promoții maxbet
Blog  /   OFERTE SPECIALE  /   decembrie 8, 2020   /   Cristian Rotaru

Promoții Maxbet Cu Premii – bonusuri și coduri promoționale

Promoțiile cu premii de la Maxbet sunt renumite printre jucătorii la casino, fiind de fiecare dată extrem de atractive. Cazinoul scoate la bătaie bani cash, telefoane, mașini, vacanțe, precum și rotiri gratuite sau free bets. În această pagină vei regăsi cele mai noi premii Maxbet, precum și pașii pentru a intra în posesia lor. Urmărește constant pagina și nu rata cele mai bune oportunități de câștig! Pagina va fi actualizată cu cele mai noi promoții. Ofertele cele mai recente și mai atractive se vor afla în partea de sus.

Promoții Maxbet – Un Crăciun norocos cu MaxCrăciun

Hohoho! Îți urăm „Crăciun fericit” cu MaxCrăciun „cea mai maximă” promoție Maxbet de Crăciun! Profită de o lună întreagă de concurs și petrece Crăciunul norocos alături de Maxcrăciun. Joacă orice slot sau orice joc de masă din secțiunea Cazino și din secțiunea Live Cazino, înscrie-te la promoție și poți fii câștigătorul unuia dintre premiile puse la bătaie de Maxbet, în valoare totală de 587.000 lei.

Promoție Maxbet de Crăciun

Premii cash MaxCrăciun

Participă la promoția specială Maxbet Crăciun și câștigă:

 • Telefoane gratis Iphone 12 Pro
 • Premii cu valori între 5000 RON și 500 RON
 • BMW Seria 2 M
promo maxbet craciun

Ce premii din sacul lui Maxbet Crăciun poți câștiga?

Fericiții câștigători MaxCrăciun vor fi aleși prin tragere la sorți în cursa pentru cele 139 de cadouri puse la dispoziție prin această promoție Maxbet de Crăciun. Care sunt premiile râvnite din tolba moșului Maxbet?

 • 8 telefoane de ultimă generație, modelul Iphone 12 Pro 128 GB (sau contravaloarea acestora).
 • 10 premii cu valoarea de 5.000 RON fiecare (bani cash, creditați în contul de jucător).
 • 20 premii cu valoarea de 2.500 RON fiecare (bani cash, creditați în contul de jucător).
 • 100 premii cu valoarea de 500 RON fiecare (bani cash, creditați în contul de jucător).
 • Și desigur, premiul cel mare: un autoturism modelul BMW Seria 2 M, mai mult decât o mașină, un Seria 2 M maxitunat, de peste 400 de cai putere.

Cum poți să participi la MaxCrăciun?

Participarea la marea promoție Maxbet de Crăciun este simplă: te joci online și ai șanse de câștig. În perioada 01.12.2020 (de la ora 00:00) – 27.12.2020 (până la ora 23:59) obții tichete virtuale dacă joci oricare dintre jocurile de tip cazino pe website-ul maxbet.ro, participi la tragerea la sorți din 28.12.2020 și urmărești website-ul Maxbet să afli dacă ai câștigat. Iată care sunt pașii prin care poți să intri în cursa după premii Maxbet Crăciun:

Pasul 1

Dai click pe oferta de mai sus, navighezi spre pagina de concurs MaxCrăciun și apoi dai un click pe butonul „PARTICIPĂ”.

Pasul 2

Joci online pe websiteul maxbet.ro și acumulezi tichete pentru marea extragere MaxCrăciun.

Pasul 3

 Crești șansele de câștig jucând valori mai mari: toate tichetele acumulate sunt luate în consdierare la extragerea finală.

Care sunt jocurile participante în concursul Maxbet Crăciun?

Ca să poți participa la extragere, joacă orice slot sau orice joc de masă din secțiunea Cazino și din secțiunea Live Cazino. Alege din secțiunea Cazino acele jocuri care se potrivesc cel mai bine dorințelor tale. Poți să selectezi jocul tău favorit dintr-o super varietate: The Love Guru, The Invisible Man, Jimi Hendrix, Volcano, MadMad Monkey, Doctor Love și Vikings. Dacă preferi jocul live, poți oricând să înscrii tichete în concurs prin participarea la jocuri de blackjack și ruletă.

 • La orice slot sau joc de masă din secțiunea Cazino, la fiecare 100 RON (20 EUR) jucați din bani reali primești un tichet.
 • La orice joc din secțiunea Live Cazino, la fiecare 500 RON (100 EUR) jucați din bani reali, primești un tichet.

Condiții promoție Maxbet de Crăciun?

Dacă ești cetățean român sau cetățean străin (aflat temporar și în mod legal pe teritoriul României), ai împlinit 18 ani și ai un cont de joc Maxbet deja înregistrat sau îți înregistrezi un cont nou de joc pe site, ești gata să intri în goana după premii.

Ce informații trebuie să cunoști despre Maxbet Crăciun?

Pe parcursul promoției vei avea posibilitatea să verifici în orice moment numărul de tichete acumulate, pe pagina Promoții, desigur, dacă ești conectat în contul de joc Maxbet. Suma de rulat de 100 RON/500 RON echivalentă unui tichet poate să fie cumulativă. Asta înseamnă că poți rula mai multe sume cu o valoare mai mică, dar care cumulat, formează o sumă totală mai mare sau egală cu valoarea sumei de rulat.

Sumele rulate luate în considerare la marea tragere la sorți vor fi doar cele din perioada promoției, adică 1.12.2020 – 27.12.2020, iar sumele obținute ca puncte bonus în contul de utilizator Maxbet nu sunt eligibile pentru înscrierea în concurs. Câștigătorii promoției Maxbet Crăciun vor fi desemnați prin sistemul de extragere online pus la dispoziție de către websiteul random.org. Desigur, doar participanții care îndeplinesc toate condițiile de participare vor fi luați în calcul pentru premiile puse în joc.

Promoție Maxbet de Crăciun

Premii cash MaxCrăciun

Participă la promoția specială Maxbet Crăciun și câștigă:

 • Telefoane gratis Iphone 12 Pro
 • Premii cu valori între 5000 RON și 500 RON
 • BMW Seria 2 M

MaxCrăciun te-a convins să vrei mai mult?

Maxbet Crăciun e concursul care dorește să te facă mai fericit de sărbători! Intră și tu în goana după premiile puse la bătaie în această promoție Maxbet de Crăciun și poți fii unul din cei peste 100 de câștigători ai concursului. Grăbește-te, mai ai doar 23 de zile la dispoziție ca să îți crești șansele de câștig și ca să intri în cursa după marele premiu într-un concurs potrivit pentru fiecare buzunar: îți crești șansele de câștig prin rularea unor valori mai mari sau cumulezi valori mici pentru a ajunge la suma minimă echivalentă unui tichet. Dar, în fuga după cadoul mult dorit, nu uita să joci responsabil și să-ți cunoști propriile limite. Ai nevoie de mai multe informații despre MaxCrăciun înainte să participi? Intră pe pagina oficială a concursului pentru a consulta regulamentul complet al campaniei.

Află și despre:

URMEAZĂ O ALTĂ PROMOȚIE MAXBET CU PREMII

(NU MAI ESTE VALABILĂ)

Festivalul Verii 2020 Maxbet – 1.5 milioane RON, telefoane, vacanță

Vara 2020 este diferită față de cum ne-am imaginat, dar unele lucruri rămân totuși la fel. Ofertele de la Maxbet continuă să fie atractive și să aducă premii foarte mari. În promția Festivalul Verii la Maxbet poți câștiga o parte din cei 1.500.000 RON cash, cele 12 telefoane iPhone 11 Pro și o vacanță de 5 stele. Iată cum poți participa și tu!

Pasul 1

Dă click pe oferta din această pagină, deschide-ți un cont la Maxbet și optează apoi pentru participarea la promoție

Pasul 2

Joacă sloturile specifice fiecărui turneu din Festivalul Verii

Pasul 3

Adună puncte și intră în extragerile pentru premii

Câștigă bani cash, telefoane și o vacanță

Participă la promoția Festivalul Verii la Maxbet și câștigă o parte din premiile de 1.500.000 RON, 12 telefoane iPhone 11 Pro și o vacanță de 5 stele!

4 turnee de sloturi, pentru mai multe șanse de câștig

Promoția de la Maxbet va avea un total 2400 de câștigători pentru premiile cash, respectiv câte 600 pentru fiecare turneu. Vor exista și 12 câștigători pentru telefoanele iPhone, precum și un câștigător pentru vacanța de 5 stele, aceștia fiind desemnați prin extragere.

Promoția este valabilă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei deja înregistrați. În cazul în care nu ai un cont, citește și ghidul de înregistrare Maxbet.

Turneele au nume inspirate din petrecerile de la festivalurile de muzică și au loc după cum urmează:

 • Turneul WARM UP: 13.07 00:00 – 19.07 23:59
 • Turneul MAIN EVENT PT 1: 20.07 00:00 – 26.07 23:59
 • Turneul MAIN EVENT PT 2: 27.07 00:00 – 02.08 23:59
 • Turneul AFTER PARTY: 03.08 00:00 – 09.08 23:59

Fiecare turneu are premii de 375.000 RON cash + telefoane iPhone 11 Pro, iar un jucător norocos va primi și o vacanță de 5 stele în valoare de 10.000 RON.

Iată ce trebuie să știi despre fiecare turneu în parte!

promoție maxbet vara 2020 warm up

1. Turneul WARM UP

Primul turneu din Festivalul Verii la Maxbet are loc în perioada 13.07 00:00 – 19.07 23:59. Nu uita că pentru a participa trebuie să dai click pe oferta din acest articol și apoi pe butonul PARTICIPĂ din pagina promoției de la Maxbet.

Turneul este unul de tip acumulare de puncte. FIecare pariu de minim 3 RON plasat la sloturile din imaginea de mai jos îți vor aduce 1 punct.
Vei primi puncte și pentru fiecare pariu de minim 4 RON plasat la sloturi de la EGT, Greentube Novomatic și CT Gaming.

Primii 600 de jucători cu punctajele cele mai mari vor primi o parte din cei 375.000 RON scoși la bătaie. Locul 1 va primi 40.000 RON cash, locul 2 va primi 30.000 RON cash, locul 3 va primi 20.000 RON cash, iar locurile următoare vor primi descrescător restul de bani până la 375.000 cash.

Premiul cel mai mic este de 50 RON. Pe lângă premiile în bani cash, primii 10 jucători din clasament vor intra automat și în extragerea pentru o vacanță de 5 stele, iar cei aflați pe locurile 11-600 vor intra automat și în extragerea pentru 2 telefoane iPhone 11 Pro. Extragerea pentru cele 2 telefoane va alea loc pe 20 iulie. Extragerea pentru vacanță va avea loc la finalul festivalului, pe 10 august.

festivalul verii maxbet main event pt 1

2. Turneul MAIN EVENT PT 1

Al doilea turneu din Festivalul Verii la Maxbet are loc în perioada 20.07 00:00 – 26.07 23:59. Pașii de participare sunt aceiași ca la turneul anterior, diferența constând în jocurile pentru care primești puncte. Ai mai jos lista de sloturi pentru care primești puncte în acest turneu.

Vei primi din nou puncte și pentru fiecare pariu de minim 4 RON plasat la sloturi de la EGT, Greentube Novomatic și CT Gaming.

Premiile constau tot în 375.000 RON cash pentru primii 600 de jucători din clasament, fiind însă însoțite de data aceasta de 4 telefoane iPhone 11 Pro. Extragerea pentru cele 4 telefoane va avea loc pe 27 iulie. Primii 10 jucători vor intra în extragerea pentru vacanță de pe 10 august.

oferta maxbet vara 2020 pt 2

3. Turneul MAIN EVENT PT 2

Al treilea turneu are loc în perioada 27.07 00:00 – 02.08 23:59. Urmează aceiași pași ca mai sus pentru a te înscrie în cursa pentru premii. Îți lăsăm mai jos și sloturile pentru etapa a treia a festivalului:

Rămâne valabil faptul că primești puncte pentru fiecare pariu de minim 4 RON plasat la sloturi de la EGT, Greentube Novomatic și CT Gaming.

Premiile acestui turneu constau în 375.000 RON cash, 4 telefoane iPhone 11 Pro și intrarea în extragerea pentru vacanța de 5 stele pentru primii 10 jucători. Extragerile pentru telefoane vor avea loc pe 3 august.

festivalul verii maxbet after party

4. Turneul AFTER PARTY

Festivalul Verii la Maxbet se încheie cu turneul din perioada 03.08 00:00 – 09.08 23:59. Pașii de participare sunt la fel ca la celelalte etape. Sloturile pentru care primești puncte sunt acestea:

Bineînțeles, primești puncte și pentru fiecare pariu de minim 4 RON plasat la sloturi de la EGT, Greentube Novomatic și CT Gaming. Premiile pentru after party constau în 375.000 RON cash, 2 telefoane iPhone 11 Pro și intrarea în extragerea pentru vacanța de 5 stele în cazul primilor 10 jucători. Extragerile pentru cele 2 telefoane vor avea loc pe 10 august, în aceeași zi precum extragerea pentru vacanță.

Alte informații

Ce mai trebuie să știi despre această promoție de vară de la Maxbet este că vei putea câștiga un singur premiu pe toată durata campaniei.

De asemenea, vei putea urmări în orice moment situația din clasament, putând vedea pe ce poziție ești și dacă mai ai nevoie de puncte pentru a ajunge la premiul pe care ți-l dorești. Având un total de peste 2400 de câștigători, ai foarte multe șanse de câștig.

În plus, lista de jocuri disponibile în promoție este foarte mare, așa că vei regăsi cu siguranță jocuri pe placul tău printre ele. Este vorba de jocuri de la diverși producători, ce cuprind atât nume celebre de sloturi clasice, cât și sloturi noi.

De reținut

 • Promoția Festivalul Verii la Maxbet are 4 etape / turnee
 • Va trebui să optezi pentru participarea la fiecare dintre turnee
 • Vei putea câștiga bani cash, un telefon iPhone 11 Pro sau o vacanță de 5 stele în valoare de 10.000 RON
 • Vei primi puncte și tichete de participare la extragerile pentru premii pentru pariurile de minim 3 RON la sloturile specifice fiecărei etape din festival și pentru pariurile de minim 4 RON la sloturile de la EGT, Greentube și CT Gaming.
 • La fiecare turneu, primii 600 de jucători primesc bani cash, iar pentru telefoane se organizează extrageri. Vacanța este oferită tot prin extragere, la finalul festivalului.

Mult noroc!

Câștigă bani cash, telefoane și o vacanță

Participă la promoția Festivalul Verii la Maxbet și câștigă o parte din premiile de 1.500.000 RON, 12 telefoane iPhone 11 Pro și o vacanță de 5 stele!

Vezi mai multe:


EXTRA INFO

Mai multe informații generale și premii oferite în trecut.


Oare ce beneficii au acei jucători care au acumulat foarte mult timp decât sunt fideli unei platforme care furnizează servicii de gambling sau dacă deja ești înregistrat de foarte mult timp pe Maxbet, cum poți să fii la curent cu toate promoțiile și surprizele care apar mai frecvent decât te aștepți?

Îți voi răspunde la aceste întrebări despre ce promoții Maxbet te poți bucura dacă ești un jucător înregistrat la Maxbet și cum sunt organizate acestea astfel încât, fiecare jucător are șanse foarte mari să câștige premii în bani, bonusuri, obiecte de lux sau vacanțe exotice. Citește în continuare!

 Promoții Maxbet pentru jucătorii deja înregistrați

Toți jucătorii care dețin deja un cont pe platforma celor de la Maxbet au opțiunea de a porni notificările pentru orice noutate sau promoție care apare. Astfel, au avantajul de a fi primii care află de cele mai noi promoții Maxbet sau premii Maxbet puse în joc în mod periodic. Unele dintre cele mai de succes promoții Maxbet au loc în funcție de jocurile de cazino vizate sau de perioada anului în care se desfășoară.

De exemplu, Maxbet este una dintre agențiile de top din România care organizează concursuri foarte mari de tip sezonier. Pentru vara anului 2020, cu valabilitate până aproape de mijlocul lunii August, Maxbet își încurajează membrii deja înregistrați să între în cursa pentru o serie impresionantă de premii Maxbet. Această promoție se numește Festivalul Verii și te poți aștepta de acum ca Maxbet să găzduiască un astfel de concurs în fiecare anotimp, iar dacă un festival nu va avea loc, sigur vei găsi alte surprize organizate sub o altă formă.

Mai mult decât atât, Maxbet este o platformă ce oferă o gamă completă de servicii de pariere începând de la sloturi, pariuri sportive, live cazino și multe altele. Mereu vei putea să accesezi oferte care sunt deschise zilnic pentru toate aceste tipuri de jocuri. Pentru a putea să le consulți, mergi pe website-ul celor de la Maxbet.ro și identifică butonul “PROMOȚII” din meniul principal. Acolo vei putea sorta toate acele premii Maxbet și promoții Maxbet în funcție de jocuri.

Cum poți vedea ofertele disponibile pentru jucătorii deja Înregistrați

Există două modalități de încredere pe care le poți folosi pentru a rămâne informat despre gama de promoții și premii Maxbet. Probabil ai deja un cont înregistrat la Maxbet și ești conștient de faptul că poți accesa meniul de utilizator. Pentru a putea vizualiza ofertele disponibile, accesează-ți contul de jucător pentru a vedea toate detaliile despre acestea.

A două soluție mai simplă este să îți salvezi website-ul supercazino și să îl accesezi zilnic pentru că acolo vor fi publicate toate noutățile despre cazinourile tale favorite din România, inclusiv Maxbet. De fiecare dată când o ofertă sau o promoție ori un concurs nou își face apariția pe Maxbet, poți afla consultand blogul de pe supercazino.

Premii Maxbet în CASH

promotii maxbet cu premii cash

Pentru că tot vorbeam despre avantajele pe care le au jucătorii care deja s-au înregistrat la Maxbet, iată câteva detalii despre una dintre cele mai avantajoase promoții pe care aceștia le rulează. Este posibil ca regulile promoției să se schimbe în momentul în care citești acest articol, dar de obicei Maxbet rulează constant astfel de promoții.

În fiecare Luni și Marți sau în regim săptămânal, Maxbet oferă premii în Cash, acestea pot ajunge chiar și la 1500 RON într-una sau mai multe dintre zilele săptămânii. Regulile sunt simple și de obicei nu trebuie decât să depui o suma de bani destul de modică, aproximativ 50 sau 60 RON. Depinde de promoție. După ce ai depus suma minimă, poți folosi codul pe care Maxbet ți-l oferă pentru a primi bonusul, acesta poate fi de 50, 75 sau 100%, în funcție de alegerea ta.

Trebuie să respecți regulile promoției. Câteodată este nevoie ca tu să joci bonusul la anumite sloturi sau la toate sloturile de la un singur furnizor(NetEnt, Play`N`Go etc). Jucătorii care încă se află la prima depunere nu pot accesa această promoție. De aceea este foarte important să fii deja înregistrat.

Tombola Maxbet

Tombola Maxbet este un eveniment care are loc periodic în funcție de promoția activă sau de perioada din an în care aceasta se desfășoară. De obicei, tombola Maxbet pune în joc premii mari pentru jucătorii câștigători, dar și alte premii pentru care merită să te înscrii în concurs. Aceste evenimente de tip tombola Maxbet au loc atunci când sunt special organizate în acest regim de tragere la sorți sau când fac parte dintr-un ansamblu de evenimente precum un festival sezonier, o promoție de Crăciun, Revelion, Vacanță de Iarnă sau sărbători Pascale.

O Tombola Maxbet va putea oferi foarte multe premii pentru foarte mulți jucători. De obicei acestea premiază cu bani cash, electronice, automobile sau chiar vacanțe de lux în valoare de zeci de mii de lei. Totul se face în baza unui proces de extragere Maxbet a tuturor câștigătorilor. Pentru participarea la turnee, de cele mai multe ori, jucătorii se confruntă pentru a acumula puncte. În baza numărului de puncte se face un clasament. Iar primele locuri din clasament sunt premiate. Pentru a putea oferi și celorlalți jucători un premiu, se efectuează o extragere Maxbet, iar aceștia primesc și ei premii în Cash, bonusuri și multe altele.

Extragere Maxbet pentru electronice

promotii maxbet cu premii electronice

Un foarte bun exemplu pentru premiile de acest gen este promoția activă în timpul sezonului cald din acest an, 2020. 12 iPhone 11 PRO au fost puse în joc, iar fiecare dintre ele este oferit câștigătorilor în baza unui proces de extragere Maxbet. Acesta este genul de premii pentru care te joci la jocurile tale favorite.

Concluzie

Indiferent de promoțiile active sau de jocurile tale preferate, mereu vei putea să câștigi mai mult decât îți oferă slotul sau potul ori mâna de BlackJack. Maxbet are oferte active mereu și nu trebuie decât să fii înregistrat atunci când acestea pornesc. Mult noroc!

Alte Articole

poker ca la aparate betano

Pariază la poker ca la aparate Betano

Ce ne atrage pe noi la jocurile de video poker online sunt ratele de plată super profitabile. Iar dacă ești începător și nu ai mai jucat până acum poker ca la aparate online poți să încerci jocurile și varianta demo. Cu o strategie eficientă de joc și cu puțină practică, ai toate șansele să generezi […]

Citeste mai mult
baccarat betano

Baccarat Betano – Gama de Jocuri

Dacă ești fan jocuri de masă, atunci jocurile Betano baccarat vor fi tocmai bune pentru tine. Având în vedere că acestea nu sunt prea cunoscute publicului din România, vom începe cu o descriere scurtă a modului de joc. Reguli de joc la Baccarat Betano Fiecare mână va avea maxim trei cărți, iar valoarea lor este […]

Citeste mai mult
banner cu unibet ofertă august

Promoții Unibet cu depunere – 50 rotiri gratuite săptămânal

Promoțiile Unibet sunt vânate de către toți jucătorii din România datorită premiilor mari și diversității pe care acestea o oferă. Mai nou, Unibet a hotărât că toată săptămâna, toți jucătorii pot avea câteva zile în care să se bucure de promoții Unibet cu depunere și cu premii rapide. Articolul va fi actualizat în mod constant […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă