sloturi maxbet
Blog  /   februarie 2, 2021   /   Dan Dumitru

Sloturi Maxbet Casino – top jocuri Maxbet 2021

Sloturile sunt cele mai răspândite jocuri de noroc la cazinouri, deci nu este de mirare că secțiunea de păcănele este una extrem de vastă și de diversă. Practic, colecția de Maxbet slots acoperă toate gusturile în materie de aparate. Este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău și eventual, să descoperi și alte tipuri de jocuri.

Acest articol are rolul să îți prezinte secțiunea de sloturi Maxbet, cu câteva exemple de jocuri Maxbet care se bucură de o popularitate mare în rândul utilizatorilor. Îți vom mai arăta și cum să te descurci pe pagina web a cazinoului pentru a ajunge cât mai ușor și rapid la sloturile care te interesează. Textul de față te va informa și cu privire la bonusul de bun venit oferit de operator, astfel încât să te bucuri din plin de aceste sloturi Maxbet.

Maxbet sloturi – portofoliu variat de jocuri

Colecția Maxbet slots te va impresiona prima dată prin volum, dar când vei ajunge să cunoști îndeaproape jocurile, vei observa că secțiunea iese în evidență și prin calitate. Având sloturi de la nu mai puțin de 14 producători de top, vei avea garanția că te vei distra de fiecare dată când vei accesa pagina de sloturi Maxbet. Te așteaptă în total peste 700 de jocuri de păcănele, care mai de care mai spectaculoase, cu tematici clasice, cu fructe și șeptari la tematici inspirate din mitologii, filme, istorie și practic tot ce poate fi pus într-un slot – singura limită este imaginația.

102 RON Gratis Maxbet Fără Depunere

Bonus la validareA contului

Cod bonus: MAXLOVE

Câștigă 102 lei gratis Maxbet dacă îți validezi contul după 1 februarie 2021.

De asemenea, colecția cuprinde și sloturi pe care le poți găsi și în agenții stradale, dar și jocuri Maxbet care se găsesc exclusiv în format digital. Așadar, dacă dorești să trăiești experiența sloturilor tale favorite din cazinourile fizice, aici ai ocazia. În continuare, vom descrie câteva dintre cele mai îndrăgite Maxbet slots pentru a vedea ce te așteaptă în această secțiune.

Încearcă niște jocuri gratis de sloturi:

Maxbet EGT – sloturi care nu au cum să dezamăgească

În marea colecție de jocuri, un rol aparte îl au sloturile Maxbet EGT. Acesta este unul dintre cei mai importanți producători de pe piață, iar jocurile din această secțiune sunt dovada clară a calității de top. Mai mult decât atât, în secțiunea jocuri Maxbet sunt peste 100 de jocuri EGT, iar mai departe îți vom prezenta câteva dintre cele mai populare. Unele dintre acestea se găsesc și în agențiile stradale, precum cele pe care urmează să le descriem mai jos. Pentru a ajunge mai repede la ele, există și o secțiune specială în site, numită „Jocuri din Săli”.

Burning Hot – RTP de 96.45%

Burning Hot este genul de joc clasic de păcănele, cu fructe și șeptari, cu care te întâlnești foarte des, dar asta nu înseamnă că nu te poate surprinde.

Portocalele, prunele, strugurii, lămâile, cireșele, pepenii, clopoțeii și șeptarii îți vor aduce premii nesperate când vor apărea pe cele cinci linii de plată ale jocului Maxbet EGT. În afară de acestea, există și câteva simboluri speciale: simbolurile scatter, steaua și dolarul, alături de trifoiul cu patru foi. Așa cum probabil te așteptai, șeptarii îți vor aduce cele mai mari câștiguri, dar nici restul simbolurilor nu sunt de neglijat.

Simbolurile nu sunt singurele modalități de câștig. Funcția gamble (dublajele) se activează la fiecare rundă câștigată și îți poate dubla valoarea premiului dacă alegi corect culoarea cărții. Jackpotul este și el prezent și se declanșează aleatoriu, așa cum se întâmplă la acest tip de Maxbet sloturi.

Shining Crown – RTP de 96.37%

Shing Crown este un joc oarecum asemănător cu cel descris mai sus. Vei găsi aproximativ aceleași simboluri. De fapt, te vei delecta cu aceleași fructe, acompaniate de clopoței și șeptari. Simbolurile scatter sunt tot steaua și dolarul, în schimb, simbolul wild este o coroană de rege și la fel ca la Burning Hot, poate înlocui toate simbolurile cu excepția simbolurilor scatter.

Alte asemănări sunt funcția gamble (dublajele), jackpotul și structura sa cu cinci role și trei rânduri. În schimb, se diferențiază de Burning Hot prin numărul de linii de plată. Aici sunt 10 linii, spre deosebire de cele cinci ale slotului Maxbet EGT descris mai sus.

5 Dazzling Hot – RTP de 95.74%

Rămânem în zona sloturilor clasice Maxbet EGT cu 5 Dazzling Hot. Vei întâlni aceleași fructe: prune, portocale, struguri, lămâi, cireșe și pepeni. Desigur, apare și șeptarul, care rămâne și cel mai bine plătit simbol. Nu te vei întâlni însă decât cu un simbol scatter, reprezentat aici de o stea galbenă. Nu există un simbol wild ca la jocurile precedente, iar liniile de plată sunt doar cinci. Prin lipsa simbolului wild, acesta devine un slot mai simplu.

Așa cum au obișnuit cei de la EGT, jackpotul și funcția gamble apar în continuare și se declanșează așa cum știi: dublajele la fiecare rundă câștigătoare, iar jackpotul în mod aleatoriu.

Sloturi Novomatic – o experiență unică

Cele peste 60 de aparate din colecția Maxbet sloturi te vor introduce în lumile fascinante ale jocurilor de păcănele. Acest furnizor se remarcă prin tematicile spectaculoase, dar și prin sloturi foarte bine puse la punct din punct de vedere al funcționalităților. Totuși, nu vor lipsi nici jocurile cu tematică tradițională, cu fructe și șeptari. Sloturile descrise mai jos, dar și altele din colecția Maxbet slots de la Novomatic, se găsesc și în agențiile stradale.

Mega Joker – RTP de 99%

Un exemplu de slot cu tematică clasică este Mega Joker. Jocul are multe simboluri: cireșe, lămâi, prune, portocale, pere, căpșuni, pepeni, struguri și două tipuri de șeptari: galbeni și roșii. În afară de simbolurile normale, există și simbolul scatter, reprezentat de stea și simbolul wild, reprezentat de joker – de aici și numele jocului.

Acesta face parte din categoria de Maxbet sloturi cu multe linii de plată: nu mai puțin de 40 pe cele cinci role și patru rânduri ale sale. Poți reduce numărul chiar până la o singură linie de plată, deci este potrivit pentru mai multe tipuri de jucători. Dispune de asemenea și de funcția gamble (dublajele), care face ca premiul dintr-o rundă să fie dublat sau pierdut în totalitate, depinde de norocul tău. Trebuie să ghicești culoarea cărții, roșu sau negru, deci sunt 50% șanse de câștig/pierdere.

Just Jewels Deluxe – RTP de 95.42%

Acesta este unul dintre acele sloturi Maxbet de care te poți îndrăgosti pe loc. Așa cum spune și numele, principalele simboluri sunt pietrele prețioase, în diverse forme și culori: mov, verde, roșu și albastru. În afară de acestea, există și lingourile de aur, grămada cu dolari și, cel mai bine plătit simbol, coroana de rege. Simbolul scatter este reprezentat de semnul euro și nu are un simbol wild.

Există doar 10 linii de plată pe structura sa clasică de cinci role și trei rânduri. La fel ca la jocul anterior, ai opțiunea de a alege numărul de linii, de la 1 la 10. Slotul mai dispune și de funcția gamble unde îți poți dubla câștigurile.

Book of Ra Deluxe – RTP de 95.5%

Numele Novomatic se confundă deseori cu slotul Book of Ra Deluxe. Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri din secțiunea Maxbet sloturi. Inspirându-se din mitologia Egiptului antic, Book of Ra Deluxe îți va inspira mister și aventură. Slotul are însă o structură clasică, cu trei rânduri, cinci role și maxim zece linii de plată (minim o singură linie).

Simbolurile sunt cele clasice ale cărților de joc: 10, J, Q, K și A. În afară de acestea, există și simboluri în ton cu tematica: scarabeul, sarcofagul unui faraon, exploratorul și statueta. Simbolul scatter este chiar Cartea lui Ra iar cel puțin trei astfel de simboluri într-o rundă, oriunde pe ecran, declanșează rundele bonus unde va exista un simbol special expandabil. Este prezentă și funcția gamble în Book of ra Deluxe, care îți dublează sau anulează câștigurile.

Sloturi Maxbet de la mulți producători

Nu numai sloturile Maxbet EGT și aparatele Novomatic sunt puternic reprezentate aici, ci și alți furnizori precum NetEnt, Microgaming și ISoftBet. De la NetEnt, printre Maxbet sloturi populare se numără Hotline, Narcos și Starburst. La Microgaming te poți delecta cu jocuri Maxbet precum Lara Croft: Temples and Tombs, Immortal Romance și Game of Thrones. ISoftBet vine în întâmpinarea jucătorului cu sloturi Maxbet precum Majestic Megaways, Hot Spin și Wild Ape.

Starburst – RTP de 96%

Unul dintre cele mai populare jocuri Maxbet este Starburst, un slot creat de NetEnt. Se remarcă prin simplitatea lui și prin simbolurile reprezentate de cristale în mai multe culori: mov, galben, roșu, albastru și verde. În afară de acestea, există și șeptari, alături de simbolul BAR. Simbolul wild este reprezentat de o stea cu opt colțuri, care înlocuiește orice simbol pe rolele din mijloc: a doua, a treia și a patra din cele cinci role. Se extinde pe toată rola și declanșează o rotire gratis.

Jocul are trei rânduri și zece linii de plată, iar numărul acestora nu poate fi modificat. În schimb, liniile se plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

Game of Thrones – RTP de 95.07%

Game of Thrones nu mai are nevoie de introducere, iar acum, Microgaming a creat un slot unde poți retrăi experiența vizuală a serialului. În afară de simbolurile clasice, J, Q, K și A, sunt prezente și sigiliile marilor case: Stark, Baratheon, Targaryen și Lannister. Simbolul wild este sigla serialului, și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului scatter. Simbolul scatter este tronul. Trei sau mai multe simboluri scatter declanșează funcția de runde gratis, iar 2 simboluri declanșează scatter bonus.

Structura este una clasică, cu cinci role și trei rânduri, dar are nu mai puține de 243 de linii de plată.

Hot Spin – RTP de 96%

Hot Spin de la ISoftBet poate părea unul dintre acele sloturi Maxbet clasice, dar lucrurile nu stau tocmai așa. Tematica este într-adevăr clasică, cu fructe (cireșe, lămâi, prune și pepeni) și șeptari, alături de alte simboluri des întâlnite în sloturi, precum clopoței, diamante și steluțe.

Simbolul wild este reprezentat prin litera W și în loc de scatter, există simbolul bonus, care, la trei apariții într-o rundă pe rolele 1, 3 și 5 declanșează o învârtire a roții de deasupra, numită și Hot Wheel. În funcție de ce pică la roată, vei avea un număr de runde bonus cu unele stipulații, precum oprirea pe mai multe simboluri Wild.

Mizele la Maxbet slots

În general, sloturile sunt menite să fie pentru toate buzunarele, iar aici nu este diferit. Cele mai mici mize sunt de 10 bani pe linia de plată, dar poți crește la mize mult mai mari, în funcție de curajul și de priceperea ta.

Cum navighezi prin secțiunea cu jocuri Maxbet

Sunt mai multe modalități de a naviga prin secțiunea Maxbet slots deoarece acestea sunt împărțite pe mai multe categorii. Acestea sunt Rotiri Gratuite, Populare, Noi, Jocuri din Săli, Jackpot și Toate Jocurile. La ultima categorie vor intra însă și jocurile de masă.

Mai mult decât atât, există separate și jocurile furnizorilor EGT și Novomatic. Așa că te poți delecta cu sloturile Maxbet EGT sau Novomatic direct din meniu. La secțiunea Jackpot vor fi afișate toate acele sloturi Maxbet care au această funcție. Poți filtra jocurile în funcție de producător. Lângă acestor butoane de categorii poți alege furnizorul preferat. Astfel, spre exemplu, dacă dorești să vezi care sunt cele mai noi jocuri de la Pragmatic Play, selectezi „Noi” și „Pragmatic Play” din lista de furnizori. Același principiu funcționează și la restul categoriilor.

Dacă sunt mai multe Maxbet sloturi pe o singură pagină, trebuie doar să apeși pe „MAI MULTE JOCURI” aflat sub colecția deja afișată. Vei observa că atunci când pui cursorul pe un joc, în dreapta jos va apărea opțiunea „Demo”, care îți permite să încerci jocul gratis. Va avea aceleași funcții, doar că nu vei juca pe bani reali, astfel încât ai ocazia să încerci mai multe jocuri din secțiunea Maxbet slots înainte să existe o miză reală.

Bonusurile de bun venit

Bonus fără depuenre

Dacă încă nu ai un cont deschis pe Maxbet, avem o veste bună pentru tine. Dacă revendici oferta de pe supercazino.ro, vei beneficia de două bonusuri. Primul constă în 100 de lei sau 100 de rotiri gratuite, fără depunere, din partea casei, la validarea contului.

100 RON Gratis Fără Depunere

Bonus exclusiv

Cod bonus: BONUSCASINO

100 RON gratis fără depunere de bun venit
Bonus la validarea contului de jucător

Bonus la depunere

Al doilea constă într-un bonus la depunere 250% până la 1.800 de lei + 30 de rotiri gratuite + 50 de lei gratis. Altfel spus, dacă depui 1.000 de lei, vei mai primi încă 2.500 de lei din partea casei pe care îi poți rula la acele jocuri Maxbet care te-au încântat când le-ai jucat în varianta demo.

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

Bonus exclusiv

Cod bonus: CASINO250

50 RON Gratis după înregistrarea și validarea contului
30 Rotiri Gratuite cadou la depozit

Este recomandabil să citești cu atenție termenii și condițiile acestor bonusuri. Există anumite condiții de rulare pe care trebuie să le îndeplinești, altfel nu vei putea retrage banii. Aici găsești ghiduri detaliate despre orice aspect al gamblingului online pentru a te descurca cu ușurință.

Concluzii

Secțiunea de Maxbet slots este una dintre cele mai populare datorită varietății și volumului de jocuri. Vei găsi aparate Maxbet EGT pe care le poți întâlni și în agențiile stradale, dar vei găsi și altele noi, care se întâlnesc doar pe site. Sloturile virtuale sunt mai simplu de creat, deci vei găsi în permanență ceva nou în colecția de jocuri Maxbet. Există și o categorie specială pentru acestea și oricum, după cum observi, este foarte ușor de navigat prin secțiunea Maxbet sloturi, interfața fiind simplă și intuitivă. Te poți bucura și de bonusurile de bun venit care îți vor mări considerabil șansele de câștig la jocurile tale preferate.

Citește și despre:

Alte Articole

Cerințe de Rulaj Game World - Cum rulezi bonusurile

Reguli Macao – Cum se joacă și câștigă

Îți dorești să încerci un joc de cărți distractiv și dinamic, pe care îl poți juca în doi sau cu tot grupul de prieteni? Dacă da, te vei bucura să descoperi în continuare mai multe despre unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, Macao. Află din acest articol cum se joacă Macao! Macao […]

Citeste mai mult
Cerințe de Rulaj Game World - Cum rulezi bonusurile

Reguli Rentz – Cum se joacă Rentz și cum se câștigă

Îți dorești un joc de cărți complex și interesant, care să te provoace pe partea de strategie? Jocul de Rentz, căruia i se mai spune și Renț, a apărut în Franța secolului 20, iar de atunci a devenit celebru în întreaga lume. Descoperă în continuare cum se joacă Rentz. Renț joc de cărți – cum […]

Citeste mai mult
Cerințe de Rulaj Game World - Cum rulezi bonusurile

Păreri Frank Casino de la jucători reali

Frank Casino este o platformă nouă unde te poți juca online multe jocuri de noroc. Datorită ofertei sale variate de sloturi, jocuri de masă și altele, a venit rapid în atenția jucătorilor români. De asemenea, promoțiile și interfața plăcută a paginii sunt argumente pentru deschiderea unui cont Frank Casino. Citește articolul nostru pentru a afla […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă