Shaolin Spin

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Shaolin Spin

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Filmele cu Jackie Chan, Bruce Lee și arte marțiale au inspirat și producătorii de păcănele, așa că poți juca acum jocuri care redau foarte bine acțiunea. Iar suspansul din lupte se îmbină perfect cu adrenalina de la păcănele. Îți propunem astăzi jocul Shaolin Spin gratis, un slot de neratat de la iSoftbet!

Antrenează-te și intră în luptă în Shaolin Spin gratis

În Shaolin Spin, fiecare rundă te pregătește pentru un câștig mare. Nu știi cu certitudine când va veni, dar știi că este pe aproape.

Armele tale sunt simbolurile de dragoni, un luptător, un templu, un maestru, un gong și semnele yin yang. Dragonul este simbolul cel mai puternic și mai norocos, putându-ți crește considerabil câștigurile. Pe lângă simbolurile menționate anterior, vei găsi și simbolurile standard de cărți de joc, desenate în stil chinezesc.

Grafica este unul dintre punctele forte ale acestui joc. Ecranul de joc este extrem de interactiv și plin de culoare. Iar surprizele se țin lanț. Efectele vizuale includ un dragon care scuipă foc, marcând momentele de suspans.

Pentru a juca, primul pas este să îți alegi pariul. Apasă pe săgeata din partea de jos a jocului și alege-ți valoarea pariului.  Jocul are 243 de linii de plată fixe și o rată de plată de 97.15%.

Simbolul yin yang este wild, iar luptătorul este simbol scatter. Simbolurile wild și scatter te vor ajuta să strângi câștiguri mai mari. Simbolul wild poate lua locul altor simboluri, astfel încât să formezi mai ușor liniile de plată. Simbolul wild este și extensibil, ocupând mai multe poziții pe ecran. De partea cealaltă, simbolul scatter îți aduce rotiri gratuite. Prinde cel puțin 3 simboluri scatter pe ecran și vei primi 10 rotiri gratuite. Dacă prinzi 4 sau 5 simboluri, cu atât mai bine. 4 simboluri îți aduc 15 rotiri, iar 5 îți aduc 20.

Acest joc atractiv de la iSoftbet poate fi jucat pe miză reală la Maxbet online. Dacă vrei să joci pe bani reali după ce testezi jocul gratis pe JocPacanele, revendică-ți bonusul de 100 RON gratis fără depunere și 250% până la 1800 RON la primul depozit! Te vei putea bucura de mai multe runde și mai multe șanse de câștig.

Mult noroc!

Profită de:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
fortuna blackjack
5/5 - (2 votes)
Fortuna Blackjack Online – Învinge dealerul și câștigă
Joaca Gratis
pariuri overwatch maxbet supercazino
5/5 - (1 vote)
Pariuri Overwatch – Ghid pariere Maxbet
Joaca Gratis
joacă și câștigă bani fără depunere
5/5 - (1 vote)
Joacă și câștigă bani fără depunere la Admiral
Joaca Gratis
pariuri premiile emmy
5/5 - (2 votes)
Pariuri Premiile Emmy 2022 – Cote Pariuri Emmy Awards
Joaca Gratis