logo promotii maxbet fara depunere
Blog  /   mai 13, 2022   /   Paul Anghelescu

Promoții Maxbet 350 Rotiri – 350 Rotiri Gratuite Maxbet

4.6/5 - (10 votes)
 • Tip bonus: fără depunere
 • Mod de revendicare: verificarea contului
 • Valabilitate: 9-31 mai 2022
 • Cod Maxbet rotiri gratuite: BIGBASS350

Maxbet și-a obișnuit jucătorii cu bonusuri fără depunere avantajoase care se pot obține ușor și rapid. Astăzi îți prezentăm o nouă ofertă din seria promoții Maxbet fără depunere. Ce te așteaptă? Un cod promoțional special și un număr impresionant de rotiri gratuite Maxbet. Află mai jos cât valorează bonusul și cum îl revendici!

Maxbet 350 Rotiri Gratuite

Cod bonus: BIGBASS350

 • Verifică-ți contul
 • Folosește codul bonus
 • Primești 350 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza Megaways

Maxbet rotiri gratuite fără depunere – În ce constau?

350 rotiri gratuite maxbet

Poți primi Maxbet 350 rotiri gratuite dacă-ți validezi contul în perioada campaniei, mai exact între 9 – 31 mai 2022. Tot ce ai de făcut este să încarci documentele necesare pentru a-ți verifica identitatea și să folosești cod bonus BIGBASS350. Imediat ce documentele sunt procesate, îți revin Maxbet 350 rotiri gratuite valabile la Big Bass Bonanza Megaways.

Verificarea contului este, oricum, un proces ce trebuie îndeplinit dacă vrei să retragi vreun câștig. Așa că cel mai bine ar fi să-ți verifici identitatea chiar în perioada campaniei și să pui mâna și pe 350 rotiri Maxbet. Dacă sună tentant, citește mai departe și află și care sunt condițiile de rulaj și ce pași ai de urmat pentru a primi aceste rotiri gratuite Maxbet!

Cum revendici Maxbet rotiri gratuite?

Dacă ai mai profitat de Maxbet rotiri gratuite fără depunere, știi deja că nu e greu să le revendici. Majoritatea îți cer doar să-ți verifici contul de jucător, iar aici lucrurile stau la fel. Însă, ca să ne asigurăm că nu omiți niciun pas, îți prezentăm tot procesul prin care revendici Maxbet 350 rotiri gratuite:

 • Pasul 1: Accesează pagina promoției apăsând pe butonul „Profită Acum” din blocurile cu oferte.
 • Pasul 2: Intră în contul tău și încarcă un act de identitate în secțiunea „Profilul meu”, la secțiunea „Verificare”, pentru a fi validat. Am descris acest proces mai pe larg în articolul despre verificare cont Maxbet.
 • Pasul 3: După ce contul tău a fost validat de către Maxbet, mergi la secțiunea „Bonusuri dipsonibile” și introdu codul BIGBASS350 pentru Maxbet rotiri gratuite.

Acum te poți distra la unul din cele mai avantajoase sloturi, Big Bass Bonanza Megaways. Așa cum vezi, pașii de revendicare a acestei promoții Maxbet fără depunere sunt standard. Nimic prea complicat, iar răsplata e suficient de tentantă!

Cerințe de rulaj

Să presupunem că deja ai validat contul și ai folosit acel cod Maxbet rotiri gratuite. Ai folosit Maxbet 350 rotiri gratuite și ai obținut câștiguri frumoase. Următorul pas este să le retragi, iar vestea bună este că acum că ai contul validat, poți face asta fără probleme. Însă, înainte de a-ți lua banii câștigați, trebuie să mai îndeplinești niște cerințe rulaj Maxbet. Maxbet 350 rotiri gratuite au cerință de rulaj de 40x.

Asta înseamnă că, dacă obții 100 RON din aceste rotiri gratuite Maxbet, ai de rulat 100 x 40 = 4000 RON. Ai timp la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Poți miza cel mult 25 RON, echivalent cu 5 EUR, dar depunerea pentru rulaj trebuie să fie de cel puțin 20 RON. De asemenea, după ce termini rulajul, poți retrage maximum 500 RON (100 EUR). Câștigurile care depășesc suma aceasta ți se vor retrage din cont!

Alte informații

 • Maxbet poate solicita documente suplimentare pentru a verifica identitatea în vederea acordării bonusului.
 • Un jucător poate primi un singur bonus Maxbet 350 rotiri gratuite pentru verificarea contului.
 • Un jucător poate revendica aceste Maxbet rotiri gratuite fără depunere doar dacă și-a verificat contul după 9 mai 2022, respectiv cel mult până pe 31 mai 2022.
 • Rotirile au valabilitate 3 zile din momentul în care este acordat.
 • Poți revendica promoții Maxbet fără depunere și de pe Maxbet mobile.

Citește și păreri Maxbet de la jucători de cazino ca tine!

Concluzii

Verifici contul și folosești un cod promo, apoi ești gata de distracție cu rotiri gratuite Maxbet. În perioada campaniei, validează-ți și tu identitatea pe platformă, folosește codul BIGBASS350 și vei primi Maxbet 350 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza Megaways. Revendică acum!

Maxbet 350 Rotiri Gratuite

Cod bonus: BIGBASS350

 • Verifică-ți contul
 • Folosește codul bonus
 • Primești 350 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza Megaways

Următoarea promoție a expirat!

Promoții Maxbet 432 Rotiri – 432 Rotiri Gratuite Maxbet

 • Ofertă disponibilă: 432 rotiri gratuite
 • Mod de revendicare: la verificarea contului
 • Cod bonus: 432FS
 • Tip bonus: fără depunere

Luna Martie îți aduce o ofertă excelentă la cazinoul tău preferat, Maxbet. Oferta MAXPRIMĂVARA îți aduce 432 rotiri gratuite Maxbet la verificarea contului pentru jucătorii noi, precum și multă distracție. Află din articolul de mai jos totul despre bonusul Maxbet 432 rotiri: în ce constă, cum îl primești și de ce condiții trebuie să ții cont!

432 Rotiri Gratuite Maxbet

Bonus fără depunere

Cod bonus: 432FS

 • Deschide-ți un cont nou & verifică-l
 • Introdu codul bonus 432FS
 • Revendică 432 rotiri gratuite fără depunere!

În ce constă oferta Maxbet 432 rotiri fără depunere?

maxbet 432 rotiri martie

În perioada 1-31 martie 2022, la Maxbet te așteaptă o primăvară plină de distracție. Utilizatorii noi pe platformă, care sunt la primul cont creat și și-l verifică, pot revendica 432 rotiri gratuite Maxbet. Nu este necesară nici o depunere pentru a pune mâna pe aceste rotiri, totul este complet gratuit!

Această promoție Maxbet fără depunere funcționează pe baza inserării unui cod bonus: 432FS. Acest cod trebuie introdus manual pentru a activa bonusul din secțiunea de bonusuri disponibile.

De asemenea, cele 432 rotiri Maxbet și câștigurile rezultate din ele se vor putea juca la sloturile următoare de la iSoftBet: Wild Hammer Megaways, Shining King Megaways, Royale with Cheese Megaways, The Ruby Megaways și Neptunes Fortunes Megaways. Practic, la aceste jocuri primești rotirile gratuite și la ele poți rula bonusul primit pentru a lua banii acasă.

Cum primești cele 432 rotiri gratuite Maxbet?

Pentru a intra în posesia celui mai tare bonus al primăverii de la Maxbet, ai de parcurs câțiva pași simpli și rapizi. În mare, tot ce ai de făcut este să-ți deschizi și să-ți verifici un cont nou, iar mai apoi să introduci cod bonus Maxbet 432 FS. Sună ușor, nu? Iată mai jos un ghid pas cu pas:

 • Pasul 1: Apasă pe butonul „Profită Acum” pentru a revendica bonusul. Vei fi trimis pe site-ul Maxbet.
 • Pasul 2: Completează formularul de înregistrare Maxbet pentru a-ți deschide un cont nou.
 • Pasul 3: Trimite echipei de suport o poză la un act de identitate de-al tău pentru a completa procesul de verificare cont Maxbet.
 • Pasul 4: Accesează secțiunea „Bonusuri Disponibile” din contul tău și introdu cod bonus Maxbet 432 FS pentru a revendica oferta.

Imediat ce parcurgi cei 4 pași, vei primi în cont super bonusul Maxbet 432 rotiri gratuite fără depunere și vei putea începe primăvara în stil MAX. Pentru mai multe informații despre această promoție Maxbet fără depunere, sari la secțiunea următoare!

Cerințe de rulaj la promoția Maxbet 432 rotiri gratuite

După primirea bonusului de 432 rotiri Maxbet, vei avea la dispoziție 3 zile de la data acordării să te joci cu el la sloturile: Wild Hammer Megaways, Shining King Megaways, Royale with Cheese Megaways, The Ruby Megaways și Neptunes Fortunes Megaways. Miza maximă pe care se poate juca acest bonus este de 80 RON.

Pentru a retrage câștigurile rezultate din cele 432 rotiri gratuite Maxbet, trebuie să joci tot la sloturile de mai sus. De asemenea, este necesară o depunere de minim 100 RON. Cerințele de rulaj sunt x30 câștigurile și ai la dispoziție 7 zile pentru a le îndeplini. Suma maximă care poate fi retrasă după rulaj este de 500 RON.

Acestea sunt cele mai importante condiții de care trebuie să ții cont pentru a te bucura fără griji de acest bonus. Regulamentul complet poate fi găsit pe pagina ofertei, iar pentru orice nelămuriri sau întrebări suplimentare, te poți adresa serviciului de contact Maxbet.

Concluzie

Promoția 432 rotiri gratuite Maxbet este o ofertă foarte avantajoasă, numai bună pentru jucătorii noi, dornici să se distreze la un casino online de top. Procesul de revendicare este simplu și rapid, iar restul timpului îți rămâne ție să te joci cu rundele gratuite. Alege și tu să începi primăvara în stil MAX cu noua promoție Maxbet 432 rotiri fără depunere!

432 Rotiri Gratuite Maxbet

Bonus fără depunere

Cod bonus: 432FS

 • Deschide-ți un cont nou & verifică-l
 • Introdu codul bonus 432FS
 • Revendică 432 rotiri gratuite fără depunere!

Urmează o altă ofertă valabilă!

Promoții Maxbet 222 Rotiri – 222 Rotiri Gratuite Maxbet

 • Ofertă disponibilă: 222 rotiri gratuite
 • Mod de revendicare: la verificarea contului
 • Data valabilitate: 31.12.2022
 • Tip bonus: fără depunere

Anul nou chinezesc 2022 aduce un super bonus fără depunere: 222 rotiri gratuite Maxbet. Pe tot parcursul anului 2022, jucătorii noi pot revendica 222 rotiri fără depunere la verificarea contului. Ți-am pregătit un articol cu toate informațiile importante despre acest bonus: în ce constă, ce cod bonus trebuie să introduci, cum revendici bonusul & de ce condiții trebuie să ții cont la promoții Maxbet!

222 Rotiri Gratuite Maxbet

Bonus fără depunere

Cod bonus: TIGRU222

 • Deschide-ți un cont nou & verifică-l
 • Introdu codul bonus TIGRU222
 • Revendică 222 rotiri gratuite fără depunere!

În ce constă bonusul Maxbet 222 rotiri?

maxbet 222 rotiri gratuite verificare

În perioada 1.02.2022 – 31.12.2022, toți utilizatorii noi pe platforma Maxbet pot beneficia de un super bonus la verificarea contului: 222 rotiri gratuite fără depunere. Bonus Maxbet 222 rotiri se activează printr-un cod rotiri gratuite Maxbet: TIGRU222.

Rotirile gratuite se dau la sloturi tematice pentru anul tigrului, și anume: 9 Tiges (Wazdan), Golden Tiger (iSoftBet), Tigers Glory (Quickspin), Dragon Tiger (Pragmatic Play) și 8 Tigers Gold (Skywind).

Cod Maxbet rotiri gratuite – TIGRU222

Oferta aceasta este disponibilă doar prin intermediul introducerii unui cod Maxbet rotiri gratuite: TIGRU222. Codul trebuie introdus imediat după verificarea contului nou creat, în mod manual. Pentru a face acest lucru, trebuie să intri în secțiunea „Bonusuri disponibile” și să introduci codul.

Cum revendici oferta Maxbet 222 rotiri fără depunere?

Pentru a intra în posesia celor 222 rotiri gratuite, ai de îndeplinit câțiva pași rapizi și simpli. Practic, tot ce ai de făcut este să-ți deschizi un cont nou, să ți-l verifici și să introduci codul bonus. Iată detalii mai jos:

 • Pasul 1 – Apasă pe butonul „Profită Acum” pentru a accesa oferta. Vei fi redirecționat pe pagina ofertei, pe site-ul operatorului Maxbet.
 • Pasul 2 – Deschide-ți un cont. Procesul de înregistrare Maxbet constă în completarea unui formular cu datele tale personale.
 • Pasul 3 – Verifică-ți contul creat. Pentru a face o verificare cont Maxbet, este nevoie să trimiți o poză făcută la un act de identitate al tău către echipa de suport.
 • Pasul 4 – Introdu codul bonus TIGRU222 în secțiunea „Bonusuri disponibile”.

După ce termini acești pași, cele 222 rotiri gratuite Maxbet îți vor fi introduse în cont, iar tu te vei putea distra în voie. Pentru mai multe informații legate de termenii și condițiile ofertei, poți sări la secțiunea următoare.

Cerințe de rulaj pentru 222 rotiri Maxbet

Pentru a putea retragere orice câștig e nevoie de o depunere minimă de 100 RON în contul tău. Mai departe, condițiile pentru eligibilitate impun rularea bonsului de 40x. Dacă rulajul nu este dus la bun sfârșit, retragerile nu vor fi posibile.

Bonusul Maxbet 222 rotiri va fi disponibil 7 zile de la data activării pentru a fi jucat. Miza maximă pe care se poate juca bonusul este de 80 RON, în vreme ce câștigurile maxime pe care le poți obține după utilizare ajung la suma de 1000 RON.

Alte informații despre promoții Maxbet

 • Fiecare jucător poate deține un singur cont, iar pentru activarea acestuia se va acorda un singur bonus. Orice tentativă de creare a unui număr mai mare de conturi va duce la blocarea acestora.
 • La verificarea contului se poate primi un singur Maxbet bonus fără depunere.
 • Bonusul se acordă doar utilizatorilor care și-au verificat contul după data de 1.02.2022. El nu se poate acorda retroactiv celor care și-au verificat deja contul.
 • Dacă echipa de verificare de la Maxbet consideră acest lucru necesar, pentru acordarea bonusului, este posibil să fie cerute documente adiționale verificării contului.
 • Toți banii din acest bonus de 222 rotiri Maxbet vor putea fi folosiți doar pentru jocurile 9 Tiges, Golden Tiger, Tigers Glory, Dragon Tiger și 8 Tigers Gold.
 • Promoția Maxbet 222 rotiri gratuite este valabilă începând cu data de 1 februarie pâna la data de 31 decembrie 2022.

Concluzie promoție Maxbet

Noua ofertă Maxbet 222 rotiri reprezintă o oportunitate excelentă de a începe anul tigrului la Maxbet. În doar câteva minute, poți avea un cont înregistrat și validat, alături de 222 rotiri gratuite Maxbet la sloturi tematice!

222 Rotiri Gratuite Maxbet

Bonus fără depunere

Cod bonus: TIGRU222

 • Deschide-ți un cont nou & verifică-l
 • Introdu codul bonus TIGRU222
 • Revendică 222 rotiri gratuite fără depunere!

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos urmează câteva informații generale despre promoții Maxbet fără depunere.

Promoții Maxbet fără depunere – informații generale

După cum ai văzut mai sus, această pagină cuprinde cele mai îndrăgite oferte de la Maxbet. Este vorba despre ofertele promoționale 100% gratuite, unde nu este nevoie de depunere. De asemenea, aceste oferte se adresează atât jucătorilor noi, cât și jucătorilor celor vechi, care au deja cont. Este evident că Maxbet dorește să-și fidelizeze clientela, iar cea mai simplă și eficientă metodă este de a oferi bonusuri care constau în bani și în rotiri gratuite.

Profită de Maxbet promoții fără depunere pentru a te bucura de o experiență de top a jocurilor de noroc. Pe SuperCazino.ro sunt mai multe informații cu privire la ofertele exclusive ale celor de la Maxbet, pe care le poți accesa pornind de pe link-urile noastre, iar multe dintre ele îți permit să joci fără să faci o depunere.

Opțiunile nu sunt deloc puține iar Maxbet vine întotdeauna cu ceva nou pentru clienții săi fideli! Mai mult decât atât, jocurile de pe Maxbet sunt disponibile și în varianta demo, deci vei avea ocazia să le încerci gratis înainte de a decide să îți folosești rotirile gratuite furnizate de oferta promoțională Maxbet. Dacă ești un veteran al acestor jocuri de noroc, nu trebuie să insistăm prea mult cu detaliile „tehnice”, spre exemplu, cum le poți accesa și în ce constau acestea mai exact.

Maxbet promoții – jucători noi vs jucători înregistrați

În cazinourile online, înregistrarea unui cont aduce adesea și un bonus. În funcție de oferta aleasă, poți primi rotiri sau bani gratis, astfel încât să te bucuri de jocuri fără să depui vreo sumă. Nu doar jucătorii noi beneficiază, însă, de oferte. În această pagină ne vom concentra pe acel tip de ofertă promoțională Maxbet care este și pentru utilizatorii deja înregistrați și care nu necesită o depunere.

De obicei, acest tip de ofertă este valabilă pentru jocurile noi. Ideea este aceea că jocurile noi, abia apărute, nu pot avea o popularitate foarte mare, întrucât nu știu jucătorii de ele. Aceste jocuri pot fi cunoscute prin oferirea rotirilor gratuite. Dar noutatea nu este o condiție neapărat necesară. Poate fi vorba și despre o legătură preferențială pe care Maxbet o are cu unul dintre cei mai mari furnizori de sloturi.

Vei vedea adesea oferte pentru sloturi NetEnt (Net Entertainment). Orice jucător, indiferent de nivelul său, poate profita de rotiri gratuite la jocurile acestui producător dacă este înregistrat pe Maxbet. Este clar că și pentru jocurile mai vechi există destule promoții Maxbet fără depunere. Tot ce trebuie să faci este să fii la curent cu noile promoții pentru a-ți crește și mai mult șansele de a câștiga.

Vezi și pagina de promoții Maxbet cu premii!

Maxbet promoții fără depunere pentru utilizatori deja înregistrați

De obicei, ofertele fără depunere sunt rezervate celor care abia și-au deschis un cont, iar ideea din spatele acestor promoții este de a atrage noi clienți și a-i lăsa pe aceștia să încerce serviciile cazinoului înainte de a decide să joace pe bani. Cazinoul menține vie dorința de joc a utilizatorilor prin aceste oferte cu rotiri gratuite sau bani gratis.

Cele mai frecvente promoții Maxbet sunt cele pentru sloturile NetEnt. Există o colecție de aproape 100 de sloturi ale acestui furnizor, deci este imposibil să te plictisești vreodată. NetEnt și-a obișnuit jucătorii prin game diverse de jocuri cu fel de fel de tematici, de la clasicele fructe și șeptari precum Twin Happiness, Berry Burst și Stickers, la cele cu tematici inspirate din filme și seriale, cum ar fi Vikings, Planet of the Apes și Narcos. Poți încerca și jocuri cu mister, precum Golden Grimoire și Halloween Jack.

Oricum, toate informațiile se găsesc la fiecare joc în parte și pot apărea unele diferențe punctuale. Recomandăm o atenție la detalii pentru a vedea precis în ce constă fiecare promoție, astfel că șansele de a câștiga vor fi maxime! De ținut minte că acest tip de ofertă nu necesită vreun fel de depunere, deci poți profita de bonusuri 100% gratis, fără grija de a pierde bani. Desigur, există destul bonusuri cu depunere, dar despre acestea vom discuta într-un alt articol.

Concluzie promoții Maxbet

Este foarte simplu să joci la Maxbet promoții fără depunere! Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și să alegi una dintre ofertele menționate puțin mai sus. Dacă ai deja cont, atunci oferta promoțională Maxbet îți pune la dispoziție o colecție mare de sloturi, jocuri de masă și casino live, care vor fi atractive nu numai prin calitatea lor superioară, tematicile spectaculoase și ratele de plată mari, ci și prin ocazia de a avea runde gratuite!

Alte Articole

ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal

5/5 – (5 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna

5/5 – (3 votes) Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt […]

Citeste mai mult
epopeea lui marcel sez 2 ep 1

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 1

5/5 – (6 votes) Doar nu ai uitat de Epopeea lui Marcel, nu-i așa? Am ajuns la sezonul 2, episodul 1 în care Marcel e pregătit să-și găsească dragostea. Nu poți rata aventurile lui la speed dating. Întâlnirile pe nevăzute vin cu belele, așa cum era de așteptat. Pe cine crezi că va alege Marcel […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă