Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
  • 350 rotiri + 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Shining Crown

Columbus Deluxe

Seria de jocuri Columbus de la Novomatic rămâne până astăzi una dintre cele mai populare.  De astăzi poți juca pe SuperCazino Columbus Deluxe gratis. Acest joc inspirat din călătoriile exploratorului Cristofor Columb are rotiri gratuite, simboluri wild și scatter. Merită cu siguranță încercat, atât de către jucătorii noi, cât și de către cei care îl jucau în sălile de aparate.  Să vedem câteva detalii despre el!

Cum se joacă slotul Columbus Deluxe gratis

Slotul are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată ajustabile. Pentru a juca, va trebui să alegi întâi numărul de linii de plată pe care pariezi, precum și valoarea pariurilor. Ai la dispoziție butoane pentru fiecare dintre acestea, marcate sugestiv.

Printre simbolurile jocului găsești corăbiile lui Columb, pe explorator însuși, precum și pe Regina Isabella și o serie de bijuterii și instrumente pentru călătorii.

Simbolul wild este reprezentat de Columb. Acesta poate înlocui toate simbolurile, mai puțin corăbiile, care au rol scatter. Simbolul wild este și cel care plătește cel mai bine, cu 50000 de monede pentru o linie câștigătoare de 5.

Runda bonus cu rotiri gratuite se activează atunci când prinzi 3 corăbii pe rolele 1, 3 și 5. Primești 10 rotiri gratuite, în timpul cărora corăbiile funcționează și ca simboluri wild. De fiecare dată când prinzi alte 3 corăbii, mai primești încă 10 rotiri gratuite. Nu există o limită pentru numărul de rotiri pe care le poți primi.

Ai la dispoziție și funcția gamble, cu ajutorul cărora îți poți dubla câștigurile pe un pariu de tip roșu/negru.

Dacă îți plac sloturile clasice de la Novomatic Gaminator, nu ai cum să ratezi acest joc!

Pentru jocul pe miză reală, îți recomandăm să încerci Columbus Deluxe la Maxbet. Profită de bonusul nostru exclusiv și ai parte de 100 RON gratis fără depunere și un bonus de 250% până la 1800 RON la primul depozit!

închidere cont Mr Bit
5/5 - (2 votes)
Închidere Cont Mr Bit 2023 – Totul Despre Jocul Responsabil
Joaca Gratis
idei documentare despre epidemii din intrega lume
Rate this post
7 documentare despre epidemii
Joaca Gratis
oferte si promotii vlad cazino cu premii online
5/5 - (10 votes)
Promoții cu Premii Vlad Cazino – Tech Drop Vlad Cazino
Joaca Gratis
urari de noroc
5/5 - (1 vote)
Urări de noroc pentru sărbători
Joaca Gratis