...

Retro Reels

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xRetro Reels

Nume Joc
Retro Reels
Categorii joc
fructe
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Experiența vintage a sloturilor îți este adusă într-o formă excelentă cu Retro Reels demo. De aceea, ne-am gândit să-ți prezentăm toate informațiile de care ai nevoie pentru a te putea avea cele mai bune șanse de câștig. Citește articolul nostru și joacă-te Retro Reels gratis pe SuperCazino!

Retro Reels free – grafică și sunete

Retro Reels gratis are o grafică simplă, care duce cu gândul la aparatele clasice. Așadar, dezvoltatorii nu s-au complicat foarte mult cu aspectul tocmai pentru a reda experiența jocurilor de pe vremuri.

Structura este de 5 role, fiecare a câte 3 rânduri, ceea ce nu este surprinzător având în vedere tema clasică a Retro Reels online.

Sunetele sunt la un nivel minim, adică cele clasice, la rotirea rolelor și la câștiguri.

Furnizorul jocului este Microgaming, un dezvoltator care știe să aducă tot ce este mai bun. În acest caz, excelează în sloturile cu fructe și șeptari care plătesc bine și care au un mod de joc extrem de simplu.

Chiar dacă Retro Reels slot este un joc clasic, asta nu înseamnă că nu este optimizat. Jocul se vede și funcționează excelent de pe desktop, laptop, tabletă și mobil.

Retro Reels slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Retro Reels gratis este de 96,46%, unul foarte bun, care te va convinge să-l joci și cu miză reală. Are 20 de linii de plată fixe, deci câștigurile vor fi destul de dese datorită numărului mare.

Retro Reels demo – cum se joacă?

Așa cum poate deja știi sau ai intuit, Retro Reels gratis este un joc accesibil pentru orice jucător, de la începători la veterani. Butoanele de care ai nevoie pentru joc sunt în partea de jos și în partea de sus a ecranului.

Vezi ce sloturi speciale și ce sloturi clasice poți testa la noi pe site!

Retro Reels online – simboluri și plăți

Retro Reels gratis este un joc în care simbolurile aduc plăți foarte bune, după cum vezi în lista de mai jos:

Simbolurile plătesc în stilul clasic, de la stânga spre dreapta, pe minim 3 role adiacente, excepție fiind simbolul Dolar, care plătește și la 2 simboluri.

Retro Reels gratis – caracteristici speciale

Chiar și un joc clasic precum Retro Reels free abundă în caracteristici speciale. Și datorită acestora, câștigurile slotului sunt atât de bune. Dar hai să vedem mai multe detalii despre ele:

Concluzii

Dacă îți place experiența clasică la aparate, atunci Retro Reels slot este ceea ce cauți. Are o grafică retro, dar funcțiile sunt extrem de interesante, cu plăți peste medie. Joacă și tu Retro Reels gratis pe SuperCazino pentru a testa toate caracteristicile jocului!

Încearcă și:

slot euphoria gratis logo
5/5 - (1 vote)

Euphoria

Joaca Gratis
cherry trio gratis logo
5/5 - (1 vote)

Cherry Trio

Joaca Gratis
royal crown gratis logo
5/5 - (1 vote)

Royal Crown

Joaca Gratis
sizzling hot quattro gratis logo
5/5 - (2 votes)

Sizzling Hot Quattro

Joaca Gratis

Autori