Book of Ra Magic

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Book of Ra Magic

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai incitante jocuri dintr-o serie celebră: Book of Ra Magic slot. Articolul de față îți prezintă toate aspectele esențiale pe care trebuie să le știi despre modul de joc, plăți, grafică și funcții speciale. De asemenea, poți încerca și tu runde gratis, fără să plătești un ban. Joacă Book of Ra Magic gratis pe Supercazino pentru a te familiariza cu jocul!

Book of Ra Magic free – grafică și sunete

Așa cum poate ești obișnuit de la alte jocuri din această serie, grafica Book of Ra Magic gratis este superbă. Fundalul este un templu egiptean, iar fiecare element are influențele acestei tematici. Găsești simboluri reprezentative pentru Egiptul Antic, alături de clasicele simboluri ale cărților de joc. Dar și acestea sunt ilustrate pentru a se potrivi temei egiptene a slotului. Animațiile sunt din nou importante pentru a capta atenția, și putem spune că Book of Ra Magic demo este un joc extrem de captivant.

După cum probabil știi deja, jocul a fost creat de Novomatic, un furnizor care a dat lovitura cu seria de jocuri Book of Ra. În afară de cel prezentat aici, poți încerca și Book of Ra (cel original), Book of Ra Deluxe, Book of Ra Bingo și altele. Toate se remarcă printr-o grafică superbă și printr-un mod de joc facil.

Chiar și structura Book of Ra Magic online este cea clasică, cu 5 role și 3 rânduri. Ceea ce nu are acest joc este muzica, ceea ce ar fi ajutat și mai mult la crearea atmosferei specifice. Totuși, nu lipsesc sunetele tradiționale ale sloturilor care apar la rotirea rolelor și la câștiguri.

O altă caracteristică a jocurilor Novomatic este optimizarea pentru orice dimensiuni de ecran, ceea ce înseamnă că jocul se vede și funcționează fără probleme chiar și pe mobil.

Book of Ra Magic demo – rata de plată

Book of Ra Magic gratis are un coeficient RTP de 95,03% și maxim 10 linii de plată. Poți modifica numărul de linii de plată pentru orice valoare de la 1 la 10 dorești.

Book of Ra Magic gratis – cum joci?

Așa cum am spus și ceva mai sus, Book of Ra Magic free nu are de ce să creeze dificultăți. Vezi mai joc care sunt funcțiile de joc:

Book of Ra Magic slot – simboluri și plăți

Simbolurile Book of Ra Magic gratis îți pot aduce câștiguri frumoase. Consultă lista de mai jos pentru a le vedea:

Simbolurile tematice plătesc și în combinații de doar 2 simboluri de un fel pe o linie activă, iar restul necesită minim 3 simboluri de un fel.

Book of Ra Magic online – caracteristici speciale

Detaliile specialelor Book of Ra Magic gratis sunt următoarele:

Vezi ce alte păcănele cu speciale gratis poți testa pe site!

Concluzii

Book of Ra Magic slot este unul dintre cele mai interesante jocuri cu temă egipteană și acest lucru înseamnă ceva, având în vedere numărul extrem de mare de astfel de sloturi. Punctează excelent la grafică și la mod de joc, iar rotirile gratuite au șansa să genereze câștiguri colosale. La noi, te poți familiariza cu toate acestea. Astfel, delectează-te cu Book of Ra Magic gratis pe Supercazino și nu ezita să-l joci și pe bani reali ori de câte ori ai ocazia!

Joacă și:

pinata fiesta gratis
5/5 - (1 vote)
Pinata Fiesta
Joaca Gratis
the catfather gratis slot
3.7/5 - (3 votes)
The Catfather
Joaca Gratis
logo berryburst gratis
5/5 - (1 vote)
Berryburst
Joaca Gratis
stellar ways logo
4/5 - (2 votes)
Stellar Ways
Joaca Gratis

Autori