Rumpel Wildspins

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Rumpel Wildspins

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Rumpel Wildspins online este un joc inspirat din universul fantastic al fraților Grimm. Redescoperă basmul „Fata morarului” ilustrat superb de Novomatic în acest slot! Articolul de față îți prezintă aspectele importante ale jocului, ca mai apoi să poți descoperi chiar tu toate aspectele cu versiunea fără bani. Așadar, joacă-te Rumpel Wildspins gratis pe Supercazino!

Rumpel Wildspins slot – grafică și muzică

Pentru un joc cu o asemenea temă, precum Rumpel Wildspins gratis, este extrem de importantă și grafica. Aspectul jocului reușește să înfățișeze lumea de basm ilustrată de frații Grimm. Fundalul este un câmp cu flori, cu cer înstelat și cu lună plină. Simbolurile sunt diverse, de la lingouri de aur și bijuterii, la clasicele simboluri ale cărților de joc, de la 10 la As. Desigur, apare și fata morarului.

Formatul este de 5 role, a câte 3 simboluri fiecare, așa cum deseori optează Novomatic pentru jocurile sale. Faptul că slotul este creat de acest furnizor este deja o bilă albă, nu numai din punct de vedere grafic, ci și din punct de vedere al funcționalității și al jocurilor. Deja am văzut că aspectul este ireproșabil, iar structura simplă îi îndeamnă chiar și pe jucătorii începători să-și încerce norocul.

Mai mult decât atât, Rumpel Wildspins free se vede foarte bine de pe orice ecran, indiferent de dimensiunea acestuia. Butoanele se adaptează și la jocul de pe mobil pentru a fi apăsate ușor, fără să afecteze cu ceva experiența de joc.

Totuși, jocul nu are o muzică de fundal, ci doar sunetele clasice ale sloturilor.

Rumpel Wildspins gratis – rata de plată

Rumpel Wildspins gratis are maxim 20 de linii de plată, dar poți modifica numărul la orice valoare între 1 și 20. Coeficientul RTP al jocului este bun, de 95,10%. Această rată de plată te poate determina să-l joci și pe bani reali, iar vestea bună e că ai unde: sunt multe cazinouri online care dețin numeroase jocuri Novomatic, inclusiv acesta.

Rumpel Wildspins demo – cum joci?

Rumpel Wildspins gratis funcționează după principiile bine stabilite ale sloturilor. Butoanele se găsesc sub role, iar acestea se folosesc în felul următor:

Rumpel Wildspins free – simboluri și plăți

Simbolurile Rumpel Wildspins slot îți pot aduce plăți mari, așa cum ai sperat. Hai să vedem care sunt acestea:

Combinațiile câștigătoare cu toate aceste simboluri se formează de la minim 3 de un fel, pe role adiacente, începând cu cea din stânga ecranului de joc. Plățile prezentate mai sus sunt pentru miza totală maximă de 30 de fise per rundă și combinații de 5 simboluri de un fel.

Vezi lista completă de jocuri cu specială și jocuri cu fructe gratis pe care le poți juca la noi pe site!

Rumpel Wildspins online – caracteristici speciale

Rumpel Wildspins demo încântă cu specialele sale, deci să vedem care sunt acestea:

Concluzii

Rumpel Wildspins slot oferă șanse excelente de câștig. Distracția este garantată și este asigurată de tema spectaculoasă, inspirată din basmul fraților Grimm. Este și simplu de folosit și are structura clasică, ceea ce îl face perfect și pentru jucătorii care abia au descoperit sloturile. Astfel, indiferent care este nivelul tău de experiență, nu ezita și joacă Rumpel Wildspins gratis pe Supercazino!

Joacă și:

whisker jones slot logo
5/5 - (1 vote)
Whisker Jones
Joaca Gratis
logo erik the red gratis
5/5 - (1 vote)
Erik the Red
Joaca Gratis
alice adventure logo free demo
4.6/5 - (5 votes)
Alice Adventure
Joaca Gratis
easter island gratis logo
4/5 - (2 votes)
Easter Island
Joaca Gratis

Autori