...

Orca

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xOrca

Nume Joc
Orca
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Astăzi îți prezentăm un joc ideal pentru câștiguri, anume Orca slot. Explorează lumea subacvatică, plină cu pești, foci și desigur, balene. Jocul semnat de Novomatic este simplu de folosit, făcându-l ideal pentru orice jucător, fie el și complet nou în ale jocurilor de casino. Citește articolul nostru pentru a descoperi jocul și delectează-te cu Orca gratis pe Supercazino!

Orca demo – grafică și sunete

Cu tematica sa inspirată din natură, grafica Orca free conține tot ce trebuie pentru a te transporta în mediul subacvatic. Poți vedea fundul oceanic și ceva din diversitatea vieții din adâncuri. De asemenea, sunt prezente multe simboluri care fac trimitere la tema jocului și vei putea câștiga cu ajutorul focilor, pinguinilor, peștilor și bineînțeles, balenelor ucigașe – vedetele acestui slot.

Structura Orca gratis este de 5 role, fiecare având câte 4 poziții pentru simboluri. Astfel, jocul cu structura mai mare îți va permite să câștigi mai mult.

Atmosfera Orca online este completată și de sunete. Te vei simți ca pe o plajă sălbatică, unde vei auzi doar valurile și pescărușii.

Creatorul jocului, Novomatic, este expert în crearea mediului perfect pentru joc cu ajutorul acestor teme spectaculoase. Așadar, atât vizual, cât și auditiv, jocul de față punctează maxim, oferind o experiență de 5 stele pentru jucători. Optimizarea este și ea la cel mai bun nivel: te poți distra cu Orca gratis oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv, laptop, desktop, tabletă sau mobil.

Orca slot – rata de plată

Orca free are o rată de plată destul de bună, de 95,06%. După cum vei vedea mai departe, șansele tale de câștig sunt foarte bune dacă reușești să declanșezi funcția de rotiri gratuite. Jocul are maxim 50 de linii de plată și poți scădea acest număr, din 5 în 5. De asemenea, poți rămâne și cu o singură linie de plată activă.

Orca gratis – cum se joacă?

Modul de funcționare al Orca slot este cel clasic, pe care probabil îl cunoști de la alte jocuri. Butoanele pe care le vei folosi la joc se află sub role. Astfel, trebuie doar să faci următoarele:

Orca online – simboluri și plăți

Simbolurile Orca gratis îți aduc plăți atunci când formează combinații de 3 (sau în câteva cazuri de 2) de un fel. Din lista de mai jos, vei vedea că sunt plăți foarte bune:

Dintre acestea Orca, Pinguinii și Focile plătesc și în combinații de câte 2. Pentru restul, ai nevoie de cel puțin 3 simboluri pe o linie de plată pentru a genera un câștig. Dacă toate cele 20 de poziții sunt ocupate de simbolul Orca, atunci vei primi o plată de 1.000 de ori mai mare decât miza plasată.

Simbolurile jocului Orca demo plătesc în mod tradițional, pe role adiacente, începând cu prima rolă din partea stângă.

Orca free – caracteristici speciale

Orca gratis face parte din categoria de sloturi speciale, deci are mai multe caracteristici speciale și aici le poți testa pe toate. Să vedem mai departe care sunt:

Concluzii

Orca demo este un joc cu o temă inedită și cu plăți foarte bune, mai ales datorită specialelor sale. Rotirile gratuite oferă plăți excelente datorită numeroaselor simboluri Wild și dacă te încumeți, joacă și la dublaje pentru a-ți mări câștigul din runde. Este indicat să exersezi puțin înainte de a începe jocul propriu-zis, cu mize reală. Așadar, joacă Orca gratis pe Supercazino!

Încearcă și alte păcănele:

stellar-silver-lion-gratis
5/5 - (2 votes)

Stellar Silver Lion

Joaca Gratis
buffala king megaways gratis logo ss
4/5 - (4 votes)

Buffalo King Megaways

Joaca Gratis
apex wizard gratis logo
3.5/5 - (2 votes)

Apex Wizard

Joaca Gratis
burning wilf online slot
4.5/5 - (2 votes)

Burning Wild

Joaca Gratis

Autori