The king

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

The king

Nume Joc

The king

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

De azi poți juca pe SuperCazino unul dintre cele mai populare jocuri de sloturi cu animale: The King iSoftbet. Acest joc are un payout de 96.01% și îți poate aduce câștiguri foarte bune. Testează-l gratis și vezi ce surprize îți oferă!

The King iSoftbet gratis – sloturi cu animale și speciale

Acest joc de sloturi gratis creat de iSoftbet online are simboluri cu animale și un nivel ridicat de interactivitate. Atunci când prinzi o linie câștigătoare, animalele care o formează vor prinde viață și vor sărbători alături de tine. Printre simbolurile din acest slot vei găsi zebre, bizoni, rinoceri, elefanți și lei. Ai parte de o adevărată excursie virtuală în Africa. Sunetul de pe fundal te va ajuta să intri cu atât mai mult în acest film.

Slotul este foarte simplu de jucat. Având 25 de linii de plată fixe, tot ce trebuie să faci este să alegi valoarea unei monede și să apeși butonul Spin. Vei putea alege valori cuprinse între 0.01 și 1. Asta înseamnă că vei putea paria între 0.25 (0.01 x 25) și 25 de RON (1 x 25).

Jocul are simboluri wild, scatter și bonus.

Simbolul wild este leul. Acesta este totodată și simbolul cel mai valoros, plătind cu 500 de monede pentru o linie de 5. De asemenea, leul vine de obicei în grupuri, așa că te poate ajuta cu atât mai mult.

Simbolul scatter este urma de animal. Atunci când prinzi 3 simboluri de acest fel pe rolele 1,3 și 5, primești 8 rotiri gratuite.

Simbolul bonus este roata norocului. Atunci când prinzi cel puțin 5 simboluri de acest fel oriunde pe ecran, primești rotiri gratuite atât timp cât continui să prinzi și alte simboluri cu roata norocului. În funcție de numărul de simboluri, vei porni o rundă specială în care dai de roată și primești monede. Cu cât ai mai multe simboluri, cu atât primești o rundă cu mai multe monede.

Poți câștiga până la 100000 de monede.

The King iSoftbet gratis poate fi jucat pe SuperCazino atât pe PC, cât și pe mobil. În cazul în care vrei să joci pe bani reali, găsești jocul la Netbet. Profită de bonusul nostru și primești 150% până la 1000 RON + 200 de rotiri gratuite!

Citește și despre:

supra hot novomatic slot
4.4/5 - (5 votes)
Supra Hot
Joaca Gratis
temples of nudges gratis logo
5/5 - (1 vote)
Temple of Nudges
Joaca Gratis
fishin reels gratis logo slot
4.5/5 - (2 votes)
Fishin’ Reels
Joaca Gratis
jolly fruits gratis image
3.7/5 - (4 votes)
Jolly Fruits
Joaca Gratis

Autori