Alice Adventure

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Alice Adventure

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Alice Adventure iSoftBet este slotul care te readuce în lumea magică și distractivă a poveștilor. Merită să îl încerci când simți nevoia să evadezi din rutină și să intri într-o aventură care îți poate oferi și câștiguri atractive. În continuare vei afla cum îl joci și ce poți câștiga, precum și ce funcții speciale vei întâlni. Joacă Alice Adventure gratis pe SuperCazino!

Ce experiență de joc îți oferă Alice Adventure free

Din punct de vedere grafic, Alice Adventure demo e realizat cu multă atenție pentru detalii. De la ecranul propriu-zis, care are margini similare cu paginile unei cărți de povești, până la simboluri, totul se leagă de personajele din Alice în Țara Minunilor. Te vei întâlni cu Omida, Regina Roșie, Iepurele alb, Pălărierul Nebun și alte personaje sau obiecte din carte. Muzica e și ea cu adevărat magică, așa că merită să joci Alice Adventure gratis cu sonorul pornit.

Ca structură, Alice Adventure slot are 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc sunt grupate în partea de jos a ecranului. Per total, din punct de vedere al experienței vizuale și audio, Alice Adventure free e un slot deosebit, dar deloc complicat, asemenea altor sloturi iSoftBet.

Linii de plată și RTP în Alice Adventure slot

Alice Adventure gratis are 30 de linii de plată, iar atunci când alegi valoarea mizei poți alege să pariezi pe 1-10 linii. Cu cât crești numărul liniilor, cu atât crește și miza, dar și câștigul poate fi mai mare. Combinațiile se plătesc de la stânga la dreapta.

Din punct de vedere al șanselor de câștig, Alice Adventure slot are un RTP bun, de 95.17%. E un joc cu volatilitate medie: câștiguri destul de frecvente și în general moderate. Poți observa mai bine detaliile legate de plăți dacă joci Alice Adventure gratis ca antrenament, înainte să încerci și varianta cu mize reale.

Cum se joacă Alice Adventure gratis

Pentru a te bucura de aventurile aduse de Alice Adventure, tot ce ai de făcut e să accesezi butoanele de la baza ecranului de joc. Iată cum se desfășoară jocul:

Cât valorează simbolurile din Alice Adventure EGT

Cum spuneam, în Alice Adventure gratis te vei întâlni cu simboluri din lumea magică a poveștii Alice în Țara Minunilor. Fiecare simbol îți poate aduce un anumit câștig maxim, în funcție de miza selectată:

Dacă te pasionează jocurile de tip slot, vezi și ce alte sloturi speciale și sloturi noi poți găsi la noi pe site!

Caracteristici și simboluri speciale în Alice Adventure

Pentru a-ți crește șansele de a te bucura de un câștig tentant, Alice Adventure gratis are și câteva simboluri și funcții speciale. Deși nu vei întâlni funcția de dublaje Gamble sau Jackpotul, vei avea parte de alte surprize:

Concluzii

De fiecare dată când simți nevoia să lași în spate grijile și rutina, Alice Adventure poate fi o cale de a evada într-o lume magică. Prin intermediul simbolurilor sale și al elementelor audio, slotul te va transporta cu siguranță în poveste. În plus, dacă joci varianta cu mize reale, ai șanse de a te bucura și de câștigurile mult visate. Distrează-te și tu cu slotul Alice Adventure!

Joacă și:

gold digger online slot
5/5 - (1 vote)
Gold Digger
Joaca Gratis
orca gratis online
5/5 - (1 vote)
Orca
Joaca Gratis
Slot online Oil Company 2
4.4/5 - (5 votes)
Oil Company 2
Joaca Gratis
warlords cyrstal of power slot gratis
4.3/5 - (3 votes)
Warlords: Crystals of Power
Joaca Gratis

Autori