dacă western-urile sunt genul tău şi vrei să pleci într-o vânătoare fictivă de bizoni, lupi şi alte animale asemenea, încearcă şi tu Lone Star Jackpots slot.

Încearcă și:

banner roaring forties gratis
4.5/5 - (4 votes)
Roaring Forties
Joaca Gratis
logo burning hot gratis
4.1/5 - (11 votes)
Burning Hot
Joaca Gratis
megaways jack gratis slot
5/5 - (1 vote)
Megaways Jack
Joaca Gratis
stellar ways logo
4/5 - (2 votes)
Stellar Ways
Joaca Gratis

Autori