Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Hot 4 Cash, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Jack and the Beanstalk

Ți-e dor de o poveste plină de magie, care să te ducă într-o lume plină de aventură? Jack and the Beanstalk este jocul care îmbină câștigurile și adrenalina sloturilor cu fantezia. În continuare vei descoperi ce funcții interesante îți aduce și cum îl joci. Distrează-te cu Jack and the Beanstalk gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Jack and the Beanstalk NetEnt ca ecran de joc

Jack and the Beanstalk slot te transportă instantaneu în celebra poveste a vrejului fermecat de fasole, care crește până dincolo de nori. Pregătește-te pentru o atmosferă de basm, atent construită, din care nu lipsesc cuferele cu comori, creaturile fantastice și, bineînțeles, Jack. Fiind vorba despre un joc NetEnt, vei observa că grafica este foarte bine realizată, iar sunetul e și el ales cu grijă, la fel ca animațiile. Jocul pare viu, ca un film care se desfășoară în fața ta.

Structura Jack and the Beanstalk demo, la fel precum cea a jocului cu mize reale, este una clasică: 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc sunt plasate în partea de jos a ecranului, pentru cât mai multă simplitate.

Plăți, RTP și linii de plată în Beanstalk slot

Jack and the Beanstalk NetEnt are 20 de linii de plată fixe, pe care combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta. Din punct de vedere al șanselor de câștig, slotul are un RTP foarte bun, de 96.3%.

Volatilitatea este medie-crescută, ceea ce înseamnă câștiguri destul de dese, chiar dacă nu întotdeauna și foarte mari. Antrenează-te cu Jack and the Beanstalk free pentru a te familiariza cu modul de joc și sistemul de plăți, înainte de a trece la slotul cu mize reale.

Cum joci Jack and the Beanstalk gratis

La fel ca majoritatea sloturilor NetEnt, Jack and the Beanstalk free este foarte simplu de jucat. Așa cum vei vedea în continuare, butoanele de joc sunt intuitive și îți permit să te concentrezi pe acțiune. Iată cum joci Jack and the Beanstalk gratis:

Pentru o varietate mai mare, încearcă și jocuri de la iSoftBet și Nyx Gaming!

Valoarea simbolurilor în Jack and the Beanstalk

În Jack and the Beanstalk gratis te vei întâlni cu o serie de simboluri care îți pot aduce câștiguri atractive. Iată cât valorează fiecare dintre ele:

Simboluri și funcții speciale în Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk slot are și o serie de funcții și simboluri care te pot ajuta să îți crești considerabil câștigurile:

Dacă îți plac funcțiile speciale în jocuri, vezi gama de sloturi speciale de pe site-ul nostru!

Concluzie

Fie că joci Jack and the Beanstalk gratis sau varianta cu mize reale, cu siguranță vei simți că ieși din rutină și intri într-o lume magică, unde totul e posibil. Încearcă și tu Jack and the Beanstalk gratis!

Joacă și:

playgg mobil
5/5 - (1 vote)
PlayGG Mobil: Cum te joci de pe telefon?
Joaca Gratis
inregistrare excelbet ghid
5/5 - (2 votes)
Înregistrare Excelbet: Cum deschizi un cont Excelbet Casino
Joaca Gratis
luck contact
5/5 - (1 vote)
Contact Luck – Cum apelezi operatorii?
Joaca Gratis
conditii rulaj vlad cazino online
5/5 - (2 votes)
Cerințe rulaj Vlad Cazino – condiții de pariere
Joaca Gratis